Gazete Vatan Logo

MEBBİS giriş nasıl yapılır? MEBBİS öğretmen alan değişikliği başvuru ekranı nasıl açılır?

MEBBİS giriş sayfası, alan değişikliği başvurularının başlamasının ardından öğretmenler tarafından en sık ziyaret edilen sayfalardan biri oldu. MEBBİS giriş sayfasını ziyaret etmek isteyen öğretmenler, MEBBİS giriş sayfası nasıl açılır? diye araştırıyor. İşte, MEBBİS giriş sayfası…

MEBBİS giriş nasıl yapılır? MEBBİS öğretmen alan değişikliği başvuru ekranı nasıl açılır?

MEBBİS, öğretmenlerin mazeret bildirerek yer değişikliği istedikleri bir sistemdir. MEBBİS giriş sayfası öğretmenler tarafından şu sıralar yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. MEBBİS üzerinden öğretmenlerin alan değişikliği ön başvuruları yapılıyor. İşte, MEBBİS giriş sayfası hakkında merak edilenler…

MEBBİS GİRİŞ SAYFASI 2019

MEBBİS'e giriş www.mebbis.meb.gov.tr adresi üzerinden kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodu ile giriş yapılıyor.

MEBBİS GİRİŞ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

MEBBİS ŞİFRE YENİLEME NASIL YAPILIR?

Şifrenizi tekrar belirlemek için güvenlik kodu, kullanıcı adı, cep telefonu, T.C kimlik numarası, doğum tarihi ve yakın T.C no gibi bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Bilgiler doğru girildiğinden emin olduktan sonra sorgulama butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından, cep telefonunuza onay SMS gönderilecek ve yeni şifrenizi belirleyebileceğiniz bölüm açılacaktır.

MEBBİS ŞİFRE YENİLEME İÇİN TIKLAYIN

Yeni şifrenizi belirlerken son üç şifrenizden farklı bir şifre belirlemeniz gerekmektedir.

Şifrenizin sadece numaralardan veya sadece harflerden oluşmamasına, harf, numara ve noktalama işaretlerini içermesine dikkat ediniz.

Haberin Devamı

MEBBİS ÖĞRETMEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI 2019

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre öğretmenlerin alan değişikliği ön başvuruları 9-13 Aralık arasında gerçekleştirilecek.

Lisans mezuniyetine bağlı olarak başvuruda bulunacaklar, değiştirmek istedikleri alana ilişkin mezuniyet bilgilerini Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri'ne (MEBBİS) işletecek.