Alper Saldıran

Alper Saldıran

Son dakika alper saldıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alper saldıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alper saldıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alper Saldıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alper saldıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 alper saldıran haberi bulunmuştur. Tüm alper saldıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? 2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
26.07.2022 Televizyon
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu…
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu… 2021 yılında gösterime giren Aşka Dair filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. romantik türü filmin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken, filmin başrollerini Tuğba Melis Türk ve Alper Saldıran paylaşıyor. Peki Aşka Dair filmi konusu nedir, Aşka Dair oyuncuları kimlerdir?
26.07.2022 Televizyon
Alper Saldıran'ın yeni aşkı tanıdık çıktı!
Alper Saldıran'ın yeni aşkı tanıdık çıktı! En son "Yakamoz S-245" dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Alper Saldıran, aradığı aşkı model Lara Alan’da buldu.
8.05.2022 Magazin
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi Dünyanın dört bir yanına uzanan uluslararası müzik kariyerinde önemli orkestralarla konserler veren Gülsin Onay, bu defa Milliyet Sanat’ın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu. Sanatçı 25 Eylül Cumartesi akşamı Bodrum Manastır Hotel & Suites’de, gün batımında gerçekleştirdiği piyano resitaliyle, aralarında Alper Saldıran, Fethi Karaduman, Eren Levendoğlu, Barış Bağcı ve Seval Uğur Mutlu gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu misafirleri notalarıyla adeta büyüledi.
27.09.2021 Kültür Sanat
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e; set arkadaşları Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz doğum günü sürprizi yaptı.
25.07.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti Kanal D’nin sevilen dizisi 'Aşkın Tarifi'nin Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti. Youtube, dizi ekibine teşekkür plaketi gönderdi.
9.07.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri'
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri' Pazartesi akşamı yayınlanan dizide oyuncular uyumlarıyla izleyiciden tam not aldı.
6.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi sosyal medya trendlerinde!
Aşkın Tarifi sosyal medya trendlerinde! Aşkın Tarifi tanıtımları ve bölümleriyle hafta boyunca sosyal medya trendlerinde en çok izlenenler arasında yer aldı.
21.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi!
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi! Kanal D’nin beğenilerek izlenen dizisi Aşkın Tarifi’nin pazartesi yayınlanacak 3’üncü bölümüne usta şef Arda Türkmen konuk oluyor.
18.06.2021 Televizyon
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri!
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri! Kanal D’nin geçtiğimiz Pazartesi (07 Haziran) akşamı ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan ve beğeni toplayan dizisi Aşkın Tarifi’nde dizide pişen yemeklerin tarifleri izleyici ile paylaşılıyor. Dizide Fırat şef karakterine hayat veren oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi’nin Youtube kanalında bu tarifleri izleyicilere aktarıyor.
13.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı...
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı... Kanal D’nin, başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı, yeni dizisi Aşkın Tarifi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor
7.06.2021 Televizyon
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor"
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor" Kanal D’nin, 07 Haziran Pazartesi günü izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk çekim aralarında keyifli dakikalar geçiriyor
1.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı- 3
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı- 3 Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı-3 yayında! Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi 7 Haziran'da başlıyor
28.05.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı!
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı! Aşkın Tarifi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadir Doğulu’nun set arkası görüntüleri objektiflere yansıdı.
22.05.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı yayında!
13.05.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi dizisindeki menemen sahnesi olay oldu!
Aşkın Tarifi dizisindeki menemen sahnesi olay oldu! Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünü paylaştığı ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin ilk tanıtımı ses getirdi. Doğulu’nun menemen yediği sahne olay oldu
8.05.2021 Magazin
Aşkın Tarifi ilk tanıtımı ile tam not aldı!
Aşkın Tarifi ilk tanıtımı ile tam not aldı! Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanılan, Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak Aşkın Tarifi dizisi, ilk tanıtımı ile izleyiciden tam not aldı. Tanıtım, kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
7.05.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi'nin kadrosu belli oldu!
'Aşkın Tarifi'nin kadrosu belli oldu! Kanal D’nin yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.
3.05.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi'ne Alper Saldıran dahil oldu
Aşkın Tarifi'ne Alper Saldıran dahil oldu Kanal D’nin yakında izleyicisi ile buluşacak olan dizisi Aşkın Tarifi’nin kadrosuna Alper Saldıran dahil oldu.
17.04.2021 Televizyon
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne?
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Ekranların yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bir önceki bölümde Han ve İnci'nin gizlice evlendi. İnci'nin dededi ve Han'ın ailesi evliliği öğrenecek mi? Safiye yıllar sonra babası ile yüzleşecek. Peki, Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Masumlar Apartmanı konusu ne, oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
13.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim?
Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden bu yana ekranlara gelen bölümleri ve oyuncu performanslarıyla izleyiciden tam puan almayı başardı. İlginç konusu ve usta oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı Madalyonun İçi romanından televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı tuhaf takıntılara sahip bir ailenin hayat içindeki mücadelesini konu alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yazarı kim? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı tekrarı hangi gün? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve 3. Bölüm izleme linki…
Masumlar Apartmanı tekrarı hangi gün? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve 3. Bölüm izleme linki… Masumlar Apartmanı 3. Bölümünü geride bırakırken 3 bölümdür reytingleri alt üst ediyor. TRT 1 ekranlarında Salı günleri gelen dizinin tekrarları da yoğun ilgi görüyor. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, gerçek hikayesi ve oyuncu performansları ile izleyicilerden tam not aldı. Peki, Masumlar Apartmanı tekrar hangi gün?
3.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından televizyona uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan olan Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciyi ekranları başında tutmayı başardı. Tuhaf takıntılara sahip bir ailenin hayat içindeki mücadelesini konu alan dizinin başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu yer alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi gün? İşte Masumlar Apartmanı oyuncuları...
4.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alper Saldıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alper saldıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.