Ali Alkan

Ali Alkan

Son dakika ali alkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali alkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali alkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Alkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali alkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 ali alkan haberi bulunmuştur. Tüm ali alkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti Manisa'da eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani kocanın mahkemedeki savunması pes dedirtti. Öldürdüğü eski eşinin kendisini tahrik ettiğini iddia eden Ali Alkan, “Hala da çok seviyorum. Ama ona yaranamadım” dedi.
23.03.2023 Yaşam
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani adamın ifadesine ulaşıldı. Suçlamaları kabul eden Ali Alkan, eski eşi Hülya Alkan'ın başka bir kişiyle evlenmeyi planladığı için öldürdüğünü söylediği ve "Öldürmeden ona evlenmemesini söyleyecektim. Eğer bunu kabul etseydi, öldürmekten vazgeçecektim. Hülya'ya 'evlenme' dedim. O da 'evleneceğim' dedi. Ben de bunun üzerine av tüfeğiyle ateş ettim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
15.03.2023 Yaşam
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi Manisa'da Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki Hülya Alkan'ı (41) pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan eşinin başında bir süre ağılayan Alkan, ardından tüfeğin namlusunu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Ali Alkan'ın eşinin başında ağladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
18.11.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
İstanbul'da feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti Esenler TEM bağlantı yolundan Edirne istikametine giden otomobil, bariyerleri aşarak yan yola uçtu. Ağaca çarparak duran araçta 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.
25.08.2022 Yaşam
Taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam
Taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapılarak taksimetre açılışı 10 TL, kilometre ücreti 12 TL, saat ücreti 39 TL, birim metre (100 metre) 1.20 TL, birim zamanı (1dk) 0.65 TL kısa mesafe ücreti ise 25.00 TL oldu.
28.06.2022 Ekonomi
Her şey 1960 yılında başlıyor! 60 yılda 320 itfaiyeci!
Her şey 1960 yılında başlıyor! 60 yılda 320 itfaiyeci! Çatalca'ya bağlı Binkılıç Köyü itfaiyecileriyle meşhur. Neredeyse her aileden bir itfaiyecinin çıktığı köyden 60 yılda 320 itfaiyeci İstanbul İtfaiyesi'nde görev aldı. Son zamanlarda geçerliliğini yitirmeye başlasa da köyde itfaiyeci olmayana kız verilmiyor.
5.09.2021 Gündem
Erzurum’da trajikomik olay! Kaybolduğunu sandılar ama...
Erzurum’da trajikomik olay! Kaybolduğunu sandılar ama... Erzurum'un İspir ilçesinde kardeşiyle birlikte balık tutmak için gittiği dere kıyısında kaybolan Ali Alkan (32) için arama çalışması başlatıldı. Eve gittiği ortaya çıkan Ali Alkan, arandığını öğrenip bölgeye gidince çalışmalar sonlandırıldı.
11.06.2020 Gündem
Dezenfeksiyon için kullanılan kimyasallar için uyarı
Dezenfeksiyon için kullanılan kimyasallar için uyarı Türkiye'de, corona virüs salgınının ardından deterjan ve kimyasal maddelerle açık alanlardaki dezenfeksiyon sırasında doğaya bırakılan kalıntılar, çevre ve insan sağlığı için risk oluşturuyor. Corona virüsün dış mekanlarda uzun süre yaşamadığına dikkat çeken uzmanlar, açık alanlarda çok fazla kimyasal madde kullanılarak temizlik yapılmaması önerisinde bulundu.
23.04.2020 Sağlık
Bakanlık duyurdu! Teröristlere ağır darbe
Bakanlık duyurdu! Teröristlere ağır darbe İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak-Beytüşşebap kırsalında düzenlenen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
12.06.2019 Gündem
Cansız manken zannettiler, ceset çıktı
Cansız manken zannettiler, ceset çıktı Adana'da dün akşam saatlerinde Seyhan Nehri'ne giren gencin cesedi bulundu. Yusuf Göl isimli vatandaş "Biz ilk başta cansız maket zannettik. Bazı vatandaşlar kontrol etti gerçekten de cesetmiş. Hemen polisi arayarak durumu bildirdik." diye konuştu.
20.08.2018 Yaşam
TSK'dan ihraç edilen Yarbay CHP'li oldu
TSK'dan ihraç edilen Yarbay CHP'li oldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Yarbay Mehmet Alkan'ı kürsüye davet etti, rozet takarak "aramıza hoş geldin" dedi.
7.11.2017 Siyaset
‘Bahçeli gelsin benimle yürüsün’
‘Bahçeli gelsin benimle yürüsün’ MHP liderinin “Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin” sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu “İstediği kadar eleştirebilir. Hatta hükümet sözcülüğüne soyunabilir” diye yanıt verdi ve ekledi: Adaleti savunuyorum Bahçeli de savunuyorsa yanıma gelsin
29.09.2021 Gündem
Eşi barışmadı, kızını alıp gitti ve..
Eşi barışmadı, kızını alıp gitti ve.. Ali Alkan’ın Sincan’da 14 Şubat’ta ayrı yaşadığı eşinin kapısını çaldığı barışmayınca kızını alıp bir apartmanın bodrumunda önce onu öldürüp intihar ettiği öne sürüldü.
22.06.2016 Yaşam
129 gündür aranıyorlardı! Cesetleri apartmanlarından çıktı
129 gündür aranıyorlardı! Cesetleri apartmanlarından çıktı Başkent’te 129 gün önce kaybolan İdil Alkan ve babası Ali Alkan’ın cansız bedeni yaşadıkları apartmanın bodrum katında bulundu...
22.06.2016 Yaşam
İdil’den 80 gündür haber yok
İdil’den 80 gündür haber yok Ankara'nın Sincan ilçesinde 80 gün önce kaybolan 10 yaşındaki İdil Alkan'dan haber alınamıyor.
2.05.2016 Yaşam
Ali yüzbaşım biz geldik!
Ali yüzbaşım biz geldik! Şırnak’ta şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın silah arkadaşları, terhis olduktan sonra komutanlarının mezarını ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
Evden 5 kamyon çöp çıktı
Evden 5 kamyon çöp çıktı ATAŞEHİR’de 3 yıl önce eşini kaybeden 63 yaşındaki Selahattin Altıntop’un evinden gelen kokular üzerine komşuların çağırdığı ekipler inanılmaz bir manzarayla karşılaştı...
21.11.2015 Yaşam
O Yarbay’a uyarı cezası verildi
O Yarbay’a uyarı cezası verildi Şırnak’ta şehit olan kardeşi Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenazesinde gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkında Jandarma Genel Komutanlığı tarafından soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem
Yarbay Mehmet Alkan'ın cezası belli oldu!
Yarbay Mehmet Alkan'ın cezası belli oldu! Şırnak'ta şehit olan kardeşinin Osmaniye'deki cenazesinde tepki göstermesi üzerine hakkında usulen açılan soruşturmada Yarbay Mehmet Alkan'a uyarı cezası verildi...
29.09.2021 Gündem
Bakan Altınok'tan Yarbay Alkan'la ilgili soruya yanıt
Bakan Altınok'tan Yarbay Alkan'la ilgili soruya yanıt İÇİŞLERİ Bakanı Selami Altınok, Kilis'te meydana gelen olayla ilgili ilk bilgilere göre bir askerin şehit olduğunu, bir askerin de kayıp olduğunu açıkladı...
29.09.2021 Gündem
CHP'i heyet Şehit yüzbaşının evine gitti
CHP'i heyet Şehit yüzbaşının evine gitti CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, şehit Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın Osmaniye'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu...
29.09.2021 Gündem
AYM, Yarbay'ı haklı bulmuş
AYM, Yarbay'ı haklı bulmuş Şırnak’ta şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan’ın Osmaniye’deki cenaze töreni sırasındaki sözleriyle gündeme gelen ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan hakkında Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) daha önce “hak ihlali” kararı verdiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Kabine listesi hazır!
Kabine listesi hazır! Seçim hükümeti kurmak için görevlendirilen Davutoğlu “Teklif edeceğim vekiller bende mahfuz...
29.09.2021 Gündem
‘Namlunun ucunda seçim yapılacak’
‘Namlunun ucunda seçim yapılacak’ Seçim güvenliği sorunu nedeniyle yeniden seçim yapılmasının sakıncalı olduğunu söyleyen MHP lideri, hükümet kurulamamasıyla ilgili ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçladı: İktidarı paylaşmamak amacıyla bir kez daha seçim dedi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il başkanları toplantısının ardından, erken seçim konusunda mesajlar verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Alkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali alkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.