Aleyna Tilki Konser

Aleyna Tilki Konser

Son dakika Aleyna Tilki konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 aleyna tilki konser haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve...
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve... Aleyna Tilki, yatak odası ve klip çekimlerinden paylaştığı cesur pozları geride bırakacak bir paylaşıma imza attı. Arhavi Kültür Sanat Festivali'nde sahne alan 22 yaşındaki Aleyna Tilki, konser sonrası Rize'de gelerek yaylada eline silah alıp atış talimi yaptı. Samistal yaylasında tabanca ile atış yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcıya tepki, yorumları yağdı. Güzel şarkıcının mor taytı ile atış talimi yaptığı anlar trend oldu.
2.08.2022 Magazin
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler!
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler! 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşen Çim Konserleri'nde sahne alan Aleyna Tilki'yi binlerce hayranı dinledi. Son günlerde 'Dipsiz Kuyum' şarkısıyla gündemde olan genç popçu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
13.09.2018 Magazin
Gecikmeli tebrik
Gecikmeli tebrik Aleyna Tilki konser için gittiği Antalya’dan yorgun döndü.
26.08.2018 Magazin
Annem beni utandırdı
Annem beni utandırdı Aleyna Tilki, Antalya’da The Land Of Legends Otel’de sahneye çıktı.
21.05.2018 Magazin
Aleyna Tilki, AVM’de esir kaldı!
Aleyna Tilki, AVM’de esir kaldı! Şarkıcı Aleyna Tilki, konser öncesi alışveriş için gittiği bir AVM'de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.04.2018 Magazin
18’de uçtu!
18’de uçtu! 18 yaşına giren Aleyna Tilki, doğum gününü Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle hayranlarıyla kutladı
2.04.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin Bolu konseri iptal edildi!
Aleyna Tilki'nin Bolu konseri iptal edildi! Pazar günü Bolu'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Aleyna Tilki'nin konseri, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelen şehit haberleri sonrası iptal edildi.
2.11.2017 Kültür Sanat
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler!
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler! Adana'da ilk kez sahneye çıkan Aleyna Tilki'yi izlemeye gelenle önce yumurta fırlattı, sonra da sahneye hücum etti. Neye uğradığını şaşıran genç şarkıcı sahneyi terk etti.
26.09.2017 Magazin
Aleyna Tilki rüzgarı!
Aleyna Tilki rüzgarı! Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Karacasu Belediyesi tarafından düzenlenen 30'uncu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda Karacasu tarihinin en kalabalık etkinliklerinden birinin yaşandığı Aleyna Tilki konseriyle sona erdi.
29.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den konserde büyük skandal!
Aleyna Tilki'den konserde büyük skandal! Yalova'nın Çınarcık ilçesinde konser veren Aleyna Tilki bir skandala imza attı. Güzel şarkıcı bir hayranını konserden kovdu.
10.08.2017 Magazin
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi!
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi! Edirne Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 29 Ağustos tarihinde düzenleyeceği konserde Aleyna Tilki sahne alacak.
9.08.2017 Kültür Sanat
Konser serisi başladı
Konser serisi başladı Kaş’ta bu yıl 20’ncisi düzenlenen Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali başladı.
1.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Hedefim dünya starı olmak
Aleyna Tilki: Hedefim dünya starı olmak Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde düzenlenen 13'üncü Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali'nde, Aleyna Tilki ve Emre Aydın fırtınası esti. Aleyna Tilki'ye hayranları tarafından sahnede oyuncak hediye edilirken, genç popçu, "Hedefim dünya starı olmak" dedi.
22.05.2017 Magazin
Aleyna Tilki öyle bir çılgınlık yaptı ki...
Aleyna Tilki öyle bir çılgınlık yaptı ki... Aleyna Tilki konser sonrası mutluluğunu belirtmek için kıyafetleri ile buz gibi havuza atladı.Bu videoyu sosyal medya hesabından 'Şu an hastayım' notu ile paylaştı.
21.01.2022 Magazin
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de trafikte objektife yansıdı. Hayranlarına "Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor" sözleriyle müjde veren 23 yaşındaki popçuya, "Dünya yıldızı olacağım" açıklaması hatırlatıldı.
27.07.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Türk Pop Müziğin başarılı sanatçısı Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme'de altıncı kez hayranlarıyla buluşan ünlü popçu, gördüğü yoğun ilgiye "Şükür, sevilmek güzel" sözleriyle teşekkür etti.
4.08.2022 Televizyon
Uzi, Heijan ve Muti Boğaz'ı salladı!
Uzi, Heijan ve Muti Boğaz'ı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Uzi & Heijan & Muti Boğaz’ı salladı.
1.07.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.