Gazete Vatan Logo

Bayram alışverişi için en doğru adresler

Büyük bir heyecanla beklenen Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala alışverişe çıkmanın tam zamanı. İndirimli ürünlerle oldukça hesaplı bir şıklık içinde olacaksınız. Sizin için derlediğimiz birbirinden renkli alternatiflere göz atmanızda fayda var.

Defacto’da fırsatı kaçırmayın

Türkiye genelinde tüm DeFacto mağazalarında ve www.defacto.com.tr adresindeki e-ticaret mağazasında geçerli olan “DeFacto Fırsat Bayramı” kampanyası boyunca pantalonlar 19.99 TL, gömlekler ise 14.99 TL’den satışa sunuluyor.

Tefal’den CeramicControl serileri

Tefal’in yeni seramik serisi Tefal CeramicControl, Thermo-spot teknolojisi sayesinde ideal pişirme ısısında ortasındaki kırmızı işaret renk değiştiriyor.

U.S. Polo Assn. mağazalarında seçili ürünlere dikkat edin

U.S. Polo Assn.’in yaz koleksiyonunda sezon finali süresince bayram alışverişlerini U.S. Polo Assn. mağazalarından yapanlar seçili ürünlerde net yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabilecek. Bayram fırsatına tişört kampanyasını da ekleyen U.S. Polo Assn., kadın ve erkek gruplarında erkek tişörtleri 49,90 TL, kadın tişörtleri de 39,90 TL’den indirimli satışa sunuyor.

D’S Damat’tan bayram indirimi

D’S Damat; bu yazı şıklıkla tamamlamak isteyenlere kaçırılmayacak bir indirim sürprizi sunuyor. D’S Damat’tan bayrama özel tüm ürünlerde yüzde 60 indirim. Geniş ürün yelpazesiyle yazın enerjisini yansıtan birbirinden şık kombinlere en uygun fiyatlarla sahip olun, yaz kadar renkli Bayram kadar heyecan verici bu fırsatı kaçırmayın!

Holiday Inn İstanbul Airport Hotel’de lezzet yolculuğu

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, Ramazan Bayramı’nda Tulip A’la Carte Restoranı’nın konforunu ve farklı damak tatları için hazırladığı açık büfesini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Keyifli bir ortamda bayramın huzurunu yaşayın.

Arow’la şık ayaklar

Arow, kazandıran kampanyaları ile tüketicinin gündeminde olmaya devam ediyor. 75 TL ve üstü alışveriş yapanlar 25 TL hediye çeki kazanıyor. Yüzde 70’e varan indirim fırsatıyla uygun fiyat seçenekleri de mevcut.

Gusto’dan kârlı kampanya

Renkli ve sezon trendlerini yansıtan İlkbahar- Yaz Koleksiyonu ile stil sahibi ve şık giyinmeyi seven kadınların tercihi Gusto’dan yine kadınları sevindirecek bir kampanya daha...
Koleksiyonun tüm ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim uygulanıyor.

Sunset Mayo’dan yüzde 50 indirim

Sunset’te yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Bayram tatili öncesi mayo, bikini veya tankini seçenekleri ile zengin tasarımlar sunan Sunset Mayo, akıllı kalıplarıyla da vücut kusurlarını gizliyor.

Sundance Suites’de dinlenin

Bodrum’un eşsiz günbatımı manzarasına sahip Kadıkalesi koyundaki Sundance Suites Hotel, 5 yıldızlı konaklama hizmetiyle Ramazan Bayramı’nı size özel ayrıcalıklı bir tatile dönüştürüyor. Otel denize sıfır konumu ve 4 bin metrekarelik özel plajıyla doğa ile iç içe.

Fabrika’dan 250 TL’ye anında 50 TL hediye

Stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmez markalarından olan Fabrika, bayramı şeker gibi indirim fırsatlarıyla kutluyor. 12 Ağustos’a dek Fabrika’dan yapacağınız alışverişlerde yüzde 70’e varan sezon indiriminin yanı sıra, 250 TL.’lik alışverişlere anında 50 TL. indirim Fabrika’nın hediyesi!

Hatemoğlu erkekleri karizmatik

Hatemoğlu, bu yaz da kendine güvenen erkeklerin tercihi olmaya devam ediyor. Yıllardır sahip olduğu tecrübeyi, yenilikçi bakış açısıyla birleştirerek oluşturduğu erkek koleksiyonu, güçlü ve karizmatik... Takım elbiseler 199.50 TL iken, ikinci takım elbiseye ekstra yüzde 50 indirim var. Ayrıca 3 adet 29.90 TL’lik gömlek, pantolon veya tişört sadece 69.90 TL.

Nuuba&theGang’dan rafine tasarımlar

Çocuklar için çocuk ruhlu tasarımlarıyla çok sevilen Nuuba&theGang, tamamen organik ve hiçbir zararlı madde içermeden üretilen giysilere sahip markaları bir araya getiriyor. Marka yüzde 50’ye varan indirimi ile bayrama hazır.

Cornelia Diamond Golf Resort Spa’da keyifli tatil

Antalya Belek’te konumlanan Cornelia Diamond Golf Resort Spa., sizi çepeçevre saran havuzları; vücudunuzu dinlendirirken ruhunuzu yenileyen yüzlerce masaj, cilt bakımı ve vücut terapileri; odanızdan havuza girebileceğiniz Göl Evleri Odaları; Azure Villaları ve 9 A’La Carte Restorantı, 27 delikli Cornelia Golf Club Nick Faldo Championship Golf sahası ile her anı keyifle yaşamanız için tasarlanmış bir tatil fırsatını sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart’tan özel kampanya

İş Bankası, Maximum Kart ile 5 Temmuz-7 Ağustos’ta kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 100 TL ve üzeri 5. peşin market alışverişine 50 TL MaxiPuan hediye ediliyor.

Ülker Buklet ile bayramda ikramlıklar çiçek açacak

Ülker, Buklet Çikolata ile bayramların en güzel yanı olan paylaşma ve ikram geleneğini devam ettiriyor. Çiçek şekilli sütlü ve bitter madlen çikolatadan oluşan Ülker Buklet, bu bayramın da vazgeçilmez lezzeti olacak... Türkiye’de kakao çekirdeğinden itibaren tüm üretim sürecine hakim olan en büyük marka olduklarını belirten Yıldız Holding Çikolata İş Birimi Başkan Yardımcısı Ahmet Özokur, çikolatanın buzdolabında saklanmaması gerektiğini hatırlatıyor, “18-22 derece ısıda, koku, nem ve direkt güneş ışığından uzakta muhafaza edin.”

Pierre Cardin şıklığı

Erkeklerin bayram şıklığı Pierre Cardin’den... Marka, bayrama özel seçili ürünlerde yüzde 50 net indirim kampanyası uyguluyor. Takım elbiseden ayakkabıya, tişörtten chino pantolona, kravattan kol düğmesine kadar birçok ürün avantajlı fiyatlarla erkeklerin beğenisine sunuluyor.

İnci’den rengarenk modeller

Dolgu topuklulardan espadrillere, sandaletlerden taşlı terliklere kadar tüm sezon ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim yapan İnci Deri, Garanti Bankası Kartlarına 8 taksit imkânı ile de alışverişin en şeker halini sunuyor.




Haberin Devamı