Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi?
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri ve Büyük Filistin Mitingi nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Cumhuriyet kutlamalarına ve Filistin Mitingine katılmak isteyenler Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 28-29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaşım Bakanlığı’na bağlı Marmaray’ın çalışma surumu aramalar yoğunlaştı.
28.10.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı'ndaki Gazze mitinginin saati açıklandı
Atatürk Havalimanı'ndaki Gazze mitinginin saati açıklandı Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek Gazze mitingiyle ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklama yaptı. Programın saatini açıklayan Kabaktepe, 'Tüm dünyaya haykırmak için Atatürk Havalimanı'nda buluşacağız' ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü İçişleri Bakanı ve Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti. İzmir'de yapılan operasyona değinen Soylu, "İzmir'de 56.'sını gerçekleştirdiğimiz 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nu yaptık. Ve yaklaşık 310 kişi, hem imalat, ticaret, organizatör, hepsini sabahleyin 2 bin 280 polis ve jandarma arkadaşımız gözaltına aldılar" dedi. Soylu'nun konvoyunda emniyet ve jandarmaya tahsis edilen Togg otomobiller dikkat çekti.
9.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 450 bin kişinin katıldığını duyurdu. Erdoğan konuşmasında Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağı müjdesini de verdi. HDP'li Sezai Temelli'nin sözlerini hatırlatan Erdoğan "Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Bakan Albayrak: Belediyeyi yönetecek insanın yerli ve milli olması lazım
Bakan Albayrak: Belediyeyi yönetecek insanın yerli ve milli olması lazım Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Belediyecilik önemli. Belediyeyi alacak insan, yönetecek insan yerli ve milli olması lazım. Terör örgütleriyle iş tutmaması lazım” dedi.
20.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletvekilimizin ağabeyi PKK'lılar tarafından öldürüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletvekilimizin ağabeyi PKK'lılar tarafından öldürüldü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yenikapı'da sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen iftar programında konuştu
14.06.2018 Siyaset
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, 'İsrail’i şiddetle lanetle kınıyoruz. Bölgede barış iklimine benzin döken ABD yönetimini de kınıyoruz' dedi. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Yıldırım, bu gelişmeler üzerine bir dizi karar aldıklarını belirterek 'İslam İşbirliği Dönem Başkanı olarak olağanüstü zirve çağrısı yaptık. Cuma günü saat üçte Yenikapı meydanında yapılacak büyük buluşmaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum' diye konuştu.
15.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
AK Parti 15 yaşında
AK Parti 15 yaşında AK Parti 15. kuruluş yıldönümünü bugün kutladı. Kutlama, 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına genel merkez önünde sade bir törenle yapıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Burunlarından fitil fitil getireceğiz
Kurtulmuş: Burunlarından fitil fitil getireceğiz BALIKESİR’de, Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen, ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne’ yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Mitingte konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, FETÖ ile ilgili olarak, "Bu milletin hesabını bunlardan soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz. Devletin içinden temizleyip atacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kalın Gülen'le ilgili anketi açıkladı
Kalın Gülen'le ilgili anketi açıkladı İbrahim Kalın "Saygın bir araştırma şirketi tarafından yapılan bir ankete göre, Türk halkının yüzde 77,7'si Gülen ve destekçilerini Türkiye'de halihazırdaki düzene ve ülkenin geleceğine tehdit olarak algılıyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Halk toplanıyor, meydanlar doluyor
Halk toplanıyor, meydanlar doluyor İstanbul'da ve İzmir başta olmak üzere ülkenin birçok şehrinde meydanlar doluyor. Yurt dışında da toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu: Taviz yok
Başbakan Davutoğlu: Taviz yok Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda partililer yaptığı kahvaltısı sonrasında bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Miting maratonu sona eriyor
Miting maratonu sona eriyor Milletvekili seçimleri dolayısıyla miting maratonunu 25 Nisan'da Erzurum'da başlatan Ak Parti, son mitingini, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Konya'da gerçekleştirecek...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ın son oy oranını açıkladı
Başbakan'ın son oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, katıldığı televizyon programında cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Berkin Elvan vurulduğu yerde anıldı
Berkin Elvan vurulduğu yerde anıldı Okmeydanı’nda 16 Haziran 2013 tarihinde polisin attığı gaz fişeğiyle başından vurulan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için olayın meydana geldiği yerde anma töreni düzenlendi.
16.06.2014 Yaşam
Başbakan Erdoğan'ı üzen tablo!
Başbakan Erdoğan'ı üzen tablo! 30 Mart seçimlerinde usulsüzlükler tespit edildiği için seçimlerin iptal edildiği yerlerde yenileme seçimleri yapıldı...
29.09.2021 Gündem
3. miting  yeri belli oldu!
3. miting yeri belli oldu! AK Parti kararını açıkladı
17.06.2013 Siyaset
Bir çok ilde Gezi Parkı tepkisi!
Bir çok ilde Gezi Parkı tepkisi! Taksim Gezi Parkı'nda dün akşam 20:50 sıralarında başlayan polis müdahalesi Türkiye'nin bir çok ilinde protesto edildi. Dün gece geç saatlerde sokaklara çıkan halk, bir çok ilde protesto amaçlı yürüyüş düzenledi
29.09.2021 Gündem
Öğretmeni şoke eden cevap!
Öğretmeni şoke eden cevap! 'Eğer atanmak istiyorsan...'
17.03.2013 Yaşam
Erdoğan'dan Esad'a sert mesaj!
Erdoğan'dan Esad'a sert mesaj! AK Parti Kocaeli 4. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Erdoğan, Suriye'deki olaylarla ilgili "Suriye için artık söz bitmiştir. Bu alçakça katliamlar, bu soykırım girişimleri, bu insanlık dışı vahşet, artık gitmekte olan bir rejimin ayak seslerinden başka bir şey değildir" dedi
29.09.2021 Gündem
'Boyun eğmeyeceğiz'
'Boyun eğmeyeceğiz' CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı mitingde belediyelere düzenlenen operasyonları ve yargıyı eleştirdi...
6.12.2011 Siyaset
Dolmabahçe'nin 135 dakikası
Dolmabahçe'nin 135 dakikası Büyükanıt'ın e-muhtıra sonrası seçim analizi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri