Alyans

Alyans

Son dakika alyans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alyans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alyans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alyans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alyans gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 alyans haberi bulunmuştur. Tüm alyans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Rüyada Alyans Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Alyans Takmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Alyans Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Alyans Takmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada alyans görmek kısmetle ilgili bir rüyadır. Genellikle bekar kişilerin evlilik yoluna girmesine yorulur. Eğer bu rüya evli bir kişi tarafından görülürse sevdiği bir kişinin yakın zamanda evlenmesine yada bir çocuk doğmasına işaret etmektedir.
8.01.2024 Eğitim
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler' Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
5.05.2023 Magazin
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu!
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu! Hadise son günlerde müzik kariyeriyle ve özel hayatıyla magazin gündemine sık sık geliyordu.Ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı o anlarını "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
9.04.2023 Magazin
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi En Hamarat Benim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Kadir Ezildi hakkında nişanlandı iddiası ortaya atılmıştı. Parmağındaki alyans ile dikkat çeken Kadir Ezildi, çıkan iddiaların ardından suskunluğunu bozdu.
1.03.2023 Magazin
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü 1971 yılında bir grup avcı, istiflenmiş şekilde torba buldu. İçine baktıklarında ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Çünkü torbanın içinde bir kadının cesedi vardı. Uzun süre araştırma yapıldı ama kadın ile ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. 2023 yılının ocak ayında ise yeni bir gelişme yaşandı. 52 yılın sonucunda gizem çözüldü.
31.01.2023 Dünya
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece 50’nci bölümüyle yine izleyenlerin övgülerini topladı. Başladığından bu yana hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla seyircinin gözbebeği haline gelen dizinin dün gece ekrana gelen 50’nci bölümü yine çok konuşuldu. Gece boyu sosyal medyada övgüler toplayan dizi #Yargı etiketiyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.
16.01.2023 Televizyon
32 yıllık eşi elmas yüzükleri çöpe atınca olanlar oldu!
32 yıllık eşi elmas yüzükleri çöpe atınca olanlar oldu! ABD'de eşinin elmas yüzüklerini yanlışlıkla çöpe atan adam, mucizeyi başardı. 32 yıllık evli olan adam, 20 ton çöpün içinde 'olamaz' denileni yaptı. Saatlerce süren çabanın ardından çıkan sonuca kendi de inanamadı. İşte haberin detayları...
7.12.2022 Dünya
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar Beşiktaş’ta telefonda kendilerini polis olarak tanıtarak 66 yaşındaki kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandıran 2 şüpheli, saklandıkları evde müştekiden aldıkları altınlarla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.12.2022 Yaşam
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
Milli Varlığa Zararlı Cemiyetler Hangileridir? Zararlı Cemiyetlerin Ortak Özellikleri Nelerdir?
Milli Varlığa Zararlı Cemiyetler Hangileridir? Zararlı Cemiyetlerin Ortak Özellikleri Nelerdir? Birinci Dünya Savaşı sonrasında ülkemiz oldukça zor günler geçirmiştir. Bu dönemde imzalanan Mondros Ateşkes Anlaşması zor ve ülkeyi bitirici maddelere sahiptir. Bununla beraber ülke içinde farklı emel ve gayelere sahip iç savaşa neden olan cemiyetlerde ortaya çıkmıştır.
17.11.2022 Eğitim
Azınlıkların Kurduğu Cemiyetler Nelerdir? Azınlıklar Tarafından Kurulan Cemiyetlerin Özellikleri...
Azınlıkların Kurduğu Cemiyetler Nelerdir? Azınlıklar Tarafından Kurulan Cemiyetlerin Özellikleri... Azınlıkların kurduğu cemiyetler Musevi, Rus ve Ermeniler tarafından kurulmuş olan cemiyetlerdir. Bu cemiyetlerin kurulmasındaki en temel amaç Osmanlı devletinden kendine pay çıkarma istekleri olmuştur.
7.11.2022 Eğitim
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
Seda Sayan: Şu anda bunun bedeli...
Seda Sayan: Şu anda bunun bedeli... Seda Sayan, kilit özelliğine sahip özel bir alyans hazırlattı. Şarkıcı, “Sonsuza kadar parmağımdan çıkarmayacağım bir yüzük yaptılar bana” dedi.
27.07.2022 Magazin
Roma dönemi altın tarihi eserlerle yakalandı! 10 milyon lira değerinde...
Roma dönemi altın tarihi eserlerle yakalandı! 10 milyon lira değerinde... Antalya'nın Manavgat ilçesinde Roma dönemine ait olduğu tespit edilen 10 milyon lira değerinde, altından yapılma tarihi eserlerin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden A.Y. tutuklandı.
27.07.2022 Gündem
Nişan yüzüğü hangi parmağa takılır? Nişan yüzükleri hangi ele takılır?
Nişan yüzüğü hangi parmağa takılır? Nişan yüzükleri hangi ele takılır? Yüzük parmağının geleneği ve sembolizmi eski zamanlara kadar uzanıyor. Efsaneye göre, yüzük parmağında doğrudan kalbe bağlanan bir damarı olduğuna inanılıyor ve bu yüzden aşıkların kalplerinin yüzükle birbirine bağlanacağına inanılıyor. Romalılar buna Vena Amoris yani aşk damarı adını veriyor. Bu nedenle, aşka dayalı bir birlikteliği sağlamlaştırmak için yüzük genellikle özel olan bu parmağa takılıyordu. Ancak, tüm parmakların kalbe venöz bağlantılara sahip olduğunu bilimsel olarak kanıtlandı. Peki, Nişan yüzüğü hangi parmağa takılır? Nişan yüzükleri hangi ele takılır? İşte bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Yaşam
Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır?
Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır? Evlilik yüzüğü, gelin ve damada düğün sırasında takılmaktadır. Bazı çiftler hem nişan hem de düğün için alyans tercih ediyor olsa da bazen düğünde ve nişanda farklı yüzükler kullanılmaktadır.
21.05.2022 Gündem
Gümüşe talep patladı! Altın ile arasında 9300 lira fark var, alyans fiyatları...
Gümüşe talep patladı! Altın ile arasında 9300 lira fark var, alyans fiyatları... Yükselen altın fiyatlarından dolayı vatandaş gümüşe yönelmeye başladı. Düğün hazırlıklarıyla birlikte alyans bakmaya başlayan çiftler, aradaki büyük fiyat farkı sebebiyle gümüş ürünler tercih ediyor. Altın alyanslar 8-10 bin TL arasında değişirken, gümüşler ise 500-700 TL arasında fiyata satılıyor. Gümüşçü Meryem Ercan, "Normal şartlarda kış aylarında işlerimiz sakin olurdu. Fakat bu yıl kış aylarında da yoğunluk vardı. Altın yerine gümüş almak onda birinden daha düşük fiyata geliyor. Vatandaş düğün hazırlığında dahi gümüşe yöneldi." dedi.
5.04.2022 Ekonomi
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışındaki bir otoyolda elleri havada bir kişinin Rus birlikleri tarafından vurulduğu anlara ilişkin görüntüler tüm dünyada paylaşıldı. Rus güçlerin ayrıldığı bölgelerde korkunç görüntüler ortaya çıktı.
2.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alyans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alyans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.