Zehra Zümrüt Selçuk

Zehra Zümrüt Selçuk

Son dakika Zehra Zümrüt Selçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zehra Zümrüt Selçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehra Zümrüt Selçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehra zümrüt selçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.143 zehra zümrüt selçuk haberi bulunmuştur. Tüm zehra zümrüt selçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türk kadınının güçlü karakteri, Milli Mücadele'nin de lokomotifi olmuştur. Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır" dedi.
8.12.2021 Gündem
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021 Gündem
İşçi çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşten çıkarma yasağı son gün ne zaman? Uzatılacak mı?
İşçi çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşten çıkarma yasağı son gün ne zaman? Uzatılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren işten çıkarma yasağı ile ilgili son gelişmeler takip ediliyor. COVID-19 salgını nedeniyle alınan devlet tedbirleri kapsamında getirilen işçi çıkarma yasağının uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Hem işverenlere hem de çalışanları korumak için hükümet tarafından devreye alınan işten çıkarma yasağı, Kısa Çalışma Ödeneği'nin (KÇÖ) tarihinin yeniden uzatılmasıyla birlikte yeniden gündem oldu. Hükümet tarafından koronavirüs sürecinde yeni tedbirlerin getirilmesi ile birlikte çalışanlar ve işverenler sıklıkla 'İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? İşten çıkarma cezası ne kadar? 2021 İşçi çıkarma yasağı ne zaman sona eriyor?' sorularını araştırıyor. Peki, İşçi çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşten çıkarma yasağı son gün ne zaman? İşte detaylar...
26.04.2021 Çalışan Hakları
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı Zehra Zümrüt Selçuk görevi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a devretti.
21.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama:  '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan "Ne rakam doğru, ne rakama yüklenen anlam doğru, ne bu rakam üzerinden üretilen kampanya doğru. Diğer konularda dikiş tutturamayınca, şimdi yanlış olduğunu en iyi kendilerinin bildiği '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar." dedi.
21.04.2021 Siyaset
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı!
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı! CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun döviz rezervi tartışmalarıyla ilgili Twitter'daki hesabından Aylan bebeğin fotoğrafıyla yaptığı paylaşım tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aylan bebeğin cansız bedenini siyasete alet edenlere tepki gösterdi.
20.04.2021 Gündem
Engelli raporu ne zamana kadar uzatıldı 2021? Süreli engelli raporları ne zamana kadar geçerli?
Engelli raporu ne zamana kadar uzatıldı 2021? Süreli engelli raporları ne zamana kadar geçerli? Engelli raporu süresi uzatıldı mı 2021? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporlarının bitiş tarihi ile ilgili açıklama yaptı. Selçuk, yaklaşık 535 bin evde bakım yardımı alan ile yaklaşık 800 bin engelli aylığı alanların mağduriyet yaşamamaları için süreli engelli raporlarının bitiş tarihinin uzatıldığını duyurdu. Engelli raporu ne zamana kadar uzatıldı 2021? Süreli engelli raporları ne zamana kadar geçerli?
20.04.2021 Gündem
Paralar hesaplara yatırılıyor! Süre uzatıldı, o tarihe kadar...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Süre uzatıldı, o tarihe kadar... Güzel haberi Bakan Selçuk duyurdu. Süre uzatıldı. Aylık olarak ödeme alan vatandaşlar 1 Eylül'e kadar bu haktan faydalanmaya devam edecek. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporları olan vatandaşların evde bakım yardımı ile engelli aylıklarından faydalanma süresinin KOVID-19 tedbirleri kapsamında uzatıldığını açıkladı. Bakan Selçuk, "Süreli engelli raporları 1 Eylül 2021 tarihine kadar geçerli sayılacak" dedi.
20.04.2021 Gündem
Kadın girişimciler için düğmeye basıldı
Kadın girişimciler için düğmeye basıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu yıl yeni bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi kapsamında kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi amacıyla 8 bin kişiye farkındalık eğitimi vermeyi hedefliyoruz” dedi.
19.04.2021 Ekonomi
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok...
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok... Paraların hepsi hesaba yattı. Geri ödeme yok. Bakan sosyal medya hesabından tek tek duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk salgın sürecinde vatandaşlara 60 milyar liranın üzerinde doğrudan destek ve yardım sağlandığını açıkladı. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının bugün sona ereceğini duyurdu.
15.04.2021 Çalışan Hakları
Bakan Selçuk: 60 milyar TL doğrudan destek verdik
Bakan Selçuk: 60 milyar TL doğrudan destek verdik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Salgın sürecinde vatandaşlarımıza 60 milyar TL’nin üzerinde doğrudan destek ve yardım sağladık." dedi.
15.04.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Başvuru e- Devlet'ten, 65 bin lira...
Hibe desteği! Başvuru e- Devlet'ten, 65 bin lira... Devletten karşılıksız para desteği! 65 bin TL ödeme yapılıyor. Başvuru süreci yarın sona eriyor. Hibe desteğinden yararlanma isteyenler e- Devlet üzerinden başvuru yapabiliyor. Bakan Selçuk, 'Yeni bir dönem başlattık.' diyerek güzel haberi duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının yarın sona ereceğini açıkladı.
15.04.2021 Ekonomi
Destek müjdesi! Nisan ve mayıs aylarında ödenecek
Destek müjdesi! Nisan ve mayıs aylarında ödenecek Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Güzel haberi Bakan Selçuk duyurdu. Nisan ve mayıs aylarında ödeme yapılacak. Başvurular sürüyor. İşverenlerin bu destekten yararlanabilmesi için çalışanlarını e-SGK sistemi üzerinden sigortalılıklarını tanımlaması gerekiyor. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Nisan ve Mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektöründeki çalışanlarımıza destek sağlayacağız” dedi.
14.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programda ilk iftarını şehit aileleriyle açtı.
13.04.2021 Siyaset
1500 lira hesaplara yatırıldı! Hemen kontrol edin
1500 lira hesaplara yatırıldı! Hemen kontrol edin Binlerce kişi bekliyordu. Paralar banka hesaplarına yatırıldı. 1000 lira olarak yapılan ödemelere zam yapıldı. Bugün itibarı ile 1500 lira olarak ödenecek. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine yapılan 1000 liradan 1500 liraya çıkarılan ödeme, hesaplara yatırıldı.
13.04.2021 Ekonomi
Bakan Selçuk duyurdu! 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı
Bakan Selçuk duyurdu! 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katıldığı törenle 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
12.04.2021 Gündem
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti! 75 yaşındaki Saliha Gül, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birçok bakan katıldı.
10.04.2021 Gündem
SGK parayı faiziyle ödeyecek! 186 bin lira...
SGK parayı faiziyle ödeyecek! 186 bin lira... Türkiye'de yaşayan milyonlarca kişi için çok önemli karar. SGK o parayı faiziyle ödeyecek. Deri kanseri tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuşan Yakup Aydın (39), tedavi gördüğü süreçte aylık dozu 15 bin TL civarı olan kanser ilacına harcadığı 186 bin 500 TL'nin kendisine iade edilmesi için açtığı davayı kazandı. Aydın 1'inci İş Mahkemesi'nde görülen davada, 'Yaşam hakkının kutsallığı ve sosyal devlet' ilkesine vurgu yapan mahkeme heyeti, paranın dava tarihinden itibaren işleyecek faiziyle birlikte SGK'dan tahsil edilip, Aydın'a ödenmesine karar verdi. Öte yandan devlet, kanser ilaçlarına geçen yıl 5,6 milyar lira kaynak aktardı
10.04.2021 Ekonomi
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak?
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak? 13 milyon emeklinin merakla beklediği Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih dışında sürekli iş göremezlik geliri olanlarında da ikramiye alacağı netleşti. Bayram emeklisi ne zaman yatacak? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç lira ödenecek?
10.04.2021 Emekli
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye Emekli milyonlara güzel haber! Emekliye bayram müjdesi geldi. Hesaplara yatacak. Tarih belli oldu. Toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek bayram ikramiyeleri mayıs ayının ilk haftası hesaplara yatırılacak. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinin de 12-16 Temmuz tarihlerinde yatırılması bekleniyor. Böylece milyonlarca emekli temmuzda hem zam hem de ikramiye alınmış olacak.
10.04.2021 Emekli
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Destek Uygulamasının (KADES) 2018 yılından bugüne kadar 1 milyon 966 bin 675 kişi tarafından indirildiğini ve 109 bin 563 kadının ihbarda bulunduğunu belirterek, "Kolluk kuvvetlerimiz 56 bin 788 akıllı ihbara 5 dakika içerisinde müdahale ederek birçok şiddet olayını engellemiştir" dedi.
9.04.2021 Gündem
Bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı
Bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı Bugün paralar banka hesaplarına yatıyor. Ödemeler yapılmaya başlandı. Bakan Selçuk duyurdu. IBAN bilgisi eksik ve hatalı olanların ödemelerinin PTT aracılığı ile yapılacağı bildirildi. Nakdi Ücret Desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini bugün yapıyoruz" dedi.
9.04.2021 Ekonomi
8 Nisan Romanlar Günü olarak kutlanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!
8 Nisan Romanlar Günü olarak kutlanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesine göre Türkiye'de 8 Nisan 'Romanlar Günü' olarak kutlanacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılacak olan kutlamaların usul ve esaslarını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı belirleyecek.
8.04.2021 Gündem
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde şehit olan askerler için taziye  mesajları
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde şehit olan askerler için taziye mesajları Bakanlar, siyasi parti temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Zeytin Dalı Harekat bölgesinde terör örgütü PKK/YPG'nin gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan askerler için taziye dileklerini iletti.
7.04.2021 Gündem
Mart ayı işsizlik maaşı bugün mü yatacak? Mart ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek?
Mart ayı işsizlik maaşı bugün mü yatacak? Mart ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, mart ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi duyurmuştu. Peki, Mart ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek?
5.04.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehra zümrüt selçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.