Aleyna Tilki Sahne

Aleyna Tilki Sahne

Son dakika Aleyna Tilki sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 aleyna tilki sahne haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki sahne kıyafetiyle adından söz ettirdi!
Aleyna Tilki sahne kıyafetiyle adından söz ettirdi! Instagram paylaşımları ve attığı tweetlerle gündemden düşmeyen ünlü isim Aleyna Tilki, bir alışveriş merkezinde sahneye çıktı. Genç şarkıcı, tercih ettiği kıyafetle yine adından söz ettirmeyi başardı.
6.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastaneden paylaştı! Aleyna'nın zor anları...
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastaneden paylaştı! Aleyna'nın zor anları... Yoğun konser maratonu dolayısıyla rahatsızlanan Aleyna Tilki'nin iki gün önce mide kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastane odasından kızının zor anlarını paylaştı.
29.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti!
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti! Yeni İngilizce şarkısı “Take It Or Leave It” ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında önceki akşam Hatay ‘da konser verdi. Binlerce hayranını coşturan Tilki, cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
20.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler!
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler! 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşen Çim Konserleri'nde sahne alan Aleyna Tilki'yi binlerce hayranı dinledi. Son günlerde 'Dipsiz Kuyum' şarkısıyla gündemde olan genç popçu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
13.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki konserinde güvenlik gerginliği
Aleyna Tilki konserinde güvenlik gerginliği Edirne’nin İpsala ilçesinde konser veren Aleyna Tilki, sahne almadan önce güvenlik gerginliği yaşandı. Aleyna Tilki, sahneye çıkmadan önce yüksek güvenlik istedi
26.08.2017 Magazin
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi!
Edirne'de Aleyna Tilki sürprizi! Edirne Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 29 Ağustos tarihinde düzenleyeceği konserde Aleyna Tilki sahne alacak.
9.08.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki'yi tanımadı: Bir karış boyu var...
Aleyna Tilki'yi tanımadı: Bir karış boyu var... Aleyna Tilki'yi tanıyamayan Belediye Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Biz 62 model olduğumuz için hanımefendiyi tanımıyorduk, önce internetten gösterdiler, şimdi de kendisini gördüm. Bir karış boyu var ama Allah muhteşem bir ses vermiş" dedi.
10.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor! Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü DJ ve besteci Emrah Karaduman’ı ilk günden bu yana yalnız bırakmıyor.
22.03.2017 Magazin
'Gerçek Aleyna benim'
'Gerçek Aleyna benim' 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine Instagram kurbanı oldu. Aleyna Tilki hacklenen Instagram’ını bakın nasıl geri aldı...
13.03.2017 Magazin
Müge Anlı: Devlet Aleyna Tilki'yi alabilir
Müge Anlı: Devlet Aleyna Tilki'yi alabilir 'Cevapsız Çınlama' klibiyle son haftaların en çok konuşulan ve tartışılan ismi Aleyna Tilki'nin ailesini sert bir dille uyaran Müge Anlı, "Devlet Çocuğunuzu alabilir" dedi.
26.10.2016 Magazin
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar'
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar' Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu söyleyen Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar" diyerek sinkaflı küfürler etti.
8.12.2023 Magazin
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu Galatasaray'dan Manchester United maçı öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Mauro Icardi'nin gol müziği değişti.
29.11.2023 Galatasaray
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı.
23.07.2023 Yaşam
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı Ünlülerin Kurban Bayramı'nda sahne ücretleri belli oldu. Kurban Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan birbirinden ünlü isimlerin alacakları ücretler dudak uçuklattı. Özcan Deniz, Aleyna Tilki, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. İşte detaylar...
16.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Aleyna Tilki aylar sonra sahne aldı!
Aleyna Tilki aylar sonra sahne aldı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündemden düşmüyor. Ses tellerinde sorun yaşayan ve uzun süredir sahnelerden uzak olan şarkıcı Aleyna Tilki uygulanan tedavinin ardından önceki akşam sahne aldı. Sevilen şarkılarını söyleyen Aleyna Tilki kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
24.04.2023 Magazin
Aleyna ve Yıldız Tilbe aynı sahnede! "Sizin yanınızda şarkı söylemek çok zor"
Aleyna ve Yıldız Tilbe aynı sahnede! "Sizin yanınızda şarkı söylemek çok zor" Geçtiğimiz akşam Maslak'taki bir mekanda sahne alan Yıldız Tilbe, sahneye Aleyna Tilki'yi davet etti. Ünlü şarkıcı, sahnede sergilediği tavır ve hareketleriyle "Adeta Aleyna Tİlki'ye el verdi" yorumlarının yapılmasına neden oldu.
28.11.2022 Magazin
Özcan Deniz Aleyna Tilki'ye övgü yağdırdı!
Özcan Deniz Aleyna Tilki'ye övgü yağdırdı! Şarkıcı Özcan Deniz önceki akşam Maslak’taki bir mekanda sahne aldı. Özcan Deniz'in dinleyicileri arasında Aleyna Tilki de vardı. Tilki, Özcan Deniz'in sahnesine çıkarak şarkı söyledi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı.
14.11.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da altıncı kez Serdar Ortaç coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Türk Pop Müziğin başarılı sanatçısı Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme'de altıncı kez hayranlarıyla buluşan ünlü popçu, gördüğü yoğun ilgiye "Şükür, sevilmek güzel" sözleriyle teşekkür etti.
4.08.2022 Televizyon
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve...
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve... Aleyna Tilki, yatak odası ve klip çekimlerinden paylaştığı cesur pozları geride bırakacak bir paylaşıma imza attı. Arhavi Kültür Sanat Festivali'nde sahne alan 22 yaşındaki Aleyna Tilki, konser sonrası Rize'de gelerek yaylada eline silah alıp atış talimi yaptı. Samistal yaylasında tabanca ile atış yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcıya tepki, yorumları yağdı. Güzel şarkıcının mor taytı ile atış talimi yaptığı anlar trend oldu.
2.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.