Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuştu. Bahçeli, "Zor şartları milli beraberlik şuuru ile aştık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 100 bin konut...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 100 bin konut... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Talas Paraşüt Alanı'nda Kayseri Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Bugün projenin ilk etabını oluşturan 652 konut ve 55 iş yerini hizmete açıyoruz. Yeni haliyle bu bölgenin cazibesi artacaktır. Kentsel dönüşüm projelerimizin her aşaması şeffaf ve uzlaşmayı esas alacak şekilde yürütülmüştür." dedi.
24.10.2020 Gündem
Devletten yatırımcıya anahtar teslim fabrika
Devletten yatırımcıya anahtar teslim fabrika Maliye Bakanı Naci Ağbal, KOBİ’ler başta olmak üzere işletmelere kolaylık sağlamak için anahtar teslim fabrika binası vereceklerini açıkladı. Ağbal, “İşletmeler makinelerini, teçhizatlarını fabrikaya koyup işe başlayabilecek. Sadece sembolik kira alacağız” dedi
16.03.2016 Ekonomi
Kentsel dönüşümde anahtar teslim dönemi
Kentsel dönüşümde anahtar teslim dönemi Kentsel dönüşümde yeni bir dönemin kapısı açılıyor.
13.05.2015 Arşiv