Ambulans Şoförü

Ambulans Şoförü

Son dakika ambulans şoförü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ambulans şoförü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ambulans şoförü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ambulans Şoförü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ambulans şoförü gelişmeleri de dahil olmak üzere 438 ambulans şoförü haberi bulunmuştur. Tüm ambulans şoförü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti!
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti! Bahçelievler’de bir motosiklet sürücüsü ambulans içinde hasta olmadığını ve boş yere siren çalındığını iddia ederek ambulans şoförüyle tartıştı. Hastane önünde ambulans şoförü içerideki hastayı gösterince motosiklet sürücüsü, "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Gündem
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır?
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamu hastaneleri için 600 ambulans şoförü alımı yapılacak. ÖSYM aracılığı ile yayımlanan başvuru kılavuzuna göre KPSS 2024/5 kapsamında 600 Şoför alımı gerçekleştirilecek.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile bebeği tedavi altına alındı. Bebeğe Asmin adı verildi. Doğum yapan Mizgin Güçlü, "Minibüste bir anda sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi" dedi. Baba Murat Güçlü, "Herkes minibüsçüye seslendi hızlansın diye. O da sağ olsun ambulans şoförü gibi sürmeye başladı. Hızlandı ve yoldakilere seslenerek yolu açtı. Tam hastanenin önüne geldiğimizde eşim minibüsün içerisinde doğum yaptı" dedi. Sürücü Hakan Yücel de "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu.
27.01.2024 Gündem
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlattı: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlattı: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde görev alan 112 ekipleri, enkazdan çıkarılan yaralıları sıkışan trafikte hastanelere yetiştirmek için zamanla yarışıyor. Ambulanstaki koltuklarda dinlenip, gelen anons ile enkaz başına koşan paramediklerden Burak Özarslan, Antakya'da 107 saat sonra enkazda çıkarılan bebeği unutamadığını söyledi. Bebeğin parmağını emdiğini belirten Özarslan, "O anda tüm yorgunluğunuzu unutuyorsunuz" dedi.
11.02.2023 Gündem
Ambulansa yol vermedi, yola böyle beton döktü!
Ambulansa yol vermedi, yola böyle beton döktü! Bağcılar’da seyir halindeki ambulansa yol vermeyen beton mikser sürücüsü hakaretler ederek yola beton harcı döktü. O anları ambulans şoförü cep telefonu kamerasıyla kaydederken duruma isyan etti.
14.01.2023 Haber
Ambulansa yol vermedi, yola beton döktü!
Ambulansa yol vermedi, yola beton döktü! Bağcılar’da seyir halindeki ambulansa yol vermeyen beton mikser sürücüsü hakaretler ederek yola beton harcı döktü. O anları ambulans şoförü cep telefonu kamerasıyla kaydederken duruma isyan etti.
14.01.2023 Haber
Ambulans şoförünü bıçakladı; kendisini görüntüleyene saldırdı
Ambulans şoförünü bıçakladı; kendisini görüntüleyene saldırdı Başakşehir'de ambulansın, aracına çarptığını iddia eden sürücü, ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladı. Araçtaki hamile kardeşini bahane eden kadın, kendisini telefon kamerası ile görüntüleyen kişiye de saldırdı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.
4.01.2023 Vatan TV
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı!
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı! İstanbul Başakşehir'de ambulansın, aracına çarptığını iddia eden sürücü, ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladı. Araçtaki hamile kardeşini bahane eden kadın, kendisini telefon kamerası ile görüntüleyen kişiye de saldırdı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.
4.01.2023 Yaşam
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak?
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? Göztepe Altay maçında yaşanan gerginlik Türkiye’nin gündeminde! Göztepe ile Altay arasındaki maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Göztepeli taraftar yaralanırken Altay kalecisi Ozan Özenç de saldırıya uğramıştı. Maçtan bir hafta önce başlayan tartışma, sahada büyüdü, gerginlik en üst düzeye çıktı. Hakem maçı durdurdu ve sahada can pazarı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu soruşturma balttı. Tatil edilen maç ile ilgili kararı ise soruşturma tamamlandıktan sonra verilecek. Peki, Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Şampiy10
Sahaya inip Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i darbeden şahıs tutuklandı
Sahaya inip Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i darbeden şahıs tutuklandı İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şahıs, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Savcı, korner direğini silah saydı.
28.11.2022 Futbol
Ambulans şoförü daha önce de maçlarda olay çıkarmış
Ambulans şoförü daha önce de maçlarda olay çıkarmış İzmir'de, Göztepe ve Altay arasında oynanan derbi maçında, Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeği ile diğer suç aletlerini 2 sırt çantasıyla stadyuma soktuğu belirlenip, gözaltına alınan ambulans şoförlerinden A.G.'nin, daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı için 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.
28.11.2022 Gündem
Ambulans ile kamyonet çarpıştı: 2'si sağlıkçı 8 yaralı
Ambulans ile kamyonet çarpıştı: 2'si sağlıkçı 8 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde, hasta taşınan ambulans ile kamyonetin çarpıştığı kazada, 2'si sağlık çalışanı 8 kişi yaralandı.
22.09.2022 Yaşam
Ambulansa yol vermeyince cezayı yedi, adli işlem başlatıldı
Ambulansa yol vermeyince cezayı yedi, adli işlem başlatıldı Bayrampaşa Sağmalcılar mevkiinde ambulansa yol vermeden ilerleyen araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Para cezasının yanı sıra araç sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.
28.08.2022 Yaşam
Arabası olan herkesi kapsıyor! Cezası var! 623 lira...
Arabası olan herkesi kapsıyor! Cezası var! 623 lira... D-100 Karayolu Avcılar mevkiinde ilerleyen ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsü cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine inceleme başlatan polis, otomobil sürücüsü İbrahim Ethem K.'ye 623 lira para cezası kesti.
17.07.2022 Gündem
Kalp krizinden korkup 60 kilo vermişti... Görevi başında kalp krizinden hayatını kaybetti
Kalp krizinden korkup 60 kilo vermişti... Görevi başında kalp krizinden hayatını kaybetti Isparta Yalvaç Devlet Hastanesi'nde ambulans şoförü olarak çalışan İsa Özcan (56), dün görevi başında kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi. İsa Özcan, 6 yıl önce kalp krizinden korktuğu için diyetle 60 kilo verip, 136 kilodan 76 kiloya düşmüştü.
8.07.2022 Yaşam
Başhekimlikten 'kendini ambulansa kilitleyen şoför' açıklaması!
Başhekimlikten 'kendini ambulansa kilitleyen şoför' açıklaması! Dün ambulansında taşıdığı hastaya yer bulamadığı gerekçesiyle 'eylem' yapan ambulans şoförüne istinaden Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Aziz Ahmet Surel, süreçle ilgili açıklama gerçekleştirdi. Surel, "Söz konusu hasta, hastanemizin Acil Servisine 10.14’te giriş yapmıştır. Acil Tıp Kliniğimizdeki değerlendirme sonrasında Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğimizce tetkikleri yapılan hastamızın saat 11.20’de Ankara Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğindeki odasına yatışı gerçekleştirilmiştir" dedi. Ayrıca Bakan Koca ile görüşme isteği yerine getirilen sağlık çalışanının görüşmesi kendi özelinde olduğu belirtildi.
15.06.2022 Gündem
Acil serviste kızını dövüp sağlık görevlilerine saldırmıştı! 'İlaç kullanıyorum, böyle bir şey olmuş olabilir'
Acil serviste kızını dövüp sağlık görevlilerine saldırmıştı! 'İlaç kullanıyorum, böyle bir şey olmuş olabilir' Gaziantep'te, özel hastanede kendisiyle eve dönmek istemeyen kızını dövüp; engel olmaya çalışan sağlık görevlilerine de bıçakla saldırarak ambulans şoförünü kolundan yaralayan Orhan Dağlı (50), epilepsi hastası olduğunu ve ilaç kullandığını belirterek, "Böyle bir şey olmuş olabilir" dedi.
23.05.2022 Yaşam
Hastanede rezalet! Acil serviste kızını dövdü sonrası korkunç
Hastanede rezalet! Acil serviste kızını dövdü sonrası korkunç Gaziantep'te Orhan D., özel hastanede kendisiyle eve dönmek istemeyen kızını dövüp; engel olmaya çalışan sağlık görevlilerine de bıçakla saldırdı. Ambulans şöförünü kolundan yaralayan ve polisler tarafından yakalanan Orhan D., mahkemece tutuklandı.
22.05.2022 Yaşam
Sağlık çalışanlarına zam 2022! Sağlıkçılara zam Meclis’ten geçti mi, ne kadar, kimleri kapsıyor?
Sağlık çalışanlarına zam 2022! Sağlıkçılara zam Meclis’ten geçti mi, ne kadar, kimleri kapsıyor? Sağlık çalışanlarına zam görüşmesi uzun süredir gündemdeydi. 2021 yılının aralık ayında, doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının maaşlarında iyileştirilme yapılması için çalışmalar başlamıştı. Görüşülen yasaya önerge ile monte edilmek istenen düzenleme, çok sayıda sağlık çalışanını kapsam dışında tutup, eğitim ve kıdeme göre kademelendirme yapmadığı fark edilince, söz konusu düzenleme, yasalaşmadan geri çekilmiş ve sağlıklı bir zemine oturtulması için düzenlemeye yönelik çalışmalara yeniden başlamıştı. Sağlık, Maliye ve Çalışma Bakanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü çalışmalardan sonra belli bir noktaya gelindi. Peki, Sağlık çalışanlarına zam Meclis’ten geçti mi, Sağlık çalışanlarına zam ne kadar, kimleri kapsıyor? İşte Sağlıkçılara zam düzenlemesine ilişkin son durum…
14.03.2022 Çalışan Hakları
Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Doktor ve sağlık çalışanlarına büyük müjde! Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Düzenlemeden, üniversite hastanelerinde çalışanlar da yararlanacak. Diş hekimleri de bu düzenleme kapsamında olacak. Ancak, aile hekimleri bu düzenleme kapsamında yer almayacak. Bu gruptakilerin maaşlarının düzenlemesi kararname ile yapılacak. Yapılacak maaş düzenlemesi, bu grupta çalışanlara farklı oranlarda uygulanacak. Sağlık çalışanlarına yapılacak maaş artışından, göstergeler yükseldiği için emekli doktorlar da yararlanacak. Düzenlemeye göre kamuda çalışan sağlık çalışanlarına 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında maaş artışı yapılacak. Yeni düzenlemeden, ambulans şoförü, acil sağlık görevlileri, ebe ve hemşireler de yararlanacak. Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL ücret artışı sağlanacak. Diğer sağlık personeline yapılacak artış oranının aylık 500-600 lira arasında olacağı belirtiliyor.
14.03.2022 Ekonomi
Maaşlara ve emekli aylıklarına zam geliyor! Müjde verildi! En az 2 bin 500 lira... Tarih belli oldu
Maaşlara ve emekli aylıklarına zam geliyor! Müjde verildi! En az 2 bin 500 lira... Tarih belli oldu Maaşlara zam geliyor. Emekli ve çalışana büyük müjde! Tarih belli oldu. Maaşlara 2.500 lira ile 5 bin lira arasında zam gelecek. Sağlık çalışanlarının maaşlarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için süren çalışmalarda sona gelindi. Düzenlemenin 14 Mart Tıp Bayramı’na yetiştirilmesi planlanıyor. Düzenlemeden, Üniversite hastanelerinde çalışanlar da yararlanacak. Diş hekimleri de bu düzenleme kapsamında olacak. Ancak, aile hekimleri bu düzenleme kapsamında yer almayacak. Bu gruptakilerin maaşlarının düzenlemesi kararname ile yapılacak. Yapılacak maaş düzenlemesi, bu grupta çalışanlara farklı oranlarda uygulanacak. Sağlık çalışanlarına yapılacak maaş artışından, göstergeler yükseldiği için emekli doktorlar da yararlanacak. Düzenlemeye göre kamuda çalışan sağlık çalışanlarına 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında maaş artışı yapılacak. Yeni düzenlemeden, ambulans şoförü, acil sağlık görevlileri, ebe ve hemşireler de yararlanacak. Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL ücret artışı sağlanacak. Diğer sağlık personeline yapılacak artış oranının aylık 500-600 lira arasında olacağı belirtiliyor.
12.03.2022 Ekonomi
Bakan Koca'nın paylaştığı ambulans şoförü: Hastayı annemiz, babamız gibi görüyoruz
Bakan Koca'nın paylaştığı ambulans şoförü: Hastayı annemiz, babamız gibi görüyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde göğüs ağrısı çeken Hasan Türken’i (79) karla kaplı yolda sırtında taşıyan ambulans şoförü Mehmet Çakmak’ın (48) fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Çakmak  “Biz hastaya gittiğimiz zaman oradaki hastayı yabancı gibi değil bir annemiz, babamız ya da akrabamız gibi görüyoruz. O şekilde bakınca hastayı sırtımızda da taşıyoruz” dedi.
31.01.2022 Yaşam
Ambulans şoförü yaşlı hastayı 500 metre sırtında taşıdı
Ambulans şoförü yaşlı hastayı 500 metre sırtında taşıdı Düzce'nin Gümüşova ilçesinde göğüs ağrısı çeken Hasan Türkene (79) müdahale etmeye giden sağlık ekibi kar engeline takıldı. Türken, ilk müdahalenin ardından ambulans şoförü tarafından 500 metre sırtında taşındıktan sonra hastaneye götürüldü.
26.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ambulans Şoförü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ambulans şoförü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.