Aliço

Aliço

Son dakika aliço haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aliço ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aliço haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aliço

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aliço gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 aliço haberi bulunmuştur. Tüm aliço haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kız arkadaşı ile sokakta yürürken çıkan tartışmada öldürülen Davut Atakov (23) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayet zanlısı Ali Kumsal Şallı'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cani Ali Kumsal Şallı ifadesinde Atakov’un elini beline attığını ve silah çıkaracağını sandığını kendisinin de bıçağı korkutmak için sağa sola salladığını söyledi.
8.12.2023 Gündem
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu...
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu... İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz gün tatile çıktıkları Çeşme'de görüntülendi. Kocaoğlu, kendisiyle aynı plajda eğlenen eski sevgilisi Hazal Subaşı ile pişti oldu.
13.07.2022 Magazin
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış!
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış! Edirne'de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek’in, finalde altın kemeri getiren ‘supleks’ adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
6.07.2022 Gündem
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti!
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti! İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir balıkçıdan çıkarken kameralara yansıdı. Gazetecilere poz veren ünlü çiftten Kocaoğlu'nun aşk dolu bakışları, dikkatlerden kaçmadı.
4.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' rolüyle hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu (43), yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı meslektaşı Selin Işık (35) ile önceki gece objektiflere yansıdı.
11.06.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!'
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!' Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, sevgilisinin köpeğini gezdirirken görüntülenince "Beni böyle çekmeyin" dedi.
30.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor!
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor! Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan, Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu son haliyle takipçilerini şaşırttı.
18.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları!
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları! Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. "Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu yeni sevgilisi Selin Işık ile Cihangir'de objektiflere yakalandı.
9.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu, Omicron varyantına yakalandı!
Rıza Kocaoğlu, Omicron varyantına yakalandı! Son olarak 'Çukur' adlı dizide 'Aliço' karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu, koronavirüse yakalandı. Ünlü isim, Covid-19'un Omicron varyantına yakalandığını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
31.12.2021 Magazin
Hazal Subaşı'ndan ayrılan Rıza Kocaoğlu’nun fit halinden eser kalmadı
Hazal Subaşı'ndan ayrılan Rıza Kocaoğlu’nun fit halinden eser kalmadı Çukur'da Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, üç yıllık aşklarını Mart ayında bitirme karar almıştı. Arkadaşlarıyla tatile çıkan Rıza Kocaoğlu’nun eski halinden eser kalmadığı görüldü.
31.07.2021 Magazin
İpsala Ticaret Borsası Başkanı Girgin, koronavirüsten öldü
İpsala Ticaret Borsası Başkanı Girgin, koronavirüsten öldü Edirne'nin İpsala İlçesi Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı İbrahim Girgin (55), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
3.05.2021 Yaşam
Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı - Yeni bölümde Gökçe Bahadır konuk oluyor! Menajerimi Ara 6. son bölümde neler oldu?
Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı - Yeni bölümde Gökçe Bahadır konuk oluyor! Menajerimi Ara 6. son bölümde neler oldu? Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara 6. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölüme Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu damga vururken, dizinin hayranları 7. Bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Menajerimi Ara 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde konuk oyuncu olarak Gökçe Bahardır’ın yer aldığı görülüyor.
30.09.2020 Gündem
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor Koronavirüs salgınının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü ortak operasyonla Çin'in Wuhan Eyaleti'nde bulunan 35 Türk ve 10 Azerbaycan vatandaşını almak için TSK'ya ait Koca Yusuf isimli A-400 kargo uçağı bugün yola çıkıyor. Çin’deki 45 kişiyi almak için yola çıkan Koca Yusuf uçağından sonra, Koca Yusuf kimdir? Koca Yusuf nerelidir? Gibi sorularda artış yaşandı.
30.01.2020 Gündem
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski hakime hapis!
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski hakime hapis! Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik davada, eski hakime 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
5.12.2019 Gündem
Çukur'un önizleme videosu yayınlandı!
Çukur'un önizleme videosu yayınlandı! Çukur dizisinin 78. bölümünün ilk sahnesi yayınlandı. İşte merak edilen tüm detaylar...
26.11.2019 Televizyon
Çukur'dan yeni video! 76. bölümde...
Çukur'dan yeni video! 76. bölümde... Çukur dizisinin 76. bölümüne dair yeni bir video paylaşıldı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.11.2019 Televizyon
Çukur 72. bölüm fragmanı
Çukur 72. bölüm fragmanı Çukur dizisinden yeni fragman geldi. 72. bölümde izleyenleri neler bekliyor?
15.10.2019 Televizyon
Çukur 72. bölüm önizleme
Çukur 72. bölüm önizleme Çukur dizisinin 72. bölüm önizleme videosu yayınlandı. İşte tüm detaylar...
8.10.2019 Televizyon
Rıza Kocaoğlu'ndan veda mesajı!
Rıza Kocaoğlu'ndan veda mesajı! Çukur dizisi 66. son bölümüyle ekrana geldi. Dizide sezon finali öncesinde şok bir ayrılık yaşandı.
21.05.2019 Magazin
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor?
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor? 'Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile 'Çarpışma' dizisiyle ekrana dönen Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.
1.12.2018 Magazin
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne Çukur yeni sezon ilk bölümünde Cumali Koçovalı ve Karakuzular fırtınası esti. Çukur'un yeni sezonda Necip Memili'nin canlandırdığı Cumali karakteri diziye bomba gibi girdi. Cezaevinden firar eden Cumali intikam için Çukur'a dönerken, mahalle ise tamamen Karakuzular'ın hakimiyetine geçti. Yeni sezon ilk bölüm finalinde ise Selim sürprizi yaşandı.
18.09.2018 Magazin
Aliço muhabbette
Aliço muhabbette ‘ÇUKUR’ dizisindeki Aliço karakteriyle beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu bayram tatilini Bodrum’da geçiriyor.
22.08.2018 Magazin
Çukur'a 2 yeni transfer
Çukur'a 2 yeni transfer Çukur'un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşanmış; Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli), Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse butün karakterler diziye veda etmişti. Dizinin yeni sezonunda rol alacak iki isim belli oldu. Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur kadrosuna katıldı
17.08.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aliço ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aliço haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.