Ahşap Bina

Ahşap Bina

Son dakika ahşap bina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahşap bina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahşap bina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahşap Bina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahşap bina gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 ahşap bina haberi bulunmuştur. Tüm ahşap bina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da 2 katlı ahşap bina alev alev yandı
Bursa'da 2 katlı ahşap bina alev alev yandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki katlı ahşap binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
15.06.2023 Gündem
Tarihi ahşap bina alev topuna döndü! Geceyi alevler aydınlattı
Tarihi ahşap bina alev topuna döndü! Geceyi alevler aydınlattı Edirne’de, metruk durumunda bulunan iki katlı tarihi ahşap bina alevlere teslim oldu.
15.11.2022 Gündem
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
30.05.2022 Yaşam
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
29.05.2022 Gündem
İstanbul'da 4 katlı ahşap bina çöktü
İstanbul'da 4 katlı ahşap bina çöktü İstanbul Fatih Cankurtaran'da bulunan 4 katlı ahşap binada yağmurun da etkisiyle çökme meydana geldi. Binanın boş olduğu belirtilirken inceleme devam ediyor.
21.05.2021 Yaşam
Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği ahşap ev satılıyor! Fiyatı...
Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği ahşap ev satılıyor! Fiyatı... 2004 senesinde izleyici ile buluşan Cennet Mahallesi isimli fenomen dizinin çekimlerine ev sahipliği yapan tarihi ahşap bina satılığa çıkarıldı.
17.02.2021 Magazin
Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık raporu nasıl alınır?
Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık raporu nasıl alınır? Son günlerde yaşanan depremler nedeniyle pek çok kişi uzmanların açıklamaları ve uyarılarını dikkatle takip ediyor. Deprem anında yapılması gerekenleri bilmek hayat kurtarır. Ancak deprem öncesinde de yapılması gerekenler var. Depremin er ya da geç geleceğini bilerek çürük binalarda oturmaya devam etmek hem kendinizin hem de ailenizin canı ile kumar oynamakla eşdeğer. Yaşadığınız binaların depreme dayanıklı olup olmadığını test etmek büyük bir felaket yaşanmadan alınması gereken en önemli önlemlerden biri. Peki, Eviniz depreme dayanıklı mı? Eviniz depreme ne kadar dayanıklı? Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık raporu nasıl alınır? İşte evinizin depreme dayanıklı olup olmadığını belirlemek için yapmanız gerekenler...
29.06.2020 Gündem
Bartın'da 2 katlı ahşap bina yandı
Bartın'da 2 katlı ahşap bina yandı Bartın'da köydeki kına gecesine giden Melek Kaya'ya ait 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, ev kullanılamaz hale geldi.
20.10.2019 Yaşam
Fatih'te korkutan yangın!
Fatih'te korkutan yangın! İstanbul, Fatih’te içerisinde mültecilerin barındığı iki katlı metruk ahşap binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle söndürebildiği yangının ardından bina çöktü.
7.09.2019 Gündem
Yedikule'de bir bina çöktü! 2 ceset bulundu!
Yedikule'de bir bina çöktü! 2 ceset bulundu! İstanbul'un Fatih ilçesinde kısmen çöken binanın enkazından çıkarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Akşam saatlerinde ise enkazın altında 2 kişinin de cesedi bulundu.
2.01.2019 Yaşam
İki katlı ahşap bina yangında küle döndü
İki katlı ahşap bina yangında küle döndü Kastamonu’da iki katlı ahşap binada yangın çıktı. Yangında ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.06.2018 Yaşam
Güzelköy’de ev yangını
Güzelköy’de ev yangını Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesinde çıkan yangında eski ahşap ev yandı. Yangına müdahale eden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yatağan Grup ekipleri, alevlerin çevre evlere sıçramadan kontrol altına aldı.
4.04.2018 Yaşam
Tokat'ta iki katllı ahşap ev çöktü: 1 ölü
Tokat'ta iki katllı ahşap ev çöktü: 1 ölü Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Değirmenli köyünde 2 katlı kullanılmayan ahşap evin çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti
22.02.2018 Yaşam
Şömineden çıkan yangın, iki katlı evi küle çevirdi
Şömineden çıkan yangın, iki katlı evi küle çevirdi Kastamonu’nun Cide ilçesinde şömineden çıktığı tahmin edilen yangında iki katlı yarı ahşap ev, kullanılamaz hale geldi.
10.02.2018 Yaşam
Üsküdar'da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı
Üsküdar'da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı Üsküdar Kuzguncuk Mahallesi Tomruk Ağası Sokak'ta bulunan 3 katlı ahşap bir binada saat 10.00 sıralarında yangın çıktı.
29.09.2021 Gündem
Flaş... 2 katlı tarihi ahşap bina alev alev yandı
Flaş... 2 katlı tarihi ahşap bina alev alev yandı Bursa’da 2 katlı ahşap tarihi bir bina alev alev yanarak kül oldu. Binanın içinde bir kişinin olabileceği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Kastamonu’da iki katlı ahşap bina yangında küle döndü
Kastamonu’da iki katlı ahşap bina yangında küle döndü Kastamonu’da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, iki katlı ahşap bina küle döndü.
10.12.2017 Yaşam
Tarihi bina kül oldu
Tarihi bina kül oldu Adana'da elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle 3 katlı ahşap bina küle döndü
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberi: Adana'da kız öğrenci yurdunda yangın! 12 ölü, 22 yaralı
Son Dakika Haberi: Adana'da kız öğrenci yurdunda yangın! 12 ölü, 22 yaralı Adana İtfaiye Daire Başkanı Fatih Durukan, Aladağ İlçesi'ndeki ahşap olan kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11 öğrenci ile 1 eğitmenin yaşamını yitirdiği belirtildi. Yurt müdürünün de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Tarihi semtte feci yangın: 5 binadan 2’si kül oldu
Tarihi semtte feci yangın: 5 binadan 2’si kül oldu Fatih Balat’ta 3 katlı ahşap bir binada başlayan yangın, bitişiğinde bulunan 4 binaya daha sıçradı. Alevler yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrası kontrol altına alınırken; 2 ahşap bina kül oldu, 3 bina da maddi hasar oluştu.
19.05.2016 Yaşam
Üsküdar’da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı
Üsküdar’da 3 katlı ahşap bina alev alev yandı ÜSKÜDAR’da, 3 katlı ahşap bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...
21.04.2016 Yaşam
Bilecik'te ev yangını
Bilecik'te ev yangını Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Karaköy'de çıkan yangında iki katlı ahşap bina kullanılamaz hale geldi.
2.02.2016 Yaşam
Beyoğlu’nda ahşap bina alev alev yandı
Beyoğlu’nda ahşap bina alev alev yandı BEYOĞLU’nda iki katlı ahşap binada yangın çıktı. Kısa sürede binayı saran alevler yan binanın çatısına da sıçradı. Vatandaşlar pet şişelerle yangına müdahale etmeye çalıştı. Alev alev yanan ahşap binanın bir duvarı yangına daha fazla direnemeyerek yola devrildi.
26.01.2016 Yaşam
Türkiye'nin ilk oyun müzesi açıldı
Türkiye'nin ilk oyun müzesi açıldı Türkiye'nin ilk oyun müzesi", Ataşehir'de bulunan Mimar Sinan Parkı'nda açıldı. 60 bin metrekarelik park içinde bulunan Düştepe Oyun Müzesi ve Oyun Bahçesi'nin düzenleyicisi Sunay Akın, dünyada bu konseptte çocuğa ayrılan başka bir müze olmadığını belirtti.
20.05.2015 Yaşam
200 yıllık tarihi bina kül oldu
200 yıllık tarihi bina kül oldu Konya’da 200 senelik tarihi ahşap bina çıkan yangın nedeniyle tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın devam ettiği sırada yan binadan bir kişin alevlere hortumla müdahale etmeye çalışması dikkat çekti
13.03.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahşap Bina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahşap bina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.