Anadolu Grubu

Anadolu Grubu

Son dakika Anadolu grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anadolu grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anadolu grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anadolu Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anadolu grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.077 anadolu grubu haberi bulunmuştur. Tüm anadolu grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) vites büyüttü. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan Gemlik'teki fabrikada üretim çift vardiya olarak yapılmaya başlandı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının da Ekim ayı ile birlikte 280 araç olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.
20.09.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor Türkiye'nin vizyon projesi olan TOGG, Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı bugün banttan iniyor. 8 yılda 1 milyon aracın üretilmesi hedefleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un üretim tesisinin açılışını yapacak.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor!
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor! Türkiye'nin yerli ve milli otomobili projesi Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın resmi olarak açılacak. Peki, TOGG Gemlik Kampüsü nerede?
28.10.2022 Bilim ve Teknoloji
TOGG'un fabrika açılışına sayılı günler kaldı! Tesisin son hali böyle görüntülendi
TOGG'un fabrika açılışına sayılı günler kaldı! Tesisin son hali böyle görüntülendi Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşa edilen Togg’un üretim tesisinin açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Tesisin son hali ise dronla havadan görüntülendi.
26.10.2022 Ekonomi
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı!
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı! Yerli otomobili geliştirme çalışmalarını sürdüren Togg ile Bilişim Vadisi’nin ortaklaşa hazırladığı Mobilite Hızlandırma Programı’nı tamamlayan 10 girişimci, yatırımcıların karşısına çıktı. Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Demo Günü’nde, girişimciler yatırım alma fırsatlarını değerlendirmeye çalıştılar. Programın, Türkiye’de geleceğin mobilite ekosistemini şekillendirecek girişimcilere mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ve Ar-Ge teşvikleri gibi konularda yol göstermek amacıyla düzenlendiği açıklandı.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
McDonald’s Türkiye satıldı!
McDonald’s Türkiye satıldı! Anadolu Grubu'na bağlı olarak faaliyet yürüten McDonald's Türkiye, Boheme Investment isimli şirkete satıldı.
11.05.2022 Ekonomi
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak?
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak? Rusya, Kiev sokaklarında özel kuvvetleriyle savaşadursun Batı’dan ağır bir darbe geldi. Rus bankaları küresel para transferi sistemi SWIFT’ten çıkarılacak. Rusya ile neredeyse tüm ticareti bitirecek hamle, ülkeyi uluslararası alanda yalnız bırakacak.
28.02.2022 Dünya
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Anadolu Efes'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Anadolu Efes'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Euroleague'de ve Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Anadolu Efes'in yönetici, teknik heyet ve sporcularını İstanbul Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
12.06.2021 Basketbol
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi…
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi… Anadolu Efes, THY EuroLeague'de Barcelona'yı 81-86 yenip, Avrupa'nın en büyüğü olunca Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan hakkında yapılan aramalar da arttı. Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan’ın biyografisi…
31.05.2021 Gündem
AG Anadolu Grubu Holding'den dev satış! KAP'a bildirildi
AG Anadolu Grubu Holding'den dev satış! KAP'a bildirildi Türkiye'nin önde gelen sanayi şirketlerinden AG Anadolu Grubu Holding, AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları'nda sahip olduğu payların satışına bağlayıcı olmayan mutabakat gerçekleştirdi.
2.03.2021 Ekonomi
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
TMSF’den dev yatırım! 128 milyon lira...
TMSF’den dev yatırım! 128 milyon lira... TMSF bünyesindeki ilk sıfırdan yatırım olan Bellona sandalye ve yatak fabrikasının açılışı yapıldı. 82 milyon lira tesis, 46 milyon lira makine tesisat yatırımıyla toplamda 128 milyon liralık yatırım bedeliyle açılan fabrika, tam kapasite çalışmaya başlayınca 600 kişiye ilave istihdam sağlayacak.
16.01.2021 Ekonomi
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu Anadolu Grubu, McDonalds’ın Türkiye’deki işletmecisi olan Anadolu Restoran İşletmeleri’ni Birlesik Holding’e sattığını duyurdu.
31.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anadolu grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.