Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu...
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu... İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz gün tatile çıktıkları Çeşme'de görüntülendi. Kocaoğlu, kendisiyle aynı plajda eğlenen eski sevgilisi Hazal Subaşı ile pişti oldu.
13.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti!
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti! İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir balıkçıdan çıkarken kameralara yansıdı. Gazetecilere poz veren ünlü çiftten Kocaoğlu'nun aşk dolu bakışları, dikkatlerden kaçmadı.
4.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' rolüyle hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu (43), yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı meslektaşı Selin Işık (35) ile önceki gece objektiflere yansıdı.
11.06.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları!
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları! Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. "Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu yeni sevgilisi Selin Işık ile Cihangir'de objektiflere yakalandı.
9.04.2022 Magazin