Alan Değişikliği

Alan Değişikliği

Son dakika alan değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alan değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alan değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alan Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alan değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.750 alan değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm alan değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı 2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklandı.
26.12.2023 Eğitim
Alan değişikliği nasıl yapılır? Alan değişikliği kontenjanları 2024: MEB alan değişikliği başvuruları başladı mı? Alan değişikliği 2024 hangi branşlar?
Alan değişikliği nasıl yapılır? Alan değişikliği kontenjanları 2024: MEB alan değişikliği başvuruları başladı mı? Alan değişikliği 2024 hangi branşlar? Alan değişikliği başvurusu ne zaman başlayacak, Alan değişikliği nasıl yapılır? 2024 yılı alan değişikliği başvuru kılavuzu yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği için başvuruları, aralık ayı içerisinde alınacak. Peki, alan değişikliği başvurusu başladı mı, Alan değişikliği 2024 hangi branşlar?
18.12.2023 Memur
Alan değişikliği kılavuzu, şartları ve kontenjanları! Öğretmen alan değişikliği nedir, MEB alan değişikliği 2023 ne zaman? Alan değişikliği nasıl yapılır?
Alan değişikliği kılavuzu, şartları ve kontenjanları! Öğretmen alan değişikliği nedir, MEB alan değişikliği 2023 ne zaman? Alan değişikliği nasıl yapılır? Alan değişikliği 2023 ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini duyurdu. Öğretmenlerin alan değişikliği başvurularını yapacakları tarih de belli oldu. Öğretmenler, alan değişikliği şartları ve başvuru zamanı araştırıyorlar. Peki, Öğretmen alan değişikliği kılavuzu yayımlandı mı, MEB alan değişikliği 2023 hangi branşlar? Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları…
7.12.2023 Memur
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır? Alan değişikliği 2022 başvuru ekranı, kontenjanları ve kılavuzu!
Alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır? Alan değişikliği 2022 başvuru ekranı, kontenjanları ve kılavuzu! Alan değişikliği başvurusu başladı. 2022 Alan değişikliği başvuruları 7 Şubat 11 Şubat arasında alınacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanlar alan değişikliği başvurularının nasıl yapıldığını sorguluyor. Peki, Alan değişikliği 2022 başvurusu nasıl yapılır? Alan değişikliği kontenjanları belli oldu mu? İşte alan değişikliği 2022 başvuru ekranı…
7.02.2022 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 alan değişikliği başvuru takvimi açıklandı!
MEB duyurdu! 2022 alan değişikliği başvuru takvimi açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı! 2022 yılı alan değişikliği duyurusu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı’nda kadrolu olarak görev yapan öğretmenler için alan değişikliği yapacak olanlar için başvuru takvimi açıklandı. Yayınlanan takvime göre, alan değişikliği başvuruları şubat ayında başlayacak. Atama sonuçları 1 Mart’ta açıklanacak. Peki, 2022 Alan değişikliği başvuruları ne zaman? 2022 Alan değişikliği şartları ne? 2022 Alan değişikliği kontejanları belli oldu mu? İşte 2022 Alan değişikliği başvuru takvimi!
17.01.2022 Eğitim
Alan değişikliği 2022 takvimi! Öğretmen alan değişikliği ne zaman, başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdi?
Alan değişikliği 2022 takvimi! Öğretmen alan değişikliği ne zaman, başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdi? Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır, alan değişikliği şartları nelerdir? İşte alan değişikliği 2022 takvimi!
30.12.2021 Memur
İl içi tayin 2021 başvuruları ne zaman? 2021 yılı il içi öğretmen ihtiyaç listesi açıklandı mı? MEB il içi tayin atama başvuruları başlıyor!
İl içi tayin 2021 başvuruları ne zaman? 2021 yılı il içi öğretmen ihtiyaç listesi açıklandı mı? MEB il içi tayin atama başvuruları başlıyor! Binlerce öğretmen adayı bekliyordu ve bugün başlıyor. MEB tarafından haziran ayında İl içi tayin 2021 başvuruları için kılavuz yayınlanmıştı. Kılavuzda belirtilen MEB il içi tayin atama takvimine göre başvurular alınacak. Peki, Öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman?, İl içi tayin 2021 başvuruları ne zaman? 2021 yılı il içi öğretmen ihtiyaç listesi açıklandı mı? İl içi tayin 2021 başvuruları ile ilgili merak edilenler...
8.07.2021 Eğitim
MEB il içi tayin atama takvimi! Öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman?  İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları nasıl yapılır?
MEB il içi tayin atama takvimi! Öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman? İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları nasıl yapılır? MEB resmen açıkladı. Öğretmenlerin il içi tayin atama takvimi yayınlandı. Bakanlık tarafından yayınlanan başvuru kılavuzuna göre Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 8 Temmuz'da başlıyor. Peki, MEB il içi kontenjan listesi belli oldu mu? MEB il içi tayin atama başvurusu nasıl yapılır? 2021 İl içi atama başvuru şartları ne? MEB yer değiştirme takvimi 2021!
8.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor 3 yıl...
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yüz binlerce kişinin beklediği açıklamayı yaptı. MEB resmen duyurdu, 8 Temmuz'da başlıyor. 3 yıl şartı bulunuyor. MEB'in açıklamasına göre il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusu yayımlandı. Başvuru süreci başlıyor. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz'da açıklanacak. İl dışı tayinler için ise başvurular 29 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Başvuru için bulunulan eğitim kurumunda en az 3 yıl çalışmış olma şartı aranıyor. MEB il içi ve iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? İşte tüm detaylar...
8.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 29 Temmuz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 29 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve belli oldu. Yüz binlerce kişi bekliyordu MEB resmi duyuruyu yaptı. Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusu yayımladı. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz'da açıklanacak. İl dışı tayinler için ise başvurular 29 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İl dışı ve il içi öğretmen tayinleri ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Temmuz ayı başından başlayarak, ağustos ayının sonuna kadar bitecek şekilde bunlar planlandı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin duyurusu da haziran ayı içerisinde yayınlanacak" demişti.
8.06.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 81 il listesi açıklandı...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 81 il listesi açıklandı... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen açıkladı. Tarihlerden sonra 81 ilin listeleri de belli oldu. Başvurular 25-29 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, BİLSEM'lere alınacak öğretmenlere ait kontenjan listesini yayınlandı.
18.01.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 29 Ocak'ta bitiyor...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 29 Ocak'ta bitiyor... Milli Eğitim Bakanlığı resmen açıkladı. Tarihler belli oldu. 25-29 Ocak tarihleri arasında yapılacak. MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021 yılı BİLSEM Öğretmen seçme kılavuzunu yayımladı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerinin (BİLSEM) öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik öğretmen alımı yapılacak. Başvuru ve başvuruya ait onay süreci 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek. İl alan bazlı kontenjan listesi www.orgm.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.
13.01.2021 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 5 Şubat...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 5 Şubat... Binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen duyurdu. MEB öğretmenlerin alan değişikliği sonuçlarını açıkladı.
29.12.2020 Eğitim
Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte 2020 alan değişikliği takvimi!
Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte 2020 alan değişikliği takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulan öğretmenlerin alan değişikliği için başvuruları 11 Aralık'ta sona eriyor. Başvurularını tamamlayan öğretmenler için tercih süreci başlayacak. Peki, Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte alan değişikliği takvimi ve alan değişikliği tercih sürecine ilişkin detaylar...
12.12.2020 Eğitim
Alan değişikliği başvuru ekranı! Alan değişikliği nasıl yapılır? 2020 alan değişikliği şartları!
Alan değişikliği başvuru ekranı! Alan değişikliği nasıl yapılır? 2020 alan değişikliği şartları! Alan değişikliği nasıl yapılır? MEB, 81 ile gönderdiği yazıda alan değişikliği ile ilgili detayları tek tek açıkladı. 7 Aralık’ta başlayan başvuralar 11 Aralık’ta sona erecek. Öğretmen alan değişikliği başvuruları ise "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" adreslerindeki "Elektronik Ön Başvuru Formu" aracılığıyla yapılabilecek. Lisans mezuniyetine bağlı olarak başvuruda bulunacaklar değiştirmek istedikleri alana ilişkin mezuniyet bilgilerini MEBBİS'e işletecek. Peki, Alan değişikliği kontenjanları 2020 açıklandı mı? İşte alan değişikliği başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
11.12.2020 Memur
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık...
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu ve başladı. MEB, 81 ile gönderdiği yazıda detayları tek tek açıkladı. Başvuralar ise başladı. Son tarih 11 Aralık. Öğretmen alan değişikliği başvuruları "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" adreslerindeki "Elektronik Ön Başvuru Formu" aracılığıyla yapılabiliyor. Lisans mezuniyetine bağlı olarak başvuruda bulunacaklar değiştirmek istedikleri alana ilişkin mezuniyet bilgilerini MEBBİS'e işleteceklerdir. Tercihler 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 29 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan "geri bildirim" konusunda bilgilere yer verilen "Öğretmenler İçin Geri Bildirim El Kitabı" hazırladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Son yıllarda yapılan araştırmalar, geri bildirim vermenin başarıyı ve öğrenmeyi artıran en etkili ve maliyeti en düşük yöntemlerden biri olduğunu ortaya koyuyor. El kitabı, geri bildirime ilişkin teorik bilgilerin yanı sıra uygulamaya ilişkin somut öneriler de içeriyor. Burada yer alan bilgiler geniş bir literatür taramasına dayanıyor. Her meslektaşımın yararlanması dileğiyle "dedi.
7.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti ve duyurdu! 7 Aralık’ta başlıyor…
MEB harekete geçti ve duyurdu! 7 Aralık’ta başlıyor… MEB, milyonlarca kişinin beklediği duyuruyu resmen yaptı.7 Aralık’ta başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen peş peşe yazılar ile tarihler açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, alan değişikliği başvurularının 7 ila 11 Aralık tarihleri arasında alınacağını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), EBA derslerine yönelik siber saldırıların önlenmesi için öğretmenlerin uygulayacağı yöntemleri açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gibi merkezi sınavların kapsamında şu anda bir değişikliğin söz konusu olmadığını duyurdu.
4.12.2020 Eğitim
MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte MEB atama takvimi...
MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte MEB atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin alan değişikliği atama takvimi yayınlandı. MEB Alan değişikliği atamaları 29 Aralık'ta tamamlanacak. Peki, MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte alan değişikliği başvuruları ve MEB atama takvimi...
15.10.2020 Eğitim
2020 alan değişikliği ne zaman yapılacak? MEB alan değişikliği başvurusu ne zaman başlayacak? (Alan değişikliği takvimi)
2020 alan değişikliği ne zaman yapılacak? MEB alan değişikliği başvurusu ne zaman başlayacak? (Alan değişikliği takvimi) 2020 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliği Başvuru ve Atama Takvimi Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Alan değişikliği ne zaman yapılacak? Alan değişikliği takvimi…
8.09.2020 Çalışma Hayatı
MEB harekete geçti ve resmen değişti: Artık 50 puan alan...
MEB harekete geçti ve resmen değişti: Artık 50 puan alan... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme yaptı. MEB'in yaptığı düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı düzenleme ile bir dersten sorumlu geçen öğrenciler için sorumluluk sınavından en az 50 puan alınması şartı getirildi.Beden eğitimi, görsel sanatlar, müzik gibi yeteneğe bağlı seçilen derslerde, 10 öğrenci şartı aranmayacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni düzenlemesine göre, Anadolu meslek liselerinde daha önce 10'uncu sınıfta yapılan alan ve dal seçimleri artık rehberlik hizmetlerinin ardından 9'uncu sınıflarda yapılacak. Anadolu teknik programlarında 12'nci sınıfta alan ayırımı yapılmaksızın akademik destek şubeleri oluşturulacak. Okullarda öğrencilere, resmi tatil günlerinde puanla değerlendirilecek şekilde ödev verilmeyecek - Liselerde yabancı dil derslerinin her bir sınavı, dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini ölçecek şekilde yazılı ve uygulamalı olarak yapılacak.
2.09.2020 Eğitim
E okul alan seçimi nasıl yapılır 2020? Meslek lisesi alan seçimi tercih kodları 2020 ve alan değişikliği 2020 kılavuzu (ATM AMP alan seçimi sonuçları ne zaman açıklanacak?)
E okul alan seçimi nasıl yapılır 2020? Meslek lisesi alan seçimi tercih kodları 2020 ve alan değişikliği 2020 kılavuzu (ATM AMP alan seçimi sonuçları ne zaman açıklanacak?) Lisede alan seçimi ne zaman 2020? Sorusu merak ediliyordu. Alan tercih işlemleri Tercih başvuruları 29 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak. Tercih işlemleri veli tarafından bireysel olarak e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yapılabilecek. İnternetten başvuru yapamayan veliler ise form doldurulup imzalı olarak okul idaresine vererek, kendi adına okul idaresince de bireysel başvuru ekranından başvuru da yapılabilecek. Peki, E okuldan bölüm tercih nasıl yapılır? E okul alan seçimi sonuçları 2020 açıklanacak? İşte adım adım 9. Sınıf alan seçimi 2020 süreci…
1.07.2020 Eğitim
MEB alan değişikliği nedir? Alan değişikliğine bağlı yer değiştirme nasıl olur? Alan değişikliği işlemlerini kim belirler?
MEB alan değişikliği nedir? Alan değişikliğine bağlı yer değiştirme nasıl olur? Alan değişikliği işlemlerini kim belirler? Öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı alan değişikliğine bağlı yer değiştirmelerin nasıl olduğuyla ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Peki alan değişikliği nedir? MEB alan değişikliğine bağlı yer değiştirmeler nasıl olur? Alan değişikliği işlemlerini kim belirler? İşte detaylar…
2.03.2020 Çalışma Hayatı
Geçen yıl 41 bin 379 öğretmen atandı
Geçen yıl 41 bin 379 öğretmen atandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan faaliyet raporunda, geçen yıl 41 bin 379 öğretmen ataması gerçekleştirildiği duyuruldu. 2019 Yılı İdari Faaliyet Raporu...
29.02.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Alan Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alan değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.