Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kime 'fahişe' dedi?

Kime 'fahişe' dedi?

Tweet'i olay yaratan F.Bahçe yöneticisi Ahmet Özokur, şampiy10'a konuştu:

Kime 'fahişe' dedi?

F.Bahçe yöneticisi Ahmet Özokur'un G.Saray-F.Bahçe basketbol final serisinin üçüncü maçından sonra attığı tweet gündeme bomba gibi düştü.. Basketbol şubesinin sponsoru Ülker'in ağır toplarından biri olan Özokur, saat 21.32'de attığı twette şu ifadeleri kullandı:

"Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır.. Bunu fahişelikle karıştırmak da bir o kadar eski bir yanılgıdır.."

Maçtan 1 saat sonra atılan bu tweet "Ahmet Özokur hakemleri veya Ergin Ataman'ı hedef alıyor" şeklinde yorumlandı.. şampiy10 gereksiz spekülasyonlara meydan vermemek için konuyu muhatabına sordu, işte Özokur'a sorduklarımız ve onun cevapları:

Sayın Özokur, o tweetle gerçekten Ergin Ataman'ı veya hakemleri mi hedef aldınız?

Alakası bile yok.. Sosyal bir platformda sosyal bir tespitte bulundum sadece.. Albert Camus'nün çok meşhur bir lafıdır bu ayrıca..

Yalnız tweetin zamanlaması çok manidar, hemen 3'üncü maçtan sonra..

Halka açık bir yerde bunu yazdığıma göre, eğer hedef aldığım birisi varsa onu da adres gösterirdim, merak etmeyin.. Ben ortaya yazdım, isteyen üstüne alınabilir.. Ne hakemleri ne de Ergin Ataman'ı hedef göstermedim..

Peki 3'üncü maçta hakemlerin performansını nasıl buldunuz?

Kötü buldum.. Sadece son maçta değil, bizim kazandığımız ilk 2 maçta da hakemler kötüydü.. Dolayısıyla genel bir hakem sıkıntımız var.. Hakemlerin sadece gördüklerini çalmasını, sporun bu sayede rekabet koşullarına uygun bir ruhu olacağını düşünüyorum.. Hakemler çok etki altında kalıyorlar ve kararlarında standart yok..

Yine de çok spekülatif bir tweet olmuş..

Bakın, sadece hakemler değil başka konularda da sıkıntılarımız var.. Örneğin TBF Başkanı Turgay Demirel.. Final serisinde biz 2-0 öne geçtikten sonra Sayın Demirel'in "İnşallah final serisi 7 maça uzar" şeklinde bir açıklama yapması talihsizliktir.. Bu mesajdan hakemler de, biz de, rakibimiz G.Saray da olumsuz etkilenir.. TBF Başkanı'nın bu tip beyanlarını böyle bir zamanlamayla yapmasını kınıyorum.. Sonuçta Obradovic'le de hep aynı şeyi konuşuyoruz, Şartların yüzde 50-50 olduğu her maçta biz favori oluruz, kazanmak için sahaya çıkarız.. Umarım finalin kalan maçlarında bu şartlar sağlanır..

Haberin Devamı