Gazete Vatan Logo

Şişede durduğu gibi durmadı!

Alkollü kadın, trafiğin en yoğun olduğu saatte sürücüleri ve trafik ekiplerini çileden çıkarttı

SİVAS'ta trafiğin yoğun olduğu caddelerde ayakta durmakta güçlük çeken 40 yaşındaki H.B. sürücülere zor anlar yaşattı. Alkollü olduğu tahmin edilen kadın, sağlık kontrolünden geçmeyi kabul etmeyerek hastaneden ayrıldı.

Saraybosna Caddesi'ndeki Mehmet Paşa kavşağında yol ortasında durarak trafiği tehlikeye düşüren ve bağırarak etrafa rahatsızlık veren H.B. dikkat çekti.



İhbar üzerine gelen polisler alkollü olduğu tahmin edilen türbanlı kadına müdahale etmek istedi. Ancak H.B. kendisine müdahale etmek isteyen polislere zor anlar yaşattı. Yoldan geçen araçların önüne atlayan ve sorununun ne olduğu öğrenilemeyen kadın için ambulans çağırıldı. Görevlilere direnen H.B., sağlık ekipleri ve polis tarafından güçlükle ambulansa bindirilerek Sivas Numune Hastanesi'ne getirildi.

Burada sağlık kontrolünden geçmeyi kabul etmeyen H.B. hastane bahçesinde polislerle tartıştı. Ayakta durmakta güçlük çeken kadın daha sonra bağırarak kontrol yaptırmadan hastaneden ayrıldı. Boylu'nun yol ortasında güçlükle ayakta durmaya çalıştığı anlar da bölgede bulunan Mobese kameraları tarafından kaydedildi.

Haberin Devamı