Aktütün

Aktütün

Son dakika aktütün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktütün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktütün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktütün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktütün gelişmeleri de dahil olmak üzere 391 aktütün haberi bulunmuştur. Tüm aktütün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattı ve ötesinde görevli Mehmetçik'in bayramını kutladı. Erdoğan, "Gerek sınır ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz" dedi.
28.06.2023 Gündem
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, geceyi Irak sınırının sıfır noktasındaki Aktütün Hudut Taburu’nda Mehmetçik ile geçirdi. Bayram namazını buradan kılan Güler ve komutanlar Mehmetçik ile bayramlaştı.
28.06.2023 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı
Bakan Soylu, şehit olan güvenlik korucularının taziyesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen 4 güvenlik korucusunun taziyesine katıldı. Bakan Soylu, "Sınırlarımızın içerisini nasıl temizlemişsek, sınırlarımızın dışını da kimsenin göz dikemeyeceği bir noktaya getirmek şehitlerimize namus burcumuzdur" dedi
26.07.2022 Siyaset
Erdoğan'dan Hakkari'de şehit olan askerin ailesine başsağlığı  mesajı
Erdoğan'dan Hakkari'de şehit olan askerin ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Erbil'in ailesine başsağlığı diledi.
1.09.2020 Siyaset
Aylardır süren hasret sona erdi... Duygu dolu anlar
Aylardır süren hasret sona erdi... Duygu dolu anlar Terör örgütü PKK’dan kaçıp güvenlik güçlerine sığınan genç Diyarbakır’da ailesi ile buluştu. Diyarbakır'da HDP İl Binası'nın önünde oturma eylemi yapan engelli baba Cemal Ertaş, jandarmanın ikna kavuşması sonucu evladına işte böyle kavuştu. 3 Mart'ta oturma eylemine katılan Ertaş Ailesi, jandarmanın ortak çalışmasıyla oğullarına işte böyle kavuştu.
9.07.2020 Gündem
PKK'lı terörist böyle teslim oldu
PKK'lı terörist böyle teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı Hakkari'de PKK bir teröristin teslim olduğunu duyurarak olay anının görüntülerini yayımladı.
7.07.2020 Gündem
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarından Suriye uyruklu 'Mazlum Kobani' kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin'in kırmızı bülten dosyasına DHA ulaştı. Dosyada Kobani'nin gerçekleştirdiği saldırılar ve hakkındaki bilgiler yer aldı.
27.10.2019 Gündem
YPG'li terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık' onayına tepki
YPG'li terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık' onayına tepki Terör örgütü PKK/YPG’nin elebaşlarından Suriye uyruklu 52 yaşındaki Mazlum Kobani kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin, 3 yıldır 196 ülkede kırmızı bültenle aranıyor. Türkiye'nin Fırat'ın doğusunu teröristlerden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı sırasında önce ABD’nin "General Mazlum" olarak uluslararası kamuoyuna takdim ettiği terörist, son olarak Rus yetkililerle uydu bağlantısıyla katıldığı toplantıda boy gösterdi.
25.10.2019 Gündem
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyine ikinci harekatın başlatıldığını duyurdu. Bakanlık açıklamasında "Dün saat 22.00'de Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlatıldı" denildi. Komandolar Hakurk'un güneyine girdi. Operasyonu yorumlayan uzmanlar "Hakurk, Kandil, Avaşin, Basyan gibi bölgeler yakın zamana kadar adeta örgüt tarafından tabulaştırılarak 'girilmez-erişilmez' noktalar olarak biliniyordu" dediler.
13.07.2019 Gündem
104 askerin katili YPG’nin 2 numarası oldu
104 askerin katili YPG’nin 2 numarası oldu ABD’li generallerin helikopterde gezdirdiği Dağlıca ve Aktütün saldırılarını yöneten 104 Mehmetçiğin katili Çiya Kobani kod adlı Suriyeli terörist Azad Simi, PKK/YPG’nin hibrit operasyonlarının başına getirildi
30.10.2018 Gündem
Aktütün'de askerler, düğüne katılıp halay çekti
Aktütün'de askerler, düğüne katılıp halay çekti Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Irak sınırındaki Aktütün köyünde yapılan düğün, askerlerin sürpriziyle renklendi. Aktütün Hudut Tabur Komutan Vekili Yüzbaşı Erdem Güneş, askerleriyle birlikte Gülperi Gürelli ve Savaş Gezer'in düğününe katılarak, halay çekti, çifte de Türk bayrağı hediye etti.
21.10.2018 Yaşam
Giresun’da önceki gün öldürülen teröristin kimliği belirlendi
Giresun’da önceki gün öldürülen teröristin kimliği belirlendi Giresun’un Yağlıdere ilçesi kırsalında PKK'lı 1 teröristin önceki gün etkisiz hale getirilmesinin ardından bölgedeki operasyonlar sürüyor. Önceki gün öldürülen teröristin kimliği belirlenirken, Giresun Grup Sorumlusu olduğu belirtilen ‘Çiyager’ kod adlı Serdar Bekmez’in daha önce Tunceli Nazimiye’de ve 2008 yılında Aktütün Karakolu’na düzenlenen saldırıda aktif rol aldığı kaydedildi.
14.09.2018 Gündem
‘Büyük mücadele sürdürüyorsunuz’
‘Büyük mücadele sürdürüyorsunuz’ Milli Savunma Bakanı Akar Yüksekova’da, İçişleri Bakanı Soylu Kato Dağı’nda askerleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan iki bakanın telefonlarıyla askerlere hitap etti, bayramlarını kutladı
21.08.2018 Gündem
Akar ve TSK'nın komuta kademesi Aktütün'de!
Akar ve TSK'nın komuta kademesi Aktütün'de! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK'nın komuta kademesi, geceyi Irak sınırının sıfır noktasındaki Aktütün Hudut Taburunda Mehmetçikle geçirdi. Bayram namazını Aktütün Hudut Taburunda Mehmetçikle kılan Milli Savunma Bakanı Akar, "Önümüzdeki günlerde terörü mutlaka sona erdireceğiz" dedi.
21.08.2018 Gündem
TSK, kazada yaralanan sivilleri helikopterle hastaneye taşıdı
TSK, kazada yaralanan sivilleri helikopterle hastaneye taşıdı Türk Silahlı Kuvvetlerince, Hakkari'nin Aktütün bölgesinde meydana gelen sivil araç kazasında yaralanan 8 kişinin helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gönderildiği bildirildi.
18.08.2018 Gündem
Damdan düşen çocuğun imdadına Mehmetçik yetişti
Damdan düşen çocuğun imdadına Mehmetçik yetişti Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde damdan düşerek yaralanan 10 yaşındaki çocuğun imdadına Mehmetçik yetişti.
5.08.2018 Gündem
Hakkari'de hain saldırı: 3 şehit!
Hakkari'de hain saldırı: 3 şehit! Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Kuzey Irak sınırında yol yapımında çalışan iş makinelerine PKK'lı teröristler tarafından güdümlü roketli saldırı sonucu 3 asker şehit olurken, 1 asker yaralandı.
3.06.2018 Gündem
Bombalı minibüsten Aktütün saldırısının faili çıktı
Bombalı minibüsten Aktütün saldırısının faili çıktı İstanbul’da 60 kilo patlayıcı yüklü minibüsle Çevik Kuvvet polisine saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK’lı Hamza D.’nin, çok sayıda askerin şehit edildiği Hakkari Şemdinli’deki Aktütün Karakoluna yönelik saldırıda da yer aldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de 31 bölge, 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Hakkari'de 31 bölge, 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi HAKKARİ Valiliği, kent merkezi ve ilçelerindeki 31 yerleşim alanının 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyurdu.
24.09.2017 Yaşam
Hakkari'den acı haber: Şehidimiz var...
Hakkari'den acı haber: Şehidimiz var... Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Köyü Mehendi Bölgesi'nde göreve giden korucuların yolu üzerine PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıların infilak etmesi sonucu, 1 korucu şehit 1 korucu yaralı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de güvenlik korucularına saldırı: 1 şehit, 2 yaralı!
Hakkari'de güvenlik korucularına saldırı: 1 şehit, 2 yaralı! Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde göreve giden güvenlik korucuların bulunduğu minibüse PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 güvenlik korucu şehit olurken, 2 güvenlik korucusu ise yaralandı
29.09.2021 Gündem
‘Elli tane oğlum olsa...’
‘Elli tane oğlum olsa...’ Piyade Er İsmet Sevinç (24), memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
İHA buldu uçaklar vurdu
İHA buldu uçaklar vurdu Van ve Hakkari kırsalında PKK’ya ait hedefler vuruldu. Milli İHA’ların tespit ettiği hedeflere düzenlenen hava harekatında savaş uçakları toplam 23 teröristi etkisiz hale getirdi
29.09.2021 Gündem
Şemdinli'de PKK sığınakları imha edildi
Şemdinli'de PKK sığınakları imha edildi Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda sığınaklarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aktütün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktütün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.