Akit

Akit

Son dakika Akit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akit gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 akit haberi bulunmuştur. Tüm akit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiracılara kötü haber: Daireden çıkmanız gerekir
Kiracılara kötü haber: Daireden çıkmanız gerekir Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Yargıtay'dan kiracıları üzecek bir karar geldi. Yargıtay, mülk sahibinin başka bir evde kiracı olarak oturması durumunda kiradaki evin boşaltılması gerektiğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, konut tahliye davalarında ev sahibinin kirada oturmasının ihtiyacın varlığının başlıca kanıtı olduğunu vurguladı.
6.07.2023 Ekonomi
Akit Medya Grubu’nun bulunduğu binada çıkan yangın devam ediyor
Akit Medya Grubu’nun bulunduğu binada çıkan yangın devam ediyor İstanbul Küçükçekmece'de Akit Medya grubunun içerisinde bulunduğu 11 katlı binanın bodrum katında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yoğun dumanların yükseldiği bina havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Küçükçekmece’de Akit Medya grubunun içerisinde bulunduğu 11 katlı binadaki yangın devam ediyor
Küçükçekmece’de Akit Medya grubunun içerisinde bulunduğu 11 katlı binadaki yangın devam ediyor Küçükçekmece'de Akit Medya grubunun içerisinde bulunduğu 11 katlı binada çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasına devam ettiği yangın dron ile havadan görüntülendi.
27.04.2023 Gündem
Mustafa Karahasanoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Karahasanoğlu son yolculuğuna uğurlandı AKİT Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
13.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karahasanoğlu'nun ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karahasanoğlu'nun ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun aile üyeleriyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
13.08.2022 Siyaset
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı!
KPSS soruşturmasında son durum ne? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ÖSYM’de yapılan soruşturmayı anlattı! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) iptaline kadar varan soruların sızdırılması iddiaları ile ilgili olayda yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Devlet konuyu farklı açılardan ele alıyor. Topyekün başlatılan araştırmalar devam ederken ön rapor da Devlet Denetleme Kurulu tarafından açıklanmıştı. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konu ile ilgili olarak katıldığı bir televizyonda açıklamalarda bulundu. Peki, KPSS soruşturmasında son durum ne? KPSS soruşturması nasıl yürütülüyor? İşte Bakan Bozdağ’ın açıklamaları!
7.08.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan KPSS ile ilgili açıklama: Cumhurbaşkanımız derhal duruma müdahale etti
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan KPSS ile ilgili açıklama: Cumhurbaşkanımız derhal duruma müdahale etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) soruların sızdırıldığı iddiaları üzerine iptal edilmesine ilişkin, “Herhangi bir muhalefet partisi genel başkanı veya siyasetçi veya kamuoyundan birinin ‘hükümet şunu da yapmalıydı’ diye söyleyebileceği bir şey yok. Hemen hepsi yapıldı” dedi.
7.08.2022 Siyaset
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merkeze alınan isimlerden biri de Merve Kavakçı oldu. Peki, Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
2.06.2022 Gündem
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz Emine Erdoğan’ın katılımıyla Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğince "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi" final töreni düzenlendi. Programda proje sahipleri ödüllerini Emine Erdoğan'ın elinden aldı. Programda konuşan Emine Erdoğan, “2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz. 2017 yılından bugüne kadar yaklaşık 24.2 milyon ton geri kazanılabilir atık ekonomiye kazandırıldı. Geri kazanım oranımız yüzde 22.4’e çıktı “dedi.
4.02.2022 Siyaset
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak Asgari Ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlar çalışan merakla bekliyor. Canlı yayında açıkladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yıl sonu itibarıyla asgari ücretin gündeme geleceğini belirterek, 'Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da 'tamam bu hakkaniyete uygun' diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum' ifadesini kullandı.
10.11.2021 Ekonomi
Memurlar fark etti! 15 milyonluk arsayı satacaklardı, farklılık ele verdi
Memurlar fark etti! 15 milyonluk arsayı satacaklardı, farklılık ele verdi Başkasına ait kimlik belgesi ile PTT'den e-Devlet şifresi alan ve Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden talep oluşturarak, yine başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın satışını yapmak isteyen kişiler, tapu memurlarının dikkati sonucu yakalandı.
9.11.2021 Ekonomi
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti Beyninde ve karaciğerinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden karikatürist Yalçın Turgut Balaban, Şakirin Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
17.10.2021 Kültür Sanat
Fas ve Etiyopya Türk SİHA'sı istedi Mısır panikledi
Fas ve Etiyopya Türk SİHA'sı istedi Mısır panikledi Mısır'da Türk SİHA'sı korkusu. Türkiye'nin Fas ve Etiyopya’ya SİHA satacak olması Mısır’ı telaşlandırdı. Kahire yönetimi, satışı durdurması için ABD ve Avrupa ülkelerinden yardım talep etti.
16.10.2021 Dünya
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı...
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı... Milyonlarca kişiyi kapsayan düzenleme Meclis’te kabul edildi. O paralar faiziyle birlikte iade edilecek. “Küçük esnaf" olarak ifade edilen ve 850 bin civarında olan iş yeri grubunun kazançları gelir vergisinden istisna tutulacak. Tarımsal desteklerden kesinti yapılmayacak. Çiftçilere ödenen desteklerden kesilen stopaj vergisinin 5 yıl geriye dönük iadesine ilişkin düzenleme kapsamında, Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kayıtlı 2 milyon kişiye, faiziyle birlikte yaklaşık 5 milyar lira ödeme yapılması bekleniyor. Çiftçiler artık beyanname vermeden kaynaktan kesinti yapılarak vergilerini ödeyecek. Kanunla, 1 Ocak 2022'de yürürlüğe girmesi öngörülen konaklama vergisinin yürürlük tarihi 1 Ocak 2023'e ertelendi.
15.10.2021 Ekonomi
Esnafa vergi muafiyeti geliyor! AK Parti yasa teklifini Meclis'e sundu
Esnafa vergi muafiyeti geliyor! AK Parti yasa teklifini Meclis'e sundu Yüz binlerce kişi bekliyordu. AK Parti, 65 maddelik Vergi Usul Kanunun'da değişiklik öngören yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu.
1.10.2021 Siyaset
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum Manavgat'taki çiftliğiyle ilgili video çekerek yardım çağrısında bulunan ve daha sonra fenalık geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından bir açılışa katılması gerekçesiyle sosyal medyada tepkilere neden olan Tuğba Özay, yardım çağrısı yaptığı yayın ile ilgili yazılan bir habere ilişkin bir gazete hakkında suç duyurusunda bulundu. Özay, "Geçmiş olsun denileceği yerde, daha empatiyle yaklaşılacağı yerde yine ben suçlanıyorum, yine bana vuruluyor. Herkesi Allah'a havale ediyorum" dedi.
3.08.2021 Magazin
Tapuda yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, değişiyor...
Tapuda yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, değişiyor... Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü aynı işi yapan 15 unvanı "Tapu İşlem Memuru" adı altında birleştirmek için girişimde bulundu. Düzenlemenin yapılabilmesi için Bakan Murat Kurum imzasıyla Cumhurbaşkanlığı'na yazı gönderildi. Öte yandan ev alacak ya da satacak herkesi çok yakından ilgilendiren bir düzenleme de geçen haftalarda yapılmıştı. Yönetmelikte değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. İpotek işlemleri değişti. Değişikliğe göre, tapu işlemlerine ilişkin resmi senedin ve tescil istem belgesinin, başvurunun alındığı tapu müdürlüğü dışında tapu işlemi yapmaya yetkili personelce hazırlanması amacıyla, merkezi başvuru havale sistemi oluşturulacak. Elektronik ortamda talep edilen işlemlerde düzenlenen tescil onama belgesi ile ipotek belgesi, banka ve kurum ile elektronik ortamda paylaşılacak, banka ve kurum tarafından onaylı suretleri her zaman istenebilecek. Elektronik ortamda gönderilen ipotek talep bilgi ve belgeleriyle uyumsuzluk tespit edilmesi halinde işlem iade edilecek.
27.07.2021 Ekonomi
Tapuda yeni dönem! Resmen değişti...
Tapuda yeni dönem! Resmen değişti... Ev alacak ya da satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tapuda yeni uygulama başlıyor. Yönetmelikte değişiklik yapıldı Resmi Gazete'de yayımlandı. İpotek işlemleri değişti. Değişikliğe göre, tapu işlemlerine ilişkin resmi senedin ve tescil istem belgesinin, başvurunun alındığı tapu müdürlüğü dışında tapu işlemi yapmaya yetkili personelce hazırlanması amacıyla, merkezi başvuru havale sistemi oluşturulacak. Elektronik ortamda talep edilen işlemlerde düzenlenen tescil onama belgesi ile ipotek belgesi, banka ve kurum ile elektronik ortamda paylaşılacak, banka ve kurum tarafından onaylı suretleri her zaman istenebilecek. Elektronik ortamda gönderilen ipotek talep bilgi ve belgeleriyle uyumsuzluk tespit edilmesi halinde işlem iade edilecek.
15.07.2021 Ekonomi
Koronavirüste önümüzdeki 2 ay önemli!
Koronavirüste önümüzdeki 2 ay önemli! Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu salgın yönetiminde 'yerinde karar' dönemi ile ilgili, "5 bin vaka sayıları görülürken bunun yüzde 65'i İstanbul'daydı. Aslında Anadolu'da birçok kasabada hiç vaka yokken okulu da, kafesini, kahvehanesini, çay ocağını da kapatmıştık. Bunu bilerek süreci yönetmek; hiç vakanın olmadığı yerleri hızlı açmak lazım" dedi.
14.02.2021 Sağlık
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan CHP'ye sert sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Siz bu ülkede bu ülkenin savcısını şehit etmiş teröristleri savunacak ve sempati duyacak kadar bu ülkeye yabancılaşacaksınız sonra kalkıp bu ülkenin valisine, bu ülkenin kaymakamına 'militan' diyeceksiniz." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir?
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir? Tarihçi, gazeteci-yazar Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) hayatını kaybetti. Vefat haberini oğlu Mücahit Birinci sosyal medya hesabından duyurdu.
21.01.2021 Kültür Sanat
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu...
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu... Katıldığı bir programda, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, siyasiler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminden tepki topladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü, Sofuoğlu’nun disipline sevk edileceğini söyledi.
18.12.2020 Gündem
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber!
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber! Program sunucusu, Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Koronavirüs tedavisi gören Ahmet Kekeç'in hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Ahmet Kekeç'in hayatı hakkında bilgileri merak ediyor. Peki, Ahmet Kekeç kimdir? Ahmet Kekeç kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Kekeç hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Gündem
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti!
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören gazeteci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Kekeç, son yazısını 27 Ekim'de yazmıştı. Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise dün yaptığı açıklamada babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve dua beklediklerini açıklamıştı.
14.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.