Alışveriş Merkezleri

Alışveriş Merkezleri

Son dakika Alışveriş merkezleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alışveriş merkezleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alışveriş merkezleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alışveriş Merkezleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alışveriş merkezleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.647 alışveriş merkezleri haberi bulunmuştur. Tüm alışveriş merkezleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi. Özellikle bayramlık ürünlerin fiyatlarındaki değişiklik yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı süresince denetimlerini etkin şekilde sürdürdüğünü açıkladı.
2.04.2024 Gündem
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir?
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitinglerine bugün önce Karabük'e ardından da Çankırı'ya gidecek. 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden biri de Ankara’da Millet Bahçesi’nde gerçekleştirecek. Peki, Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Başkent Millet Bahçesi adresi…
23.03.2024 Gündem
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı Konya’nın Akşehir ilçesinde kaldırımda yürüyen ailenin üzerine bir binadan beton parçaları düştü. Bir anda beton parçalarının altında kalan baba ile 4 yaşındaki kızı yaralanırken, anne son anda kurtuldu. Yaralı baba ve kızının tedavisi hastanede devam ediyor.
4.08.2023 Yaşam
Elektrikli araç sürücüleri dikkat! Tarife detayı, büyük avantaj sağlıyor
Elektrikli araç sürücüleri dikkat! Tarife detayı, büyük avantaj sağlıyor Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, elektrikli araç şarj ünitelerinin mesken içerisine kuruluysa mesken tarifesi, iş yeri içerisinde kuruluysa ticarethane tarifesinden ücretlendirildiğini söyledi. Şu an için elektrikli araçların etkisinin şebekede düşük seviyede olduğuna dikkat çeken Aytac, "Araç sayısının artmasıyla yüksek tüketimlere şahit olacağız. Tek zamanlı tarifeler evlerdeki tüketimlerde büyük avantaj sağlıyor" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik
Bakan Kurum: Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Afetlere karşı daha dirençli yapılar için yapı güvenliği tedbirlerimizi artırıyoruz. Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik" dedi.
12.05.2023 Ekonomi
Bayramın ikinci günü AVM’ler açık mı, bayramda AVM çalışma saatleri nedir? Bayramın 2. günü mağazalar açık mı, kapalı mı, kaçta açılıp kapanıyor?
Bayramın ikinci günü AVM’ler açık mı, bayramda AVM çalışma saatleri nedir? Bayramın 2. günü mağazalar açık mı, kapalı mı, kaçta açılıp kapanıyor? Bayramda AVM'ler açık mı, 21-22-23 Nisan Ramazan Bayramı'nda AVM'ler saat kaça kadar açık? Ramazan Bayramı alışveriş merkezleri çalışma saatleri için araştırmalar devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda alışveriş merkezinde işi olanlar bayramda 'Bayramın 2. günü AVM'ler açık mı, bayramda AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık?' sorularına yanıt arıyor. İşte Ramazan Bayramı alışveriş merkezleri çalışma saatleri…
22.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı tatilinde kara yollarında sıkı güvenlik tedbirleri alınacağını ve bu süreçte emniyet ve jandarmadan toplam 99 bin 245 personelin görev yapacağını açıkladı.
13.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
13.04.2023 Gündem
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı!
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı! İstanbul'un farklı yakalarında bulunan iki dere renk değiştirdi, çevredekiler yayılan kokudan rahatsız oldu. Pendik'teki Kemiklidere'de suyun belirli noktalarda gri renkte aktığı, dere çevresine atık ve çöplerin bulunduğu görüldü. Çevre sakinleri, etrafa kötü koku yayan dereden rahatsız olduklarını belirtti. Benzer bir durum, Başakşehir sınırlarından Bakırköy'e kadar uzanan ve Marmara Denizi'ne dökülen Ayamama Deresi'nde de gözlemlendi. Derenin özellikle Halkalı'daki tarihi Papaz Köprüsü bölümünde çamurlu ve mavi-gri renkli suyun birbirine karıştığı nokta göze çarptı. 
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "EYT'li olarak bilinen vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında meclisimize getiriyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında bir müjde de vererek "Otoyol ve köprü hizmetlerinde yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecek" ifade etti. Ayrıca muhalefete çağrıda da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü Rami Kışlası açılışına tüm muhalefeti davet ettiğini de duyurdu.
9.01.2023 Gündem
Yılbaşında AVM’ler açık mı 2023, kaçta kapanıyor? 31 Aralık-1 Ocak AVM çalışma saatleri!
Yılbaşında AVM’ler açık mı 2023, kaçta kapanıyor? 31 Aralık-1 Ocak AVM çalışma saatleri! Yılbaşında AVM’ler açık mı, kapalı mı? Yılbaşı heyecanı tüm dünyayı sardı. Yılın son saatleri için az bir süre kaldı. Yılbaşında son dakika hediye alacaklar, ev alışverişini yapmak isteyenler alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini sorguluyor.
31.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı Afyonkarahisar'da, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu belirtilen ve canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu değerlendirilen Irak uyruklu Layth Raad Zaid Al/Refeat, operasyonla yakalandı.
29.12.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
Otopark ücretleriyle ilgili flaş karar! Para ödemeyin
Otopark ücretleriyle ilgili flaş karar! Para ödemeyin Yasal mevzuata aykırı olarak vatandaştan 0-3 saat için otopark ücreti alan AVM’ler inceleniyor. AVM’lere ciro üzerinden ceza gelebileceği belirtiliyor. Tüketici dernekleri de ödeme yapanlara ‘Şikâyet edin” çağrısı yapıyor.
29.12.2022 Ekonomi
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem Pasifik Okyanusu’nda bulunan Solomon Adaları’nda 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.11.2022 Dünya
AVM'ye giden herkesi ilgilendiriyor! Tartışma yarattı, ücreti sakın ödemeyin
AVM'ye giden herkesi ilgilendiriyor! Tartışma yarattı, ücreti sakın ödemeyin Alışveriş merkezine giden herkesi ilgilendiriyor. Alışveriş merkezlerindeki otoparkların yasal olarak ilk 3 saat ücretsiz olması gerekirken İstanbul'da birçok yerde buna uyulmuyor. Ücretsiz otopark hizmetinden haberdar olmayanlar, araçlarını kısa süre park etmelerine rağmen ücret ödüyor. Milyonlarca lira haksız kazanç elde edildiğini belirten Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 'Ücret vermek zorunda değiller' dedi ve açıkladı. İşte haberin detayları...
27.10.2022 Ekonomi
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor'
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor' Bulgaristan vatandaşlarına sağlanan 'pasaportsuz geçiş hakkı' sonrası, Edirne'ye günübirlik alışveriş için gelenlerin sayısı daha da arttı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Bulgar turistlerin gelişinde yüzde 30 artış olduğunu belirterek, son 1 yıl içinde 57 firmanın kentte yatırım yaptığını söyledi. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker ise kentin önemli caddelerindeki iş yeri kiralarının 10-15 bin liradan 50 bin liraya çıktığını belirtti.
8.09.2022 Ekonomi
AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos bugün AVM’ler kaça kadar açık? Çalışma saatleri ve durumu…
AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos bugün AVM’ler kaça kadar açık? Çalışma saatleri ve durumu… Bugün AVM'ler açık mı, 30 Ağustos bugün AVM'ler kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl Salı gününe denk geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık" sorularına yanıt arıyor. İşte 30 Ağustos AVM'lerin çalışma durumu ve saatleri...
30.08.2022 Gündem
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu Pasaportsuz Türkiye'ye girişlerine imkan tanınmasının ardından Edirne'ye alışverişe gelen Bulgar turist sayısı her geçen artıyor. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Hafta sonları bizim maksimum rakamlarımız 12 bin ile 16 binlere çıkmıştı. Şimdi 20 binleri görüyoruz. Kent ekonomisi açısından ciddi anlamda bir katkı sağlıyor" dedi.
27.08.2022 Yaşam
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti AVM'lerde yeni dönem başlıyor. Alışveriş merkezlerindeki (AVM) kiracı mağazaları sevindiren önemli bir değişiklik yapıldı geçen hafta. AVM yönetimleri reklam, pazarlama ve danışmanlık giderleri gibi masrafları kiracı mağazalardan isteyemeyecek artık.
23.08.2022 Ekonomi
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti Alışveriş merkezlerinde kiracı ve kiraya veren ilişkisinde çeşitli giderlerden kaynaklanan sorunların ortaya çıkmasına neden olan Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemeyle gelir ve gider raporunun asgari standartları belirlenerek, alışveriş merkezlerinde reklam, pazarlama ve danışmanlık gibi giderler için işletmelerden ortak gider katılım payı tahsil edilmesinin önüne geçildi.
18.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alışveriş Merkezleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alışveriş merkezleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.