Akıncı Üssü

Akıncı Üssü

Son dakika akıncı üssü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıncı üssü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıncı üssü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıncı Üssü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıncı üssü gelişmeleri de dahil olmak üzere 748 akıncı üssü haberi bulunmuştur. Tüm akıncı üssü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu… Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
3.08.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı   Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar kabirleri başında anıldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri  ortaya çıktı...
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyesi firari eski jandarma yarbay Turgay Sökmen'in, Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
24.07.2021 Gündem
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı!
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı! Ankara'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü davasında verilen hükmün gerekçesinde, darbe girişimini yöneten sivil imamlar Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in 'arsa bakmaya gittik' yalanı deşifre edildi. Gerekçede, sivil imamların arsa baktıklarını söyledikleri arazinin, imara kapalı askeri alan olduğu yer aldı. Kararda bu savunma için, "Sanıkların savunmalarının tümüyle gerçek dışı, yalan ve gülünç olduğu açıktır" ifadeleri yer aldı.
24.07.2021 Yaşam
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini yöneten sivil imamlardan Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz gecesi Ankara'da terör estiren pilotların talimat aldığı 143. Filo Komutanlığının güvenlik kameralarınca kaydedildi.
20.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kimlere ve hangi ülkeye güvenirse güvensin son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız" dedi.
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak Darbe girişiminde İstanbul’da 5’i polis, 3’ü asker 97, Ankara’da 55’i polis 3’ü asker 149, Marmaris’te ise iki polis olmak üzere 248 kişi darbeciler tarafından şehit edildi. Şehitlik mertebesine ulaşanlar arasında her yaştan her meslekten insan var.
15.07.2021 Gündem
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi?
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi? 15 Temmuz Darbe Davaları Platformu Başkanı avukat Mehmet Alagöz, Türkiye genelinde ilk derece mahkemelerince karar verilen 288 fiili darbe davasında toplam 8 bin 724 kişi hakkında karar verildiğini belirterek, "1634 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, 1366 sanığa müebbet, 1890 sanığa 1 yıl 2 ay ile 20 yıl arasında değişen sürelerde süreli hapis cezası, 2 bin 870 sanığa beraat, 964 sanığa ise ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmiştir" dedi.
14.07.2021 Gündem
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu Darbecilerin 15 Temmuz gecesi uygulamak istediği çok sayıda plan Akıncı Üssü davasında deşifre oldu. Gerekçeli kararda, darbecilerin öncelikli hedefinin Cumhurbaşkanı’nı ele geçirmek olduğu ve Huber Köşkü'ne yönelik profesyonel ekipler oluşturduğu bilgisi yer aldı. İstanbul ve Ankara dışına yönelik de hazırlıklar yapan darbecilerin, mobil birlikler kurduğu ortaya çıktı.
13.07.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonunda emri veren PKK'lı Nurettin Sofi'nin öldürüldüğünü, hedeflerinin ise Kandil'i çökertmek olduğunu belirterek, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. " açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Yakalanan Fetöcü Adil Öksüz mü? sorularını araştırıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
20.05.2021 Gündem
Kritik FETÖ davasında karar! 25 sanığa verilen ceza onandı
Kritik FETÖ davasında karar! 25 sanığa verilen ceza onandı Yargıtay, FETÖ'nün darbe girişiminde Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada 25 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapsi onadı.
4.03.2021 Gündem
Metin İyidil hakkında karar verildi!
Metin İyidil hakkında karar verildi! Ankara 2 Ağır Ceza Mahkemesi, eski korgeneraller İyidil ve Barutcu ile eski tümgeneral Koçyiğit'i 12 yıl 6'şar ay hapisle cezalandırdı. Hükümle birlikte tutuksuz sanık Barutcu'nun tutuklanması kararlaştırıldı.
2.02.2021 Gündem
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: CHP'li Başarır ordudan ve milletten özür dilemeli
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: CHP'li Başarır ordudan ve milletten özür dilemeli Son dakika haberine göre; AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın hem ordudan hem de milletten özür dilemesi gerektiğini söyledi.
1.12.2020 Siyaset
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman...
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman... HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.
27.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü davasında karar! Art arda açıklamalar
Akıncı Üssü davasında karar! Art arda açıklamalar Akıncı Üssü darbe girişimi davasının karara bağlanmasının ardından art arda açıklamalar geldi.
26.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılandığı davada sanıkların tamamının son sözleri dinlenildi.
6.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akıncı Üssü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıncı üssü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.