Aileler

Aileler

Son dakika Aileler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aileler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aileler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aileler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aileler gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.469 aileler haberi bulunmuştur. Tüm aileler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu!
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Vatan TV
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Vatan TV
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aile olmayı seçen anne ve babaları yürekten takdir ettiğini belirtti.
22.03.2024 Gündem
Körlük salgını mı var? Z kuşağını bekleyen körlük salgını nedir, neden artıyor?
Körlük salgını mı var? Z kuşağını bekleyen körlük salgını nedir, neden artıyor? İngiltere'de yapılan bir araştırmada son 30 yılda miyop vakalarında yüzde 46'lık bir artış olduğu ortaya çıktı. Dünya genelinde gözlemlenen körlük vakalarının artarak devam edeceği bunun da salgın seviyelerine ulaşabileceği belirtildi. Peki, körlük salgını nedir, neden arttı?
21.03.2024 Yaşam
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor Bursa’da bir fırıncı dedesinden kalma 91 yıllık geleneğini sürdürerek, her yıl ramazan ayında çocuklara özel iftariyelik için tabanca, kılıç, testi ve telefon poğaçalar yapıyor.
13.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Pide fiyatı açıklandı! 380 gram pidenin fiyatı belli oldu
Pide fiyatı açıklandı! 380 gram pidenin fiyatı belli oldu İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi Bursa’da 20 liradan satılacak.
6.03.2024 Ekonomi
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti Adana’da Şubat ayının sonunda termometreler 23 dereceyi gösterdi, bahar havasını gören vatandaşlar parklara ve mesire alanlarına akın etti.
26.02.2024 Adana
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı Adana’da Şubat ayında termometreler 21 dereceyi gösterdi. Kış ortasında kentte bahar havası yaşandı.
11.02.2024 Adana
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
Acının merkez üssü! Canlı yayında göz yaşlarını tutamadı
Acının merkez üssü! Canlı yayında göz yaşlarını tutamadı 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, acının yıl dönümünde yakınlarını kaybeden aileler mezarlıklarda. Bölgeden izlenimlerini aktaran CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, gördüklerini anlatmanın çok zor olduğunu ifade ederken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. İşte o anlar...
6.02.2024 Vatan TV
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir?
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir? Çifthane sistemi Osmanlı devletinin topraklarını kontrol edebilmek için ortaya çıkardığı bir sistemdir. Osmanlı devleti köylü ailelere toprakları vermiş ve orada toprağı işletmesini isteyerek hem büyük çiftlikler kurulmasını hem de toprağın tekelleşmesini engellemiştir.
24.01.2024 Eğitim
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok!
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok! Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte aileler kayak merkezlerine akın etti. Kar tatili yapanların ilk tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya adeta dolup taşıyor. Buralarda bir bardak çay 100 lira, bir çorba 500 lira ama fiyatlar kimsenin umrunda değil.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aileler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aileler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.