Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu

Son dakika AK Parti Merkez Yürütme Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Merkez Yürütme Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti merkez yürütme kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 ak parti merkez yürütme kurulu haberi bulunmuştur. Tüm ak parti merkez yürütme kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MYK toplanıyor!
AK Parti MYK toplanıyor! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak AK Parti MYK toplantısında Rusya'nın Ukrayna saldırısı, bölgedeki son durum ve Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin ele alınması bekleniyor.
6.03.2022 Gündem
AK Parti MYK sona erdi
AK Parti MYK sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
9.08.2021 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
28.06.2021 Gündem
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı AK Parti'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Siyasi Partiler Kanunu'nda değişiklik öngören taslak çalışması, Merkez Yürütme Kurulu'nda görüşüldü. Kuruldan MHP ile müzakere kararı çıktı. AK Parti'nin taslağında seçim barajının yüzde 7'ye indirilmesi, seçim bölgelerinin 7 vekille sınırlandırılması gibi düzenlemeler var.
28.05.2021 Gündem
AK Parti MYK toplandı
AK Parti MYK toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplandı.
26.01.2021 Siyaset
AK Parti MYK toplandı
AK Parti MYK toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
29.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kıdem tazminatı ve part-time çalışma için flaş talimat!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kıdem tazminatı ve part-time çalışma için flaş talimat! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hazırladığı istihdam paketi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi. İçinde, kıdem tazminatı, part-time çalışma gibi tartışmalı düzenlemelerin bulunduğu geniş kapsamlı çalışma konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu konuları taraflara sorarak uzlaşma arayıp daha sonra getirin” dedi.
17.07.2020 Ekonomi
Erdoğan: Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri isimleri bulalım
Erdoğan: Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri isimleri bulalım Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti MYK toplantısında yöneticilere "Şubatta kongreler bitiyor, martta sahaya güçlü inelim. Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri bulalım. Sahada, kadınlara ve gençlere çok iş düşüyor.Kısır çekişmeleri bırakalım. Saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz" diye talimatlar verdi.
29.09.2021 Gündem
Son zirve bugün
Son zirve bugün AK Parti ile CHP arasında koalisyon görüşmelerinin son toplantısı bugün saat 14...
29.09.2021 Gündem
AKP genel seçim için kararını verdi
AKP genel seçim için kararını verdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapılan Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında genel seçimin 12 Haziran’da yapılması düşüncesi öne çıktı...
29.09.2021 Gündem
Çelik de uyardı
Çelik de uyardı ‘TSK’da biri yanlış yapmışsa tüm ordu hedef alınmamalı’
30.12.2009 Siyaset
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözlerine ilişkin, "Son derece bağnaz şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir." değerlendirmesinde bulundu. Yunanistan'ın göçmenlere olan skandal tavrına da dikkat çeken ve belgeler gösteren Çelik, "Yunanistan sahil güvenlik unsurları resmen benzin dökerek, yakmaya çalışarak bir katliama imza atmaya çalışıyor. Uluslararası kurumlar ve AB maalesef susuyor." dedi.
19.04.2021 Siyaset
Nurcan Dalbudak kimdir? AK Parti MYKY üyesi Nurcan Dalbudak hakkında merak edilenler…
Nurcan Dalbudak kimdir? AK Parti MYKY üyesi Nurcan Dalbudak hakkında merak edilenler… AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi sürüyor. 50 kişilik MKYK üye sayısı 75’e yükseltilirken oy pusulası da belli oldu. Listede Denizli’den eski milletvekili ve kadın kolları başkanı Nurcan Dalbudak yer aldı. Nurcan Dalbudak kimdir? AK Parti MYKY üyesi Nurcan Dalbudak kaç yaşında, nereli?
24.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 resti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 resti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Milletvekili arkadaşlarımızın büyük gayret ve fedakarlıkla yürüttüğü Meclis çalışmaları, bizim için hayati öneme sahiptir. Yeni yönetim sistemimizde güçler ayrılığının keskinleştirilmesi, yasamanın, dolayısıyla milletvekillerimizin üzerindeki yükü artırmıştır." ifadelerini kullandı.
19.11.2019 Gündem
Son dakika... AK Parti'de aday adaylık başvuru tarihi ve ücretleri belli oldu!
Son dakika... AK Parti'de aday adaylık başvuru tarihi ve ücretleri belli oldu! Dün gerçekleştirilen AK Parti MKYK'sında alınan kararlarla ilgili son dakika haberleri geldi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim için aday adaylığı başvuru tarih ve ücretlerini açıkladı.
3.11.2018 Siyaset
AK Parti’de büyük değişim beklentisi
AK Parti’de büyük değişim beklentisi AK Parti’deki değişim sürecinde sıra parti yetkili kurulları ve yerel yönetimlere geldi.
27.07.2018 Siyaset
İlk meclis ilk yemin!
İlk meclis ilk yemin! Türkiye’nin geçtiği yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Meclisi toplandı, 27’nci Dönem 1’inci Yasama yılı dün başladı. 600 milletvekili yemin etti. İlk yeminini eden yeni vekiller son derece heyecanlıydı. Açılış konuşmasını yapan TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz, birlik mesajı verdi
7.07.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
Bedellide yeni umut
Bedellide yeni umut Bir süredir gündemde olan bedelli askerlik talebinin, 24 Nisan’daki Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda konuşulduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da erken seçimle birlikte bedelli beklentisinin arttığı yönündeki sözler üzerine “Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” yanıtını verdiği medyaya yansımıştı.
29.04.2018 Gündem
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı?
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı? Ak Parti’de değişim süreci Meclis’in kırmızı plakalı koltuklarıyla sürecek. TBMM İç Tüzüğü uyarınca 2 yıllık görev sürelerini tamamlayacak olmaları nedeniyle,
31.10.2017 Siyaset
A takımı belli oldu
A takımı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından ilk MKYK toplantısını bugün gerçekleştirildi. MKYK toplantısında partinin yeni MYK’sı da belirlendi.
30.05.2017 Siyaset
Haberler AK Parti'den! Siyaset dünyası nefesini tuttu, bunu bekliyor
Haberler AK Parti'den! Siyaset dünyası nefesini tuttu, bunu bekliyor Referandumdan sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atacağı adımlara kilitlendi. Resmi sonuçların açıklanmasının hemen ardından AK Parti üyeliği için harekete geçecek. Kulislerden gelen güncel haberlere göre; genel başkanlık değişiminin yaşanacağı kongre 20-21 Mayıs’ta yapılacak. İşte siyaset dünyasının sallayacak iddianın ayrıntıları...
25.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti merkez yürütme kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.