Alkollü Kadın

Alkollü Kadın

Son dakika Alkollü kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alkollü kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alkollü kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkollü Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkollü kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 625 alkollü kadın haberi bulunmuştur. Tüm alkollü kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Kocaeli'de fabrikanın hurda deposunda yangın
Kocaeli'de fabrikanın hurda deposunda yangın Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir demir çelik fabrikasının hurda deposunda yangın çıktı. Gökyüzünü dumanlar kaplarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
19.09.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı Küçükçekmece’de, alkollü olduğu ileri sürülen bir kadın, seyir halindeki İETT otobüsünün önüne atlayarak trafiği alt üst etti. Vatandaşlar, kadını yoldan çekilmesi için ikna etmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.09.2022 Yaşam
Kaza yapan alkollü kadın turist polisleri çileden çıkardı
Kaza yapan alkollü kadın turist polisleri çileden çıkardı Antalya’da kaza yapan Ukraynalı turist araçtan inmemek için dakikalarca direndi. Güçlükle otomobilden indirilen kadın turist, kendisine uyarılarda bulunan polislere kulak asmazken kameralara poz verdi.
9.07.2022 Yaşam
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu!
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu! Bursa'da 5 evi soyan ve 21 ayrı suçtan kaydı bulunan kadın hırsız 30 iPhone, 1 tablet, bir poşet altın, çalıntı olduğu tespit edilen para, musluk başı ve peluş ayıcıkla çatıdan çatıya süren kovalamaca sonucu polis ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca kadın hırsızın saklandığı çatı katı, çaldığı tabletin konumundan bulundu. Pişman olduğunu söyleyen kadın, bir arkadaşının da yanında olduğunu ve kaçtığını belirterek sitemde bulundu.
17.06.2022 Yaşam
Alkollü kadın sürücü polise çarparak dehşet saçtı
Alkollü kadın sürücü polise çarparak dehşet saçtı Kırıkkale'de polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü kadın sürücü, bir süre sonra kendisini durduran trafik polisine çarparak tekrar kaçtı. Yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.
16.06.2022 Yaşam
Alkollü kadın sürücü polislere zor anlar yaşattı
Alkollü kadın sürücü polislere zor anlar yaşattı Aydın’ın Efeler ilçesinde alkollü olduğu tespit edilen kadın sürücü, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
26.01.2022 Yaşam
Adana'da bir kadın ortalığı birbirine kattı!
Adana'da bir kadın ortalığı birbirine kattı! Adana’da bir kadın eski erkek arkadaşının çalıştırdığı iş yerinin camlarını kırdı. İhbar üzerine gelen polis tarafından sakinleştirilen kadın, karakola götürüldü.
17.01.2020 Gündem
Başörtülü öğretmeni yumruklayan kadın saldırının nedenini açıkladı
Başörtülü öğretmeni yumruklayan kadın saldırının nedenini açıkladı Beşiktaş'ta bir kafe önünde öğretmen kadına saldıran kadın tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Olayı gerçekleştirdiğini kabul eden ressam Berrak K.’nın ifadesinde, "Alkollüydüm, kafam bozuktu, 2 tokat attım" dediği öğrenildi. Ayrıca kadının birçok yerde saldırgan tavırlar sergilediği ortaya çıktı.
21.11.2019 Yaşam
Alkollü kadın sürücünün çarptığı polis yaralandı
Alkollü kadın sürücünün çarptığı polis yaralandı Bartın'da 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü Sibel Y. (33), polis memuruna çarptı. Vücudunda kırıklar oluşan polis memuru, tedaviye alındı.
27.09.2018 Gündem
134 promil alkollü kadın sürücü otomobili ile takla attı
134 promil alkollü kadın sürücü otomobili ile takla attı Karabük’te erkek arkadaşı ile birlikte yeni yıl kutlamasından dönen kadın sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Kazada ters dönen otomobilden 134 promil alkollü olan kadın sürücü kendi imkanları çıkarken erkek arkadaşı ise otomobilde sıkıştı.
1.01.2018 Yaşam
Alkollü kadın tur rehberi çarşıyı birbirine kattı
Alkollü kadın tur rehberi çarşıyı birbirine kattı Bodrum'da Romen asıllı Türk vatandaşı olan, alkollü kadın tur rehberi 46 yaşındaki M.Ç., yoldan geçenlere saldırıp, kendini otomobillerin önüne attı.
23.06.2017 Yaşam
İntihara kalkışan kadını polis kurtardı
İntihara kalkışan kadını polis kurtardı İzmir'de saat 03.00 sıralarında 5'inci kattaki evinin balkon demirlerine tutunarak sarkan alkollü kadını polis kurtardı
2.05.2017 Yaşam
Kadın sürücü kadın polisin gözünü oydu!
Kadın sürücü kadın polisin gözünü oydu! Aydın’da yol denetimi sırasında durdurduğu taksideki alkollü kadın müşteri, kimlik kontrolü yapmak isteyen kadın polise tokat atıp, gözüne parmağını soktu. Polisin şikayeti üzerine gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı
2.10.2016 Yaşam
Kadın polise tokat atıp gözüne parmağını soktu
Kadın polise tokat atıp gözüne parmağını soktu AYDIN'da polisin yol denetimi sırasında durdurduğu taksideki alkollü kadın müşteri, kimlik kontrolü yapmak isteyen kadın polise tokat atıp, gözüne parlağını soktu. Gözü yıkanan ve bandajla sarılan polisin şikayeti üzerine gözaltına alınan kadın, işlemlerinin ardından savcının talimatı üzerine serbest bırakıldı.
2.10.2016 Yaşam
Havada çocuğa cinsel tacize 11 yıl hapis
Havada çocuğa cinsel tacize 11 yıl hapis Söylenenleri anlamak için baktığı sırada kadın çocuğu dudaklarından öpmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran çocuk, Almanca “Ben küçüğüm, ne yapıyorsunuz?” diye tepki gösterdi
11.05.2015 Yaşam
'Alkollü' diye almadılar!
'Alkollü' diye almadılar! 'Ölmek istiyorum' diyen kadın için ambulans çağırıldı ama 'alkollü' diye kadın götürülmedi.
15.01.2013 Yaşam
Kartal'da bir garip olay!
Kartal'da bir garip olay! Alkollü kadın bir anda denize atladı ve...
7.09.2012 Yaşam
Alkollü kadın tuzlama aracını devirdi!
Alkollü kadın tuzlama aracını devirdi! Ataşehir’de alkollü kadın sürücü, E-5 karayolu’nda tuzlama yapan belediye aracına çarptı
29.09.2021 Gündem
'Evet' için şartını açıkladı
'Evet' için şartını açıkladı İşte Kılıçdaroğlu'nun referandumda 'evet' için şartı
3.08.2010 Siyaset
Alkollü kadın sürücü kaza yaptı
Alkollü kadın sürücü kaza yaptı Konya'da alkollü kadın sürücü kaza yaptı. 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Torba Barış Akarsu Kavşağı'nda can pazarı
Torba Barış Akarsu Kavşağı'nda can pazarı Alkollü kadın sürücünün kullandığı kamyonetle turist minibüsü çarpıştı
15.07.2009 Yaşam
Şişede durduğu gibi durmadı!
Şişede durduğu gibi durmadı! Alkollü kadın, trafiğin en yoğun olduğu saatte sürücüleri ve trafik ekiplerini çileden çıkarttı
9.02.2009 Yaşam
Branda kurtardı
Branda kurtardı BURSA’da bir apartmanın 3’üncü katında oturan Bahar Ceylan aşırı alkol alıp sabaha karşı evine geldi
9.03.2008 Yaşam
322 promil alkollü kadın kamyonla eve girdi
322 promil alkollü kadın kamyonla eve girdi Eskişehir'de 20 yaşındaki Ayşenur Satır, direksiyonuna geçtiği kamyonla bir evin duvarına çarpıp, oturma odasına daldı
21.10.2005 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alkollü Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkollü kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.