Ankara Deprem

Ankara Deprem

Son dakika ankara deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankara deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankara deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.368 ankara deprem haberi bulunmuştur. Tüm ankara deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etimesgut'ta deprem mi oldu? 24 Mart Ankara'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde? AFAD deprem listesi
Etimesgut'ta deprem mi oldu? 24 Mart Ankara'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde? AFAD deprem listesi Ankara'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşların hissettiği sarsıntı sonrası AFAD depremler listesi araştırılmaya başlandı. İşte 24 Mart AFAD, Kandilli son depremler listesi..
23.03.2023 Gündem
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar Deprem bölgesinden en çok göç alan illerden Ankara'daki fahiş kira artışları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında mercek altına alındı. Gayrimenkul satış ve kiralama ilanı siteleri incelenerek, deprem öncesi ve sonrasındaki fiyatlar karşılaştırılıyor. Fiyat artışına neden olanlara yönelik 'fiyatları etkileme' suçundan soruşturma yürütülerek, dava açılabilecek. İşte fahiş kira uygulayan ev sahiplerini bekleyen cezalar...
3.03.2023 Gündem
Fırsatçılar iş başında! Fahiş kira isyanı, fiyatlar iki katına çıktı
Fırsatçılar iş başında! Fahiş kira isyanı, fiyatlar iki katına çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden en çok göç alan kentlerin başında gelen Ankara'da ev kiralarındaki artışa depremzedeler tepki gösterdi. Ankara Emlakçılar Odası'na başvuran birçok depremzede, ev sahiplerinin fahiş ücret talep ettiğini söyledi. Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam, "Fahiş kira artışına ilişkin 50'nin üzerinde şikayet geldi. Bu şikayetleri bakanlığa ihbar ediyorum. Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat cezai uygulaması var. Fırsatçı olan ev sahiplerine yazılmasını önemle istiyoruz" dedi.
16.02.2023 Ekonomi
Deprem ile ilgili son dakika uyarısı! İstanbul, İzmir, Ankara dahil 45 ili, 110 ilçeyi vuracak! Liste duyuruldu, 7 ve üzeri sarsıntılar...
Deprem ile ilgili son dakika uyarısı! İstanbul, İzmir, Ankara dahil 45 ili, 110 ilçeyi vuracak! Liste duyuruldu, 7 ve üzeri sarsıntılar... Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Deprem ile ilgili çok sayıda kritik uyarılarda bulunuldu. Türkiye deprem kuşağında yer aldığı için en küçük bir sallantıda akıllara ‘Bu deprem büyük bir depremin habercisi mi?’ sorusu gelmeye başladı. Türkiye’de art arda yaşanan depremler, ülkede hangi bölgelerin risk taşıdığının merak edilmesine neden oluyor. Uzmanlar büyük şiddette depremlerin yaklaştığını belirtip endişelendiren açıklamalarda bulunurken, İstanbul, Ankara dahil 45 ilde büyük sarsıntılar olması bekleniyor. Öte yandan telefonlar için vatandaşları deprem olmadan birkaç saniye önceden uyaran deprem uyarı sisteminin geliştirilmesi, sarsıntıların önceden bilinip bilinemeyeceği konusunu da gündeme taşıdı. Depremleri önceden tahmin etmek mümkün mü? İstanbul depremi ne zaman olacak? Deprem olacak mı? Deprem kaç büyüklüğünde olacak? Depremler hangi illerde, ne zaman olur? soruları cevabını buldu. İşte depremler ile ilgili son dakika açıklaması…
24.05.2022 Gündem
Deprem uzmanından korkutan uyarı: Marmara'yı ve evlerinizi bırakıp gidin
Deprem uzmanından korkutan uyarı: Marmara'yı ve evlerinizi bırakıp gidin Marmara depremiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Deprem uzmanından kritik uyarı. Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Belediye, Kent Konseyi ve Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen " Geçmişten Geleceğe Marmara Depremleri" konulu konferansta konuşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Marmara bölgesinin deprem riskinde olduğunu söyleyip uyarılarda bulunarak, " Tedbirler almıyorsanız, Marmara'yı ve evinizi bırakıp gidin" dedi.
19.02.2022 Gündem
Ankara deprem haritası | Ankara kaçıncı derece deprem bölgesinde yer almaktadır?
Ankara deprem haritası | Ankara kaçıncı derece deprem bölgesinde yer almaktadır? Ankara'da 3,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem, vatandaşta büyük bir paniğe neden oldu. Depremin ardından Ankaralılar ‘’Ankara deprem haritasını’’ sorgulamaya başladı. Vatandaşlar, e-devlet aracılığıyla evinin altından geçen fay sorgulaması yaparak bulundukları ilin, hatta mahallenin deprem haritasını sorgulayabilir. Deprem haritası sismoteknik haritalar ve deprem kaynak zonlarında meydana gelebilecek bölgeleri göstererek hazırlanır. Peki, Ankara deprem haritası nasıl sorgulanır? Ankara kaçıncı derece deprem bölgesinde yer almaktadır?
27.01.2020 Gündem
Manisa ve Ankara'da peş peşe depremler! Manisa'daki deprem neden İstanbul'da hissedildi?
Manisa ve Ankara'da peş peşe depremler! Manisa'daki deprem neden İstanbul'da hissedildi? Türkiye'de dünden bugüne deprem fırtınası yaşanıyor. Manisa'daki 5.4 büyüklüğünde depremin İstanbul'dan hissedilmesi sosyal medyada gündem oldu. Uzmanlar depremin yüzeye çok yakın olması nedeniyle İstanbul'da da hissedildiğini açıkladı. Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan CNN TÜRK canlı yayınında Manisa ve Ankara'daki son depremleri yorumladı. Altan, "Her an büyük bir deprem olabilir" diye konuştu.
23.01.2020 Gündem
Ankara'da peş peşe depremler! İlk açıklama geldi, büyüklüğü...
Ankara'da peş peşe depremler! İlk açıklama geldi, büyüklüğü... Gelen son dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesi merkezli 3,8, 4,5, 3,2 ve 2,4 ve 3,6 büyüklüğünde olmak üzere 5 ayrı deprem meydana geldi. Depremler kentte korku ve paniğe neden oldu. Ankara Valisi Vasip Şahin depreme ilişkin açıklama yaparak, "İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır." dedi.
23.01.2020 Yaşam
Son dakika... Ankara'da deprem!
Son dakika... Ankara'da deprem! Ankara'da merkez üssü Mamak olan 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.11.2019 Gündem
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor?
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor? Google, 24 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde en çok yapılan aramaları paylaştı. Bakın en çok arananlarda neler var neler?
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
3 bin depremzedeye iş!
3 bin depremzedeye iş! ANKARA - Deprem sonrasında Van için birçok ekonomik tedbiri hayata geçiren hükümet, depremzedelere bu kez de iş müjdesi verdi...
28.10.2011 Ekonomi
"Tehlikeli   4 fay var  "
"Tehlikeli 4 fay var " Bala’da inceleme yapan Prof. Süleyman Pampal uyardı: Ankara çevresindeki faylar son yıllarda çok aktif
29.09.2021 Gündem
5.3 korkutmasın, Ankara büyük deprem üretmez
5.3 korkutmasın, Ankara büyük deprem üretmez Başkent önceki gece 5.3 şiddetindeki depremle sarsıldı. Böyle sarsıntılara alışık olmayan Ankaralılar tedirgin oldu. Ancak uzmanlar 'Ankara'da büyük bir fay hattı yok, sadece çevresindeki faylardan etkileniyor" diyor
29.09.2021 Gündem
Öncü de denemez artçı da
Öncü de denemez artçı da Grand Cevahir Otel'de yapılan Deprem Şurası'nda uzmanlar uzun bir süreden sonra ilk kez fikir birliğine vardı: Bu depreme öncü ya da artçıdır demek mümkün değil. Ancak risk devam ediyor, hazırlıklı olmalıyız...
29.09.2021 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.