Alkış

Alkış

Son dakika alkış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkış gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.484 alkış haberi bulunmuştur. Tüm alkış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı. İşte haberin detayları...
3.04.2024 Fenerbahçe
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ne kadar iyi bir taktisyen olduğunu Union SG deplasmanında gösterdi. Sarı lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı, uzun oyunculardan kurulu ve duran toplarda etkili olan rakibi kendi silahıyla vurdu. Fizikli ve hızlı oyunculara sahip Union Saint-Gilloise karşısında akılcı bir savunma futbolu oynattı, takımının tecrübesinden yararlandı. Çağlar Söyüncü sakatlansa da B planını hemen devreye sokup sorunu çözdü.
9.03.2024 Fenerbahçe
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
Fred, İsmail Yüksek değil Mert Hakan! Samandıra’da gözükmeyen şeyler var dedi itiraf etti
Fred, İsmail Yüksek değil Mert Hakan! Samandıra’da gözükmeyen şeyler var dedi itiraf etti Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen isimlerinden birisiydi, ancak her türlü zorluğa rağmen yılmadı ve özellikle Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Kasımpaşa mücadelesinde gösterdiği performansla büyük bir alkış aldı. Yıldız oyuncu, her şeye rağmen pes etmediğini bir kez daha gösterdi ve Sarı-Lacivertli ekibin yeni kahramanı oldu. İşte detaylar...
27.02.2024 Fenerbahçe
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.
27.02.2024 Adana
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu'
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu' Şarkıcı Cenk Eren'in yeğeni Ecem Ebru Alkış, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek, 34 yaşında hayatını kaybetti.
24.02.2024 Magazin
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu Adana Demirspor Basketbol Takımı, İncirlik Karmasını 71-67 mağlup etti.
9.02.2024 Adana
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Genç yıldız Edouard Michut taraflardan tam not aldı!
Genç yıldız Edouard Michut taraflardan tam not aldı! Adana Demirspor'un genç yıldızı Edouard Michut, Beşiktaş maçında ortaya koyduğu iyi performans ve hırslı yapısıyla camiadan alkış toplamaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz!
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Ankara Günay Restaurant'ta müzikseverlerle bir araya geldi. 2.5 saat sahnede kalan usta sanatçı, unutulmaz şarkıları ile sevenlerinden alkış aldı.
4.12.2023 Magazin
Altay Bayındır, Manchester United'da herkesi şaşırttı! Aracıyla geri döndü: Hiçbir oyuncu yapmadı
Altay Bayındır, Manchester United'da herkesi şaşırttı! Aracıyla geri döndü: Hiçbir oyuncu yapmadı Altay Bayındır yaptığı hareketle herkesi şaşırttı. Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır gündem oldu. Genç bir Manchester United taraftarının hediyesini alan Altay Bayındır sonrasında aracıyla tesislere geri döndü ve yaptığı hareket alkış aldı. İşte son dakika haberin detayları...
29.11.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Onuachu 'Fırtına'sı! Sörloth'u solladı
Trabzonspor'da Onuachu 'Fırtına'sı! Sörloth'u solladı Trabzonspor'un geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı dev forvet Onuachu, şu ana kadarki performansıyla parmak ısırtıyor. 2.01'lik golcü, oynadığı futbolla alkış alırken attığı gollerle taraftarlarını mest ediyor. Onuachu, gösterdiği form grafiğiyle fark yaratırken Fırtına'da iz bırakan Cornelius ve Sörloth gibi yıldızları da sollamayı başardı.
14.11.2023 Trabzonspor
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta sabahın ilk saatlerinden itibaren başlarken, sokaklar ve caddeler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, ise vatandaşların akınına uğradı. SoloTürk’ün gösterisi, vatandaşlar tarafından alkış aldı. İşte dikkat çeken görüntüler…
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.