Akdeniz Fırtınası

Akdeniz Fırtınası

Son dakika Akdeniz Fırtınası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akdeniz Fırtınası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akdeniz Fırtınası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akdeniz Fırtınası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akdeniz fırtınası gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 akdeniz fırtınası haberi bulunmuştur. Tüm akdeniz fırtınası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akdeniz Fırtınası Tatbikatı' başarıyla tamamlandı
Akdeniz Fırtınası Tatbikatı' başarıyla tamamlandı MİLLİ Savunma Bakanlığı, 'Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı-2021'in başarıyla tamamlandığını açıkladı.
25.09.2021 Gündem
Bakan Akar takip etti! Tam isabetle vuruldu
Bakan Akar takip etti! Tam isabetle vuruldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı’nın “Seçkin Gözlemci Günü” faaliyetlerini takip etti. Akar, "Biz Kıbrıs'ı milli mesele kabul ediyoruz ve buradayız." dedi.
14.09.2020 Gündem
Akar ve TSK komuta kademesinden "sürpriz" KKTC ziyareti
Akar ve TSK komuta kademesinden "sürpriz" KKTC ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı"nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetlerini takip etmek üzere KKTC'ye geldi.
13.09.2020 Gündem
MSB paylaştı! Ve harekete geçiliyor
MSB paylaştı! Ve harekete geçiliyor Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam ettiğini belirterek, tatbikatın Seçkin Gözlemci Günü'nün, yarın gerçekleşeceğini bildirdi.
12.09.2020 Gündem
MSB: Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatında hava hücum görevi icra edildi
MSB: Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatında hava hücum görevi icra edildi MSB: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatında, Hava Kuvvetlerimize ait F-16 savaş uçaklarımızın da katılımıyla hava hücum görevi ve yakın hava desteği görevleri icra edildi.
11.09.2020 Haber
MSB: Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatında hava hücum görevi icra edildi
MSB: Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatında hava hücum görevi icra edildi Milli Savunma Bakanlığı, Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 tatbikatında hava hücum görevi ve yakın hava desteği görevlerinin icra edildiğini bildirdi.
11.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı! 25 Eylül'de yeniden başlıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı! 25 Eylül'de yeniden başlıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 25 Eylül'den itibaren onarılan boru hatları aracılığıyla Anadolu'dan KKTC'ye yeniden su verileceğini açıkladı.
10.09.2020 Siyaset
MSB'den Akdeniz Fırtınası açıklaması!
MSB'den Akdeniz Fırtınası açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ile KKTC arasında gerçekleştirilen Akdeniz Fırtınası tatbikatına ilişkin açıklamada bulundu.
9.09.2020 Gündem
Tüm gözler orada! Kabine toplandı...
Tüm gözler orada! Kabine toplandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne başkanlık ediyor. Toplantıda her geçen gün artan corona virüs vakaları değerlendirilecek, alınabilecek yeni önlemler görüşülecek. Erdoğan’ın iş yerleri ve sokaklarda maske, mesafe ve temizlik denetimlerinin artırılması mesajını vereceği kaydedildi.
7.09.2020 Siyaset
MSB az önce paylaştı! 'Akdeniz Fırtınası'ndan yeni görüntü
MSB az önce paylaştı! 'Akdeniz Fırtınası'ndan yeni görüntü Milli Savunma Bakanlığı, Akdeniz'de Türkiye ve KKTC arasında gerçekleştirilen Akdeniz Fırtınası'na ilişkin yeni görüntüleri paylaştı.
6.09.2020 Gündem
Türkiye'nin 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatı Rum tarafında sert esti
Türkiye'nin 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatı Rum tarafında sert esti Türkiye ve KKTC tarafından 6-10 Eylül'de "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" hazırlıkları çerçevesinde askeri helikopterlerin Girne üzerinden geçişi vatandaşların kameralarına yansıdı. Rum medyası ise son dakika olarak geçtiği tatbikat haberlerini" Türkiye tatbikatla cevap verdi. Türk helikopteri Girne semalarında" başlıklarıyla duyurdu.
6.09.2020 Dünya
Türkiye'nin 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatı Rum tarafında sert esti
Türkiye'nin 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatı Rum tarafında sert esti Türkiye ve KKTC tarafından 6-10 Eylül'de "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" hazırlıkları çerçevesinde askeri helikopterlerin Girne üzerinden geçişi vatandaşların kameralarına yansıdı. Rum medyası ise son dakika olarak geçtiği tatbikat haberlerini" Türkiye tatbikatla cevap verdi. Türk helikopteri Girne semalarında" başlıklarıyla duyurdu.
6.09.2020 Haber
Fuat Oktay duyurdu! 'Bugün itibariyle KKTC’de başlamıştır'
Fuat Oktay duyurdu! 'Bugün itibariyle KKTC’de başlamıştır' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye ve KKTC tarafından gerçekleştirilen 'Akdeniz Fırtınası' tatbikatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
6.09.2020 Siyaset
KKTC'de "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" yapılacak
KKTC'de "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" yapılacak Milli Savunma Bakanlığı, Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı; Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımıyla 06-10 Eylül 2020 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde icra edileceğini açıkladı.
5.09.2020 Gündem
'Silahlarıyla birlikte Türkiye'deler!'
19.08.2013 Siyaset
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu…
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu… Rusya- Ukrayna müzakerelerine ilişkin konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu” Ortada müzakere ettikleri kapsamlı bir metin var. Onun dışında liderler arasında bir ‘arka kapı diplomasisi’ işliyor. O süreçte de bir ortak deklarasyon taslağı olduğunu görüyoruz” dedi. Putin ile Zelenski’nin Türkiye’de masaya oturma ihtimalini değerlendiren Bakan Çavuşoğlu “Bir mutabakata varırlarsa veya liderlerin son noktayı koyacağı bir şekilde yakınlaşma olursa bu her an gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı. Bakan Çavuşoğlu, F-16 satışı ve S-400 konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın askeri uçaklarına, hatta sivil Suriye'ye giden uçaklarına hava sahasının kapatıldığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
23.04.2022 Siyaset
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem...
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem... Depremle ilgili son dakika gelişmesi! Açıklamalar art arda geldi, büyük Marmara depremi ile ilgili flaş uyarı. 2021’de 23 bin 753 deprem meydana geldi, 2022’de de sarsıntılar devam ediyor. Özellikle Marmara’da geçen ay önce Yalova sonra da Tekirdağ'da deprem oldu. Her iki depremin büyüklüğü orta şiddette olsa da konumları itibariyle akla hemen beklenen büyük Marmara depremini getirdi. Peki İstanbul'u da etkileyecek büyük deprem için süre kısaldı mı? Daha önce Tekirdağ’da 7.4 büyüklüğünde bir deprem olduğunu hatırlatan uzmanlar korkutan verileri açıkladı. İşte büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika uyarıları...
19.03.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akdeniz Fırtınası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akdeniz fırtınası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.