Aleksandar Vuçiç

Aleksandar Vuçiç

Son dakika aleksandar vuçiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleksandar vuçiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleksandar vuçiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleksandar Vuçiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleksandar vuçiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 aleksandar vuçiç haberi bulunmuştur. Tüm aleksandar vuçiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile telefonda görüştü.
5.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Aliyev ve Vucic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Aliyev ve Vucic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı. Öte yandan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı.
26.02.2024 Gündem
Sırbistan’da 13 yıl sonra askerlik hizmeti yeniden zorunlu olabilir
Sırbistan’da 13 yıl sonra askerlik hizmeti yeniden zorunlu olabilir Sırbistan Genelkurmay Başkanlığı, ülkenin karşı karşıya bulunduğu güvenlik tehditlerini gerekçe göstererek 13 yıl aradan sonra zorunlu askerlik uygulamasına dönülmesi talebinde bulundu.
4.01.2024 Dünya
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile telefonda görüştü. Erdoğan, Kishida'yı Türkiye'ye davet etti. Erdoğan daha sonra Sırp mevkidaşı ile görüştü.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan-Kosova gerilimi için devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan-Kosova gerilimi için devrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Kosova Başbakanı Albin Kurti ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
31.05.2023 Gündem
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
30.03.2023 Gündem
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Rusya’ya Rus paralı asker şirketi Wagner nedeniyle tepki göstererek, Rusya’nın Ukrayna’da savaşmak üzere Sırbistan’dan asker toplamaya son vermesini istedi.
17.01.2023 Dünya
NATO’dan Sırbistan’ın Kosova'ya asker ve polis gönderme talebine ret
NATO’dan Sırbistan’ın Kosova'ya asker ve polis gönderme talebine ret Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, NATO'nun Kosova Barış Gücü'nün (KFOR) Sırbistan’ın, Kosova'ya asker ve polis gönderme talebini reddettiğini açıkladı.
8.01.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Sırplara protestoları sona erdirmeye çağırdı
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Sırplara protestoları sona erdirmeye çağırdı Sırbistan hükümetindeki Kosova Dairesi Başkanı Petar Petkoviç, ABD ve Avrupa Birliği’nden (AB) Kosova’daki protestolara katılan Sırplardan hiçbirinin yargılanmayacağına veya tutuklanmayacağına dair garanti aldıklarını belirterek, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in kuzeydeki Sırpları barikatları kaldırmaya çağırdığını açıkladı.
28.12.2022 Dünya
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Priştine'nin amacı Sırpları Kosova’dan atmak
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Priştine'nin amacı Sırpları Kosova’dan atmak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Kosova-Sırbistan arasındaki gerilime değinerek, “Priştine'nin amacı, Sırpları Kosova’dan atmak” dedi.
27.12.2022 Dünya
Kosova Sırbistan gerilimi neden çıktı? Sırbistan Kosova savaşı çıkar mı?
Kosova Sırbistan gerilimi neden çıktı? Sırbistan Kosova savaşı çıkar mı? Sırbistan ve Kosova arasında tırmanan gerginlik endişe yaratıyor. Sırbistan ordusuna "en yüksek savaş hazırlığında" olmaları talimatı verdi. Savunma Bakanı Milos Vucevic, Vucic, Kosova’nın sürekli olarak kendi başına harekettiğini söylerken Kosovalı Sırpların kurduğu barikatlar Kosova ve Sırbistan arasındaki gerginliği yeniden tırmandırdı. Peki, Kosova Sırbistan gerilimi neden çıktı? Sırbistan Kosova savaşı çıkar mı? İşte detaylar…
27.12.2022 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den orduya "Hazır ol" emri
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den orduya "Hazır ol" emri Sırbistan Savunma Bakanı Milos Vucevic, Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in Kosova ile yaşanabilecek muhtemel gerilimler nedeniyle orduya “Hazır ol” emri verdiğini açıkladı.
1.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun üçüncü durağı olan Hırvatistan’a geldi.
7.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic tarafından uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic tarafından uğurlandı Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Balkan turu çerçevesinde geldiği Sırbistan'dan Hırvatistan'a geçmek üzere ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı havalimanında uğurladı.
7.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan’da Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi’ni ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.
7.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabının tanıtım etkinliğinde konuştu
Emine Erdoğan, 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabının tanıtım etkinliğinde konuştu Sırbistan'a yaptığı resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının Sırpça tercümesi tanıtım etkinliğine katılarak konuşma yaptı. Emine Erdoğan, "Mutfağımızdaki çeşitlilik, topraklarımızdaki farklı kültür, din ve etnik kökenler arasındaki dostluğun ve birlikte yaşama sanatının, bir ifadesidir" dedi.
7.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Sırbistan İş Forumunda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu yıl Sırbistan'dan ülkemizi ziyaret edecek turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz." dedi.
7.09.2022 Gündem
Sırbistan'la kimlikle seyahat dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır
Sırbistan'la kimlikle seyahat dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’da resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zabtı imzalandı. İmzalar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokol, ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır." dedi. Erdoğan Avrupa'daki enerji krizi ile ilgili olarak, “Rusya’yı hafife alanlara söylüyorum. Rusya hafife alınacak bir ülke değil. Rusya doğalgazı kesti. Fiyatlar bir anda Avrupa’da yükseldi. Herkes karara kara düşünüyor bu kışı nasıl atlatacağız” dedi.
7.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a geldi. Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılandı.
7.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a geldi.
6.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aleksandar Vuçiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleksandar vuçiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.