Akıncılar

Akıncılar

Son dakika akıncılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıncılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıncılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıncılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıncılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 akıncılar haberi bulunmuştur. Tüm akıncılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisine para götürmek için motosiklet çalmış! Şok eden olay
Sevgilisine para götürmek için motosiklet çalmış! Şok eden olay Adana’da park halindeki motosikleti çalan şüpheli yakalanınca ifadesinde, "Sevgilime acil şekilde para götürmem gerekiyordu, sahibine teslim edecektim" diye kendisini savundu. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.04.2024 Adana
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi Beşiktaş'ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Birkaç gündür süren yağışların ardından, toprağın yumuşaması nedeniyle koptuğu iddia edilen kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi.
2.10.2023 Gündem
Böyle vicdansızlık görülmedi! Depremzedenin eşyalarını çaldılar
Böyle vicdansızlık görülmedi! Depremzedenin eşyalarını çaldılar Adana’da depremde evi hasar gören Rıfat A.’nın (28) eşyalarını taşıdığı daireye hırsızlar dadandı. Farklı tarihlerde daireye girip eşyaları seyyar satış arabasına yükleyerek çalan 2 kişiden Uğur Bek (27) güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, yakalandı.
17.08.2023 Yaşam
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Araçların camları patladı
Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Araçların camları patladı Adıyaman’da yağan ceviz büyüklüğündeki dolu araçların camlarını patlatırken, ekili alanlarda da zarara yol açtı.
20.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her fırsatta altını çizerek ifade ediyorum; Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih'in emaneti olan bu güzel şehri günbegün karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Evimiz, yuvamız İstanbul'a karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz" dedi.
8.04.2023 Gündem
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması Miralay hangi rütbe sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1299 yılında Osman Bey tarafından kurulan Osmanlı Devleti, topraklarının genişlemesiyle birlikte imparatorluk oldu. Ordunun savaşlarda muzaffer olması sonrası en geniş sınırlara ulaşan imparatorluk olarak bilindi. Peki Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması nasıldı?
23.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Karısını yabancı numara arayınca aldatıldığını düşünüp vurdu!
Karısını yabancı numara arayınca aldatıldığını düşünüp vurdu! Adana'nın Yüreğir ilçesinde Ahmet Akcan (33), eşi Dilan Akcan'ın (30) cep telefonunda yabancı numaralı aramayı görünce aldatıldığını düşünüp, kadını önce darbetti, ardından tabanca ile vurdu.
21.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Çakabey Kupası'ndan görkemli son
Çakabey Kupası'ndan görkemli son Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de görkemli tören ile sona erdi. Atatürk Stadı'nda 2 gün boyunca süren turnuvada kızlar ve erkekler 8-9, 10-11 ve 12-13 yaş kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Bugün sona eren koşuda Kızlar 8-9 yaş kategorisinde Nazilli Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği'nden Zeynep Sena Uslu 1'inci, Kadirli Ötüken Okçuluk Spor Kulübü'nden Zeynep Dinçer ikinci, Kocaeli Öncü Gençlik Spor Kulübü'nden Elif Zümra Yamak üçüncü sırada yer aldı.
24.07.2022 Diğer Sporlar
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bu yıl Samsun’da yapılacak TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2022’de Gaziantep’i temsil edecek takımlara 4 milyon TL’lik malzeme desteği veriyor.
1.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği'ne atandı. Peki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
12.05.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı Adana'da avlu duvarından atladıkları oto tamirhanesinin kapısını maymuncukla açıp, akü, bakır ve çelik malzemeler ile motosiklet çalmaya çalışan H.C.A. (17) ile E.B. (17), polis tarafından suçüstü yakalandı.
15.03.2022 Yaşam
Karısının boğazına satır dayadı, sonra bıçakladı! 'Bütün kadınlardan özür diliyorum'
Karısının boğazına satır dayadı, sonra bıçakladı! 'Bütün kadınlardan özür diliyorum' Adana’da kendisini aldattığını öne sürdüğü karısını önce boğazına satır dayayıp sonra bıçakla yaraladığı iddia edilen koca gözaltına alındı. Sağlık kontrolüne getirilen koca, “Bütün kadınlardan özür diliyorum, ben karımı bıçaklamadım” dedi.
3.03.2022 Yaşam
Eşi darbetti, şişledi, bıçakladı; komşularına sığındı
Eşi darbetti, şişledi, bıçakladı; komşularına sığındı Adana'da, eşi tarafından darbedilip, şişlenen ve bıçaklanan Şeyma Torun (22), ağır yaralı olarak komşularına sığındı. Torun, hastanede tedaviye alınırken, kaçan eşinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
2.03.2022 Gündem
Fırın işçisini öldüresiye dövüp evinin önüne bıraktılar! 'Kocamı tanıyamadım'
Fırın işçisini öldüresiye dövüp evinin önüne bıraktılar! 'Kocamı tanıyamadım' Adana’da fırında çalışan bir kişiyi öldüresiye dövüp evinin önüne bıraktılar. Eşi, “Kocamı tanıyamadım, bu benim kocam mı dedim, her tarafı mosmor olmuştu, kanlar içindeydi” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
4.02.2022 Yaşam
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler…
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler… Sakallarının kızıl renkte olması nedeniyle kızıl sakal lakabıyla anılan Oruç Reis deniz ticareti ve gemiciliğe yaptığı katkıyla kısa sürede üne kavuştu. Ünlü denizcinin hayatı TRT ekranlarında yer alan Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı diziyle yeniden güdeme geldi. Hayatı ve ölümü hakkındaki aramalar yoğunluk kazandı. Peki, Oruç Reis nasıl öldü? Oruç Reis neden ve kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türk kadınının güçlü karakteri, Milli Mücadele'nin de lokomotifi olmuştur. Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır" dedi.
8.12.2021 Gündem
Güngören'de freni boşalan kamyon park halindeki 9 araca çarpıp hasar verdi
Güngören'de freni boşalan kamyon park halindeki 9 araca çarpıp hasar verdi Son dakika haberi... Güngören'de freni boşalınca sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, park halindeki önce bir kamyonete ardından da 8 otomobile çarptı. Kaza sonrası kamyon sürücü yara almazken, kamyonun çarptığı 9 araçta meydana geldi.
27.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Akıncılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıncılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.