Aile Bakanı

Aile Bakanı

Son dakika Aile Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.765 aile bakanı haberi bulunmuştur. Tüm aile bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 90 bin Mehmetçik harekatın 109. yılında da unutulmadı. Her yıl olduğu gibi Allahuekber Dağları'nda kahraman şehitler anısına kardan heykeller yapıldı.
7.01.2024 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hem 11 ilimizde hem de tahliyelerin gerçekleştiği 70 ilimizde yürütülen psikososyal destek çalışmalarının takibi için 'Psikososyal Destek Eylem Planı' hazırladık" dedi.
14.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki kayıp çocuklarla ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Deprem bölgesindeki kayıp çocuklarla ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Deprem bölgesindeki kayıp çocuklara ilişkin Aile Bakanı Derya Yanık'tan açıklama geldi, 'Kimliği tespit edilemeyen çocuklarımızın doğrudan kimliği tespit çalışmalarına devam ediyoruz.' dedi.
1.03.2023 Gündem
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama Aile Bakanı Yanık, "Mağdur olan kişinin kimliğine, cinsiyetine yaşına bakmaksızın o mağduriyetler ne ise hangi başlıkta ise bununla ilgili gerekli çalışmaları bize intikal ettiği andan itibaren yaparız ve takibini sürdürürüz." dedi.
15.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Sayın İlgezdi, herhangi bir ülkedeki yaşlıların yüzde 84'ünün öldüğüne inanmıyorsunuzdur umarım
Bakan Yanık: Sayın İlgezdi, herhangi bir ülkedeki yaşlıların yüzde 84'ünün öldüğüne inanmıyorsunuzdur umarım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Paylaştığımız verinin ülkelerin yaşlı nüfusunun tamamı değil de bakım altındaki yaşlıların vefat oranı olduğu çok belli. Sayın İlgezdi, herhalde herhangi bir ülkedeki yaşlıların yüzde 84'ünün öldüğüne inanmıyorsunuzdur umarım” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında bugün ekonomik gelişmeler, bayram tatili, NATO zirvesi dışında Pınar Gültekin davasından çıkan haksız tahrik indirimi kararı da ele alınacak. Peki, Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
27.06.2022 Gündem
Bakan Yanık: Dijital bağımlılık, madde bağımlılığı kadar yıkıcı etkisi olabilen risk
Bakan Yanık: Dijital bağımlılık, madde bağımlılığı kadar yıkıcı etkisi olabilen risk Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Dijital bağımlılık, madde bağımlılığı kadar çocuk ve gençler üzerinde yıkıcı etkisi olabilen bir risk. Ciddi anlamda, bugünden sonra dijital bağımlılığı da gündemimize alıyoruz" dedi.
1.06.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Gerçek çözüm önerilerine ciddi ve samimi gayretlerle ulaşabiliriz
Bakan Yanık: Gerçek çözüm önerilerine ciddi ve samimi gayretlerle ulaşabiliriz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Aile Değerlerimiz ve Değişen Dünya' konulu çalıştayda yaptığı konuşmada "Aile için bireyi, birey için aileyi feda etmeden, gerçek çözüm önerilerine ancak bu çalıştay gibi ciddi ve samimi gayretlerle ulaşabileceğimize inanıyorum" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Bakan Yanık, 'Gözümden Gönlümden' resim sergisini açtı
Bakan Yanık, 'Gözümden Gönlümden' resim sergisini açtı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara'da ressam Kamuran Kardaş'ın 'Gözümden, Gönlümden' isimli resim sergisinin açılışını yaptı.
10.05.2022 Siyaset
*Bakan Yanık: “Yaşamın her alanında ne kadar fazla kadın yer alırsa toplumun o denli güçlü olacağına inanıyorum”*
*Bakan Yanık: “Yaşamın her alanında ne kadar fazla kadın yer alırsa toplumun o denli güçlü olacağına inanıyorum”* Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kadınların toplumun her alanında haklardan ve fırsatlardan eşit olarak istifade edebilmesini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Yaşamın her alanında ne kadar fazla kadın yer alırsa toplumun o denli güçlü olacağına inanıyorum” dedi.
15.03.2022 Gündem
Öldüğü 2 yıl sonra ortaya çıktı! Sandalyede oturur halde cansız bedeni bulundu
Öldüğü 2 yıl sonra ortaya çıktı! Sandalyede oturur halde cansız bedeni bulundu İtalya'da 2 yıldan uzun bir süre önce öldüğü anlaşılan yaşlı bir kadının cansız bedenine ait kalıntılar, evi arayıp kimseye ulaşamayan polis tarafından bulundu. Komşular uzun süredir yaşlı kadını görmediklerini anlatırken Aile Bakanı yaşlılarla ilgilenme konusunda ülkece daha çok çaba göstermeleri gerektiğinin altını çizdi.
10.02.2022 Dünya
Bakan Yanık: Adil ve sürdürülebilir sistemler kurmak öncelikli vazifemiz
Bakan Yanık: Adil ve sürdürülebilir sistemler kurmak öncelikli vazifemiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Bizler, adalet ve kalkınmanın toplumu güçlü kılan ortak değerler olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultudaki hedeflere odaklandığımız projelerle bütün vatandaşlarımızın haklarına kolayca ulaşabileceği, adil ve sürdürülebilir sistemler kurmayı öncelikli vazifemiz olarak kabul ediyoruz" dedi.
17.08.2021 Siyaset
Derya Yanık kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kaç yaşında,  nereli? İşte Derya Yanık'ın hayatı
Derya Yanık kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kaç yaşında, nereli? İşte Derya Yanık'ın hayatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık getirildi. Peki Derya Yanık kimdir, kaç yaşında, nereli?
21.04.2021 Siyaset
Emeklilik müjdesi! Bakan çağrı yaptı...
Emeklilik müjdesi! Bakan çağrı yaptı... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Geri sayım başladı ve emeklilik için fırsat doğdu. Borcunu ödemek için başvuruyu yapanlar bankalardan kredi çekerek de ödeme yapabilecek. Bakan da çağrı yaptı. Vatandaşın borcundan kurtulacağı yapılandırmaya başvurmak için bugün son gün. Yapılandırma aynı zamanda binlerce Bağ-Kur’luya da hem emeklilik hem de günlerini dondurma imkânı getiriyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyenler için artık son saatlere girildi. Süre uzatımı olmayacağı da dile getiriliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, prim borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 1 Şubat olduğunu belirterek, vatandaşlara yapılandırmayı kaçırmamaları uyarısında bulundu.
1.02.2021 Ekonomi
Emeklilik müjdesi! Bakan resmen duyurdu...
Emeklilik müjdesi! Bakan resmen duyurdu... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Geri sayım başladı. Binlerce kişiye emeklilik yolu açıldı. Sadece 5 gün kaldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, SGK prim borçlarının yeniden yapılandırılmasında bugüne kadar 1 milyon 428 bin kişinin başvuru yaptığını, 79 milyar 24 milyon liralık borç için yapılandırma yapıldığını bildirdi. Bağ-Kur prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar 01 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmaları ve prim borcu asıllarının Yİ-ÜFE ile güncellenecek yeni tutar üzerinden 31 Mart 2021 tarihine kadar ödemeleri halinde durdurulan hizmet süreleri ihya edilecek. Emekli olabilecekler.
26.01.2021 Emekli
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi İtalya'da, 5 Yıldız Hareketi (M5S), Demokratik Parti (PD), Özgürler ve Eşitler (LeU) ile Italia Viva'nın (Iv) oluşturduğu koalisyon hükümetinde, Iv'li 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildiklerini açıkladı.
13.01.2021 Dünya
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk koronavirüse yakalandı
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk koronavirüse yakalandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
17.11.2020 Siyaset
Bakan Selçuk açıkladı! 12 milyar lira destek sağladık
Bakan Selçuk açıkladı! 12 milyar lira destek sağladık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Yeni Nesil Teşvik Uygulaması kapsamında, geleceğin meslekleri olarak adlandırılan bilişim ve imalat sektörlerinde faaliyet gösteren işyerlerine prim desteği verdiklerini bildirdi.
17.08.2020 Ekonomi
Ünlü sanatçı Şükriye Tutkun'dan CHP isyanı!
Ünlü sanatçı Şükriye Tutkun'dan CHP isyanı! Sanatçı Şükriye Tutkun, TBMM'de eski Başbakan Binali Yıldırım'la görüştüğü için CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.
9.07.2020 Gündem
'İŞKUR resmi hesapları dışında gelen hiçbir e-posta ve  SMS’i açmayın'
'İŞKUR resmi hesapları dışında gelen hiçbir e-posta ve SMS’i açmayın' Milyonlarca çalışan corona virüs döneminde kısa çalışma ödeneğine başvurdu. Bu süreçte dolandırıcılar da ortaya çıktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Kişisel güvenliğiniz için bilgilerinizi paylaşmayın" uyarısı yaptı.
Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) yayımlandı! Artış oranları açıklandı...
Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) yayımlandı! Artış oranları açıklandı... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “SUT’da yer alan tüm işlemlerin fiyatında 2008’den beri ilk kez yaptığımız kapsamlı artışla 8 milyar lira iyileştirme sağladık” dedi.
3.03.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk: "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk, 14 bin çocuğa ulaştık'
Bakan Selçuk: "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk, 14 bin çocuğa ulaştık' Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk. Bu birimlerimizi 3 bin 500 okulla eşleştirdik ve şu ana kadar 14 bin çocuğumuza ulaştık." dedi.
15.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aile Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.