Ankara Trafik Kazası

Ankara Trafik Kazası

Son dakika Ankara trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 556 ankara trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm ankara trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: İki ilden peş peşe acı haberler!
Son dakika: İki ilden peş peşe acı haberler! Ankara ve Kayseri'de meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaşamını yitirdi.
24.07.2018 Gündem
Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var
Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
11.09.2017 Yaşam
Başkent’te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Başkent’te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı Ankara’da aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin kontrolden çıkıp taklalar atarak ağaçlara çarpması şeklinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
1.09.2017 Yaşam
Otomobil takla attı: 5 yaralı
Otomobil takla attı: 5 yaralı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi yakınlarında yağmur nedeniyle yolun kayganlaştığı yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada, araçta bulunan aynı aileden 5 kişi yaralandı.
7.08.2017 Yaşam
Ankara ve İstanbul'da peş peşe kazalar!
Ankara ve İstanbul'da peş peşe kazalar! Başkentte bir dolmuş ile otomobilin çarpışması sonucu 16 kişi yaralandı. İstanbul'da ise münübüsün şoförü bayıldı, minübüsü yolcular durdurdu.
29.09.2021 Gündem
Başkent'te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Başkent'te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı Ankara'da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve 2 çocuğuna özel halk otobüsü çarptı. Otobüsün altında kalan anne ve bir çocuğu hayatını kaybederken, diğer çocuk yaralandı
16.03.2017 Yaşam
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Afyonkarahisar AFAD'da görevli müdür trafik kazasında öldü
Afyonkarahisar AFAD'da görevli müdür trafik kazasında öldü Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser (42), Eskişehir yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Eser'in bulunduğu aracı kullanan şoför ise ağır yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Mülk sahipleri hükümet tarafından devreye alınan yüzde 25'lik artış sınırını aşmak için her yolu deniyor. Pek çok ev sahibi ise mevcut kiracısını çıkararak evini yüksek bedeller ile yeniden kiraya vermek istiyor. Kiracı-ev sahibi arasındaki davanlar hiç olmadığı kadar artarken kiracılar sahip oldukları hakları merak ediyor.
30.01.2023 Ekonomi
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda babasının ölüm haberiyle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.
30.01.2023 Magazin
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım!
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım! Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Babasına düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Ulusoy, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaşıp, yılın son gününde kaleme aldığı duygusal bir mesajla babasına seslendi.
31.12.2022 Magazin
ABD Ankara Büyükelçiliği, ABD Başkonsolosu'nun eşinin kaza yaptığı haberlerini yalanladı
ABD Ankara Büyükelçiliği, ABD Başkonsolosu'nun eşinin kaza yaptığı haberlerini yalanladı Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ankara Büyükelçiliği, ABD İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh'in eşi Mounir Elkhamri’nin trafik kazasına karıştığı haberlerini yalanladı.
15.12.2022 Gündem
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.