Ahmet Özokur

Ahmet Özokur

Son dakika Ahmet Özokur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Özokur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Özokur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Özokur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet özokur gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 ahmet özokur haberi bulunmuştur. Tüm ahmet özokur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Sürpriz karar! F.Bahçe'ye dönüyor
Sürpriz karar! F.Bahçe'ye dönüyor Başkan Yıldırım, daha önce yönetimde yer alan Nihat Özdemir ile Ahmet Özokur’a teklif götürdü.
13.05.2015 Fenerbahçe
Kiğılı'nın istifası kabul edildi
Kiğılı'nın istifası kabul edildi Fenerbahçe yönetiminde iki değişiklik yaşandı.
18.09.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'de büyük sürpriz
F.Bahçe'de büyük sürpriz Fenerbahçe Yönetimi'nden Abdullah Kiğılı ile ilgili sürpriz karar...
17.09.2014 Fenerbahçe
Başbakan'ın damadından flaş karar!
Başbakan'ın damadından flaş karar! Fenerbahçe bir hafta içinde ikinci istifa krizi ile karşı karşıya kaldı...
29.09.2021 Gündem
'Avrupa Ligi'nde başarılı olacağız'
'Avrupa Ligi'nde başarılı olacağız' Zeljko Obradovic, bu sezon mücadele edecekleri kulvarlarda geçen sezondan daha iyi olacaklarına inandığını söyledi.
29.08.2014 Fenerbahçe
Ülker ve Davutoğlu nasıl elebaşı oldu?
Ülker ve Davutoğlu nasıl elebaşı oldu? Türkiye'nin Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu ve İşadamı Murat Ülker'le ilgili lise yıllarına ait ilginç bilgiler iki kitapla ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Başarısının sırrı ailesi
Başarısının sırrı ailesi Ahmet Davutoğlu’nun başarıları ve dünya kamuoyundaki etkili konumunun arkasında yatan en önemli faktörlerden birinin mutlu ve güçlü bir aile yapısı...
29.09.2021 Gündem
‘Kimse bu yürüyüşü durduramaz’
‘Kimse bu yürüyüşü durduramaz’ Başbakan adayı Davutoğlu, “İster paralel yapı adı altında, ister başka ad altında, kimler bu yürüyüşü durdurmak isterse, Ak Parti kadroları onların karşısında duracaktır” dedi...
29.09.2021 Gündem
Sare Davutoğlu kimdir?
Sare Davutoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 'yeni başbakan' olarak adını açıkladığı ve bugün toplanacak AK Parti MKYK'sında bu göreve getirilmesi beklenen Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu 'yeni first lady' olarak medyaya konu oldu...
29.09.2021 Gündem
F.Bahçeliler çıldırmıştı ama...
F.Bahçeliler çıldırmıştı ama... F.Bahçe Ülker antrenörü Obradovic, diskalifiye edilme kararının doğru olduğunu söyledi
21.06.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'den tebrik mesajı!
F.Bahçe'den tebrik mesajı! Fenerbahçe Kulübü, hükmen şampiyon olan Erkek Basketbol Takımı’nın bu başarısı için teşekkür mesajı yayımladı
20.06.2014 Fenerbahçe
Potanın kara günü
Potanın kara günü Ne 'Son maça çıkmam' diyen G.Saray ne TBF geri adım attı ne de F.Bahçe özür diledi... Olan Türk basketboluna oldu
19.06.2014 Galatasaray
Obradovic'ten şampiyonluk yorumu
Obradovic'ten şampiyonluk yorumu Fenerbahçe Ülker başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray'ın sahaya çıkmaması sonrası takımlarının şampiyonluğu kazanmasıyla ilgili yorum yaptı.
19.06.2014 Fenerbahçe
Mahmut Uslu'dan Ataman'a küfür!
Mahmut Uslu'dan Ataman'a küfür! Galatasaray Liv Hospital Başantenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker' maçının ardından Mahmut Uslu'nun kendisine küfür ettiğini söyledi.
13.06.2014 Galatasaray
'Şikeyi Türkiye'ye G.Saray öğretti'
'Şikeyi Türkiye'ye G.Saray öğretti' Abdi İpekçi'de  yaşananlara isyan eden AZİZ Yıldırım'dan şok iddia:
12.06.2014 Fenerbahçe
Kime 'fahişe' dedi?
Kime 'fahişe' dedi? Tweet'i olay yaratan F.Bahçe yöneticisi Ahmet Özokur, şampiy10'a konuştu:
10.06.2014 Fenerbahçe
G.Saray'dan F.Bahçe'ye büyük jest
G.Saray'dan F.Bahçe'ye büyük jest G.SARAY ile F.Bahçe arasında Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde başlayan ‘protokol tribünü’ krizi sonunda sarı-kırmızılıların girişimiyle tatlıya bağlandı.
8.06.2014 Galatasaray
İşte F.Bahçe Ülker'in yeni patronu
İşte F.Bahçe Ülker'in yeni patronu Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın genel menajerlik görevine Maurizio Gherardini getirildi.
21.05.2014 Basketbol
Fener potada rahat kazandı
Fener potada rahat kazandı Beko Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep'i
14.12.2013 Basketbol
Yönetimde görev dağılımı yapıldı
Yönetimde görev dağılımı yapıldı Fenerbahçe Kulübü'nde, 3 Kasım'da yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda seçilen Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.
3.12.2013 Futbol
İlk bomba Özokur!
İlk bomba Özokur! Fenerbahçe'de herkes nefeslerini tuttu, bugün ve yarın yapılacak olağanüstü genel kurulun sonucunu bekliyor...
2.11.2013 Futbol
Bayram alışverişi için en doğru adresler
Bayram alışverişi için en doğru adresler Büyük bir heyecanla beklenen Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala alışverişe çıkmanın tam zamanı. İndirimli ürünlerle oldukça hesaplı bir şıklık içinde olacaksınız. Sizin için derlediğimiz birbirinden renkli alternatiflere göz atmanızda fayda var.
2.08.2013 Arşiv
F.Bahçe'den 3 imza!
F.Bahçe'den 3 imza! Fenerbahçe Ülker, yıldız oyuncular Bjelica, Zoric ve Kleiza ile sözleşme imzaladı.
29.07.2013 Basketbol
F.Bahçe durmuyor!
F.Bahçe durmuyor! Fenerbahçe'nın CSKA Moskova'nın yıldız oyun kurucusu Milos Teodosic ile ilgilendiği ileri sürüldü.
27.07.2013 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Özokur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet özokur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.