Altın Hesabı

Altın Hesabı

Son dakika altın hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Hesabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 altın hesabı haberi bulunmuştur. Tüm altın hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
Birkaç saniye daldı, 100 bin lira verdi! Altın hesabı kameraya böyle yansıdı
Birkaç saniye daldı, 100 bin lira verdi! Altın hesabı kameraya böyle yansıdı Gaziantep'te bir kuyumcuda yanlış hesaplama sonucu altın bozdurmaya gelen çifte 100 bin TL fazla ödeme yapıldı. Yanlış işlem sonucu müşterilere 373 bin 990 TL yerine 473 bin 990 TL para verilirken o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Fazla para veren kuyumcu çalışanı ise genç çiftin aldığı fazla parayı geri iade etmesini istedi.
21.10.2023 Yaşam
Kur korumalı mevduat ne zaman bitecek? Kur korumalı mevduat hesabı uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek?
Kur korumalı mevduat ne zaman bitecek? Kur korumalı mevduat hesabı uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek? Kur korumalı mevduat hesabı ne zaman bitiyor, uzatıldı mı?  Döviz hesabı üzerinden kur artışları baz alınarak belirli dönemlerde hesap sahiplerine ödeme yapan KKM sisteminin akıbeti merak ediliyor. Sürecin devam edip etmeyeceği, bitiş tarihi merak ediliyor. İşte Kur korumalı mevduat hesabı süreci hakkında son durum…
13.12.2022 Ekonomi
KYK faizleri ve maske cezaları silindi
KYK faizleri ve maske cezaları silindi Öğrenim kredilerine ilişkin düzenlemeler içeren teklif TBMM’de kabul edildi. Böylece KYK öğrenim kredisinin borç faizleri ve maske cezaları silindi.
3.11.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün... İş Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Masraf ödemeden gerçekleştiriliyor. Yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) kurulmuştu. İş Bankası, altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu. Banka müşterileri, sisteme dahil edilen İAR anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla da artık her gün altınlarını banka hesabına aktarabilecek. İşte detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Resmen açıklandı! Merkez Bankası düğmeye bastı
Altında yeni dönem! Resmen açıklandı! Merkez Bankası düğmeye bastı Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Altında yeni dönem! Altına yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. 5 bin ton altının ekonomiye kazandırılması için getirilen sistemin detayları netleşti. Altın hesabına sahip olanların talep etmesi durumunda hesabındaki has altın bakiyesi, dönüşüm fiyatı üzerinden TL’ye çevrilerek 3, 6 ay veya 1 yıl vadeli TL mevduat veya katılma hesabı açılacak. TL mevduat veya katılma hesabına dönüştürülen altınlar, bankalarca dönüşüm fiyatı üzerinden Merkez Bankası’na satılacak.
15.03.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap...
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap... Yastık altı altınlar ile ilgili harekete geçildi. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için Emlak Katılım ile Darphane ve Damga Matbaası işbirliği yaptı. Emlak Katılım Bankası üzerinden açılacak 'Çeyrek Hesap' projesiyle vatandaşlar evlerindeki altınları buraya yatırabilecek ve istedikleri tarihte geri alabilecek. 'Çeyrek Hesap' açtıranlar gram değil tane olarak altınlarını yatıracak. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, "Darphane Çeyrek Altın Hesabı açtırmasıyla sistemi başlatmış olacaklar.  Daha sonra bu altınlar bize gelecek, çekileceği zaman da topluca üretimlerini yapacağız ilgili kurumlara teslim edeceğiz" dedi.
28.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Ve resmen değişti! Detayları tek tek açıklandı
Altında yeni dönem! Ve resmen değişti! Detayları tek tek açıklandı Altın ile ilgili flaş gelişme! Ve Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, fiziki altın, bankalar ve kuyumculara teslim edilebilecek. Vatandaş, ister bileziğini isterse de çeyrek altınını kuyumcuya götürecek. Vatandaşın fiziki altınını teslim ve çekim sürecinde mağduriyet yaşanmaması için rafineriler tarafından oluşturulacak teknolojik altyapı bankalar tarafından da doğrulama altyapıları ile desteklenecek. Kuyumcu - rafineri ve banka arasında üçlü bir mutabakat veya teyit sistemi oluşturulacak. Vatandaş fiziki altınını teslim ettiğinde isterse bankalarda bulunan altın hesaplarına isterse teslim ettiği altının TL karşılığının TL cinsi hesaplarına aktarım yapılmasını talep edebilecek. Aktarım işlemi, anlaşmaya göre kuyumcu veya rafineri tarafından anlık olarak gerçekleştirecek. Vatandaş hesabına aktarım yapıldığına ilişkin bilgilendirme sistem tarafından sağlanacak. Böylece vatandaş kuyumcuda işlemini bitirmiş, fiziki altınını teslim etmiş ve bankaya altın veya TL olarak aktarmış olacak. Sisteme giren fiziki altın kuyumcu tarafından rafineriye teslim edilecek. Rafineri tarafından da rafinajı yapılmış altın bankaya teslim edilecek. Söz konusu fiziki altın karşılık olarak banka nezdinde tutulacak. Vatandaş finansal sisteme aktardığı altın tasarrufunu tercih ettiği şekilde değerlendirdikten sonra tekrar fiziki olarak çekmek istediğinde banka veya kuyumcu üzerinden rahatlıkla çekebilecek. Bileziğini kuyumcuya götüren vatandaş karşılığını çeyrek ya da gram altın olarak alabilecek.
14.02.2022 Ekonomi
Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! Faizler düşürülüyor, 15 Mart'ta başlıyor, altınını getirene çifte kazanç
Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! Faizler düşürülüyor, 15 Mart'ta başlıyor, altınını getirene çifte kazanç Kredi faiz oranları ile ilgili flaş gelişme! Banka kredisi kullanmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. 15 Mart'ta başlıyor. Kredi kullanımında faiz indirimi uygulanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıkladığı yastık altı altının ekonomiye kazandırılmasına yönelik 3 ayaklı sistemin detayları netleşti. Finansal sisteme kazandırılan altınlar karşılığında hesap sahibine diğer bankacılık ürünlerinde kredi faiz oranı indirimi gibi çeşitli avantajlar sağlanacak. Kuyumcu, rafineri ve banka arasında üçlü bir mutabakat ve teyit sistemi oluşturulacak. Bu yeni sistem dışında bir de ek olarak çeyrek hesabı uygulaması devreye girecek. Çeyrek katılım ve vadeli hesaplarını da 15 Mart'tan itibaren uygulamaya alınacak. Vatandaş 10 tane çeyrek altını banka şubesine götürdüğünde açtığı altın hesabının bakiyesini çeyrek altın cinsinden takip edebilecek.
14.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gittikçe yükseliyor, kritik seviye aşıldı! Bomba tahmin geldi, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gittikçe yükseliyor, kritik seviye aşıldı! Bomba tahmin geldi, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kritik sınır aşıldı. Fiyatlar fırladı. Avrupa ve ABD'den Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilime ilişkin art arda gelen açıklamalar, piyasalarda deprem etkisi yarattı. Alım satım yapacak olan vatandaşların gündeminde altın fiyatları son dakika hareketliliği yer alıyor. Döviz kurunda yaşanan yükseliş sebebiyle altın fiyatları son durum merak ediliyor. Hem ons altındaki yükselişten hem de doların uluslararası piyasalarda değer kazanmasından dolayı gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Peki tam, yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları canlı son dakika bilgiler…
12.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem!1 Mart'ta 81 ilde başlıyor
Altında yeni dönem!1 Mart'ta 81 ilde başlıyor Altında yeni dönem başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında tek tek duyurdu. Emlak Katılım, Vakıf, Ziraat, Türkiye Finans, Kuveyt Türk ve Albaraka öncü olacak. Yastık altındaki altın ekonomiye kazandırılacak. Bakan Nebati"1 Mart’tan itibaren 81 ilde en az 1 adet olmak üzere 2022 yılında da 1500’ün üzerindeki kuyumcunun dahil olacağı çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlar fiziki altın tasarrufları kolay ve güvenli şekilde kuyumcular ve bankalar aracılığıyla finansal sisteme teslim edecek" dedi.
12.02.2022 Ekonomi
Dolar, euro ve altın ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti...
Dolar, euro ve altın ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti... Dolar, altın, euro ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayımlanan kararla yabancı paraların ve altın hesaplarının Türk lirası mevduat ve katılma hesaplarına dönüştürülmesinden elde edilen kazançlara yönelik usul ve esaslar belirlendi. Kur farkı kazançları ile yabancı paralardan bir kısmının Türk lirasına dönüştürülmesi durumunda sağlanacak istisnanın örnek hesaplamalarına yer verildi. 1 Ocak 2022'den itibaren açılacak işlenmiş ve hurda altın hesabı bakiyeleri dolayısıyla istisnadan faydalanabilecek.
11.02.2022 Ekonomi
Dolar, euro ve altınını TL'ye çevirenden vergi alınmayacak
Dolar, euro ve altınını TL'ye çevirenden vergi alınmayacak Döviz hesaplarını TL'ye döndüren şirketler, 2021 sonu ile TL hesabının açılış tarihi arasındaki kur kazançları için kurumlar vergisini ödemeyecek. TL mevduat veya katılma hesabından vadeden önce çekim yapılması durumunda, istisna edilen tutarlar nedeniyle zamanında tahakkuk ettirilmeyen vergiler, vergi ziyaı cezası kesilmek suretiyle gecikme faiziyle birlikte tahsil edilecek. Şirketlerin dövizlerini kısmi olarak TL’ye geçirmesi halinde, bu oran üzerinden vergi muafiyeti uygulanacak.
11.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 bin ton altın yastık altından böyle çıkacak
Altında yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 bin ton altın yastık altından böyle çıkacak Altın ve altın hesapları ile ilgili yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, altında sistem değişiyor. Alım, satım farkı ortadan kalkıyor, kâr payı geliyor. Detaylar belli oldu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeni modeli çok yakında duyuracak. Yaklaşık 5 bin ton altının yastık altından çıkarılıp ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son aşamaya gelindi. Yeni modelde Ayşe teyze altınıyla birlikte kuyumcuya ya da Darphane’ye giderek sertifika alacak. Alım, satım farkından kurtulurken, kâr payına da hak kazanacak. İşte altın yatırımcıları ve hesapları ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları...
10.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kritik sınır geçildi, tersine döndü! Yatırım için bomba tahmin, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kritik sınır geçildi, tersine döndü! Yatırım için bomba tahmin, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kritik sınır geçildi. Altın fiyatları yükselişe geçti. Altına yatırım yapanlar merakla bekliyordu. Fed faiz artırma sinyalleri sonrası geri çekilen ons altın, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan krizle tekrar yükselmeye başladı. Perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyon verisine odaklanan altın fiyatları tırmanışa devame ediyor. Altın yatırımcıları fiyatları çok yakından takip ederken, uyarılar peş peşe geldi. Uzmanlar artan enflasyonla Fed’in 50 baz puanlık faiz artırımına gideceğini belirtiyor. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
9.02.2022 Ekonomi
Dolar euro ve altında flaş gelişme! Vergi istisnasında yararlanacak
Dolar euro ve altında flaş gelişme! Vergi istisnasında yararlanacak Dolar, euro ve altın ile ilgili flaş açıklama! Kur korumalı TL mevduat hesabının büyüklüğü 224.6 milyar lirayı aştı. Şirketlerden TL mevduata gelen tutar 22.6 milyar lira oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı şirketlerin döviz hesaplarının kur korumalı TL mevduata dönüştürmelerine yönelik modeli tek tek anlattı. Şirketler elindeki dövizi bozdurup TL mevduata hesaba geçerlerse kurumlar vergisi istisnasından yararlanabiliyor. Tebliğ taslağında verilen bir örneğe göre 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle bilançosunda 1 milyon Dolar olan şirket 14 Ocak 2022 tarihinde 6 ay vadeli ve yüzde 15 faizle hesabını dönüştürmüş olsun. 2 Şubat 2021 tarihinde alınan 1 milyon dolar 4. geçici vergi dönemini ilgilendirdiği için 1 Ekim 2021 tarihli 8.84 ve 31 Aralık 2021 tarihli 12.98 liralık kur dikkate alınacak. Şirketin 4. geçici vergi döneminin son beyan günü olan 17 Şubat 2022 tarihine kadar dövizini TL’ye dönüştürerek korumalı TL mevduatta değerlendirdiği için 4 milyon 140 bin lira kur kazancı için istisna uygulanabilecek. TL’ye dönüşümün 7352 sayılı Kanunun Resmi Gazete’de yayım tarihinden önce olması istisnadan yararlanmaya engel teşkil etmeyecek.
31.01.2022 Ekonomi
Dolar, euro, altın... Ekonomide yeni dönem! Resmen değişti, artık ödenmeyecek! Bankada parası olanlar ve...
Dolar, euro, altın... Ekonomide yeni dönem! Resmen değişti, artık ödenmeyecek! Bankada parası olanlar ve... Ekonomiye yönelik yeni yasa yürürlüğe girdi. Resmen değişti. Detaylar belli oldu. Vergiden muaf olacak. Artık ödeme yapılmayacak. Bankada hesabı olanları yakından ilgilendiriyor. Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar Vergisi Kanunlarında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 4 maddelik kanuna göre; Dolar, euro ve altın gibi varlıklarını Türk Lirası'na çeviren Kurumlar Vergisi mükelleflerinin, dönüşüm esnasında oluşan kur farkı kazançları da dahil olmak üzere, bu kapsamda açılan vadeli Türk Lirası mevduat ve katılma hesaplarından elde edecekleri faiz ve kar paylarının vergiden istisna edilmesi yeniden düzenlendi. Yürürlüğe giren yasayla; enflasyon düzeltmesi uygulaması 31 Aralık 2023 tarihine kadar ertelendi. İşte son dakika haberinin detayları...
29.01.2022 Ekonomi
Ekonomide yeni dönem! Artık değişiyor, kabul edildi! Bankada parası olanları kapsıyor, muaf olacaklar! Türk Lirası, dolar, euro...
Ekonomide yeni dönem! Artık değişiyor, kabul edildi! Bankada parası olanları kapsıyor, muaf olacaklar! Türk Lirası, dolar, euro... Ekonomiye yönelik yeni yasa geliyor. Tamamen değişiyor. Detaylar belli oldu. Vergiden muaf olacak. Bankada hesabı olanları yakından ilgilendiriyor. Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar Vergisi Kanunlarında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda bugün görüşüldü. 4 maddelik teklif, genel kurulda kabul edildi. Buna göre; Yabancı paralarını Türk Lirası'na çeviren Kurumlar Vergisi mükelleflerinin, dönüşüm esnasında oluşan kur farkı kazançları da dahil olmak üzere, bu kapsamda açılan vadeli Türk Lirası mevduat ve katılma hesaplarından elde edecekleri faiz ve kar paylarının vergiden istisna edilmesi düzenleniyor. Kabul edilen yasayla; enflasyon düzeltmesi uygulaması 31 Aralık 2023 tarihine kadar erteleniyor.
21.01.2022 Ekonomi
Dolar ve altın hamlesi! Bakanlık harekete geçti yeni adım...
Dolar ve altın hamlesi! Bakanlık harekete geçti yeni adım... Dolar ve altın varlıklarının TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümünün desteklenmesi için peş peşe adımlar geliyor. Döviz ve altın hesaplarının TL'ye dönüştürenler için uygulanmaya başlanan kur korumalı TL vadeli mevduat ve katılma hesabının ardından bir hamle daha geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türk lirasına dönüşümün desteklenmesi kapsamına alınan kurumların kur ve altın değerlemesinde oluşan kazanç farklarına kurumlar vergisi istisnası getirecek.
11.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bugün değişti, döviz ve altın hesapları...
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bugün değişti, döviz ve altın hesapları... Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile döviz ve altın hesaplarının Türk Lirası (TL) mevduatına dönüşüm esaslarında yapılan değişiklikle, gerçek ve tüzel kişiler de döviz ve altın hesabını TL mevduata dönüştürebilecek. Gerçek kişiler 3, 6 ve 12 ay vadeli, tüzel kişiler ise 6 veya 12 ay vadeli TL mevduat hesabı açabilecek.
11.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası altın hesapları için harekete geçti! Flaş destek kararı
Merkez Bankası altın hesapları için harekete geçti! Flaş destek kararı Altın hesabı olanları ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Destek sağlanacak. Bugünden itibaren başlıyor. Döviz hesaplarının TL vadeli hesaplara dönüşmesi halinde sağlanacak artık altın hesapları içinde uygulanacak. Altın hesaplarının Türk Lirası mevduat hesaplarına dönüşümünün desteklenmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
29.12.2021 Ekonomi
Altın hesabını TL'ye çevirene ne kadar destek verilecek? Merkez Bankası duyurdu!
Altın hesabını TL'ye çevirene ne kadar destek verilecek? Merkez Bankası duyurdu! Merkez Bankası duyurdu! Altın hesaplarının Türk Lirası mevduat hesaplarına dönüştürülmesine ilişikin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Altın hesabını TL'ye çevirene ne kadar destek verilecek? İşte detaylar...
29.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.