Ahmet Erdoğan

Ahmet Erdoğan

Son dakika Ahmet Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.448 ahmet erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy kullandıktan sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik Fransız haber kanalı France 24, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllar yaşadığı Kasımpaşa'yı ziyaret ederek Erdoğan'ın eski komşuları ile konuştu...
12.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.
20.04.2023 Gündem
Bayram ikramiyesi kararı! Tüm personele 15 bin lira ödenecek
Bayram ikramiyesi kararı! Tüm personele 15 bin lira ödenecek Türk Hava Yolları personeline zam, 3 ayda bir ikramiye, ek yan hakların yanında bir de bayram ikramiyesi verecek. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Linkedin üzerinden yaptığı açıklamada pozisyon ya da makam gözetmeksizin tüm personele bayram ikramiyesi verileceğini açıkladı.
13.04.2023 Çalışan Hakları
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu Samsun'da yaşayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile isim ve soyadı benzerliği olan Recep Tayyip Erdoğan (24), 14 Mayıs'ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu.
21.03.2023 Gündem
Üniversitede büyük kavga! Hocalar birbirine girdi...
Üniversitede büyük kavga! Hocalar birbirine girdi... Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde öğretim görevlisi çift Dr. Meltem Erdem Küçük ve Ceyhun Küçük ile Doç. Dr. Ayşe Kaplan hakkında, laboratuvarı izinsiz kullanarak araştırma yaptıkları, kendi özel projeleri için kimyasal madde kullandıkları iddiasıyla başlatılan idari soruşturmada, 'uyarı' disiplin cezası verildi. Zonguldak İdare Mahkemesi kararı hukuksuz bularak iptal etti. Akademisyenler, kendilerini şikayet eden Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel hakkında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'iftira' ve 'hakaret' iddiasıyla yaptığı suç duyurusunda görevsizlik kararı verilince Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulundu.
17.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında belediye başkanlarına su tarifelerinde indirim çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında belediye başkanlarına su tarifelerinde indirim çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Belediye başkanlarıma sesleniyorum. Su tarifelerinde indirim yapılarak enflasyonla mücadelede katkıda bulunmalıdırlar." dedi.
17.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Erdoğan'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Erdoğan'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Fazilet Partisi Rize İl Başkanı Ahmet Erdoğan için Hacı Bayram Veli Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Rize'ye götürüldü.
17.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.
24.12.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.
24.12.2021 Siyaset
Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK, istifasını TFF Yönetimi'ne sundu
Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK, istifasını TFF Yönetimi'ne sundu Serdar Tatlı başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu istifasını TFF Yönetimi'ne sundu.
21.10.2021 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü vesilesiyle gençlerle buluştu. 81 ilden gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya ile ülkemizin de büyük bir değişimin yaşamış olması sorumluğu artırıyor. Bizler cumhuriyet tarihinde yapılanları 3’e 5’e, 10 kadar 2023 vizyonuna hazırlıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir soru üzerine, "Babam rahmetli olduktan sonra, benim abim yoktu. Babam da annem de Allah rahmet etsin anam oldu" diye konuştu.
20.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek binalarının açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz, uzaya da gideceğiz. Bölgesel ve küresel lider de olacağız. Buna inanıyoruz." dedi.
12.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Rize’de, adını taşıyan üniversite kampüsünde Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek.
11.02.2021 Gündem
Evlilik vaadiyle dolandıranlara ceza yağdı! 'Benim canım yandı, başkası yanmasın'
Evlilik vaadiyle dolandıranlara ceza yağdı! 'Benim canım yandı, başkası yanmasın' Burdur'un Yeşilova ilçesinde yaşayan Mustafa Karan'ı (39) evlilik vaadiyle dolandıran biri kadın, 3 kişi, toplam 16 yıl 4 ay hapis ve 64 bin lira da para cezasına çarptırıldı. Mustafa Karan, "Benim canım yandı, başka kimsenin canı yanmasın. Evleneceğim insan da aynı şeyi yapar diye artık kimseye güvenemiyorum" dedi.
1.02.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan Ahmet Erdoğan için başsağlığı mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan Ahmet Erdoğan için başsağlığı mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.
20.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde oturan yeğeni Ahmet Erdoğan (73) koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
20.12.2020 Gündem
Serdar Tatlı kimdir? TFF yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı oldu!
Serdar Tatlı kimdir? TFF yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı oldu! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Serdar Tatlı'nın getirildiğini açıkladı. pEKİ, Serdar Tatlı kimdir? Serdar Tatlı kaç yaşında ve nereli? İşte TFF MHK başkanı Serdar Tatlı ve Serdar Tatlı başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu üyeleri...
25.08.2020 Gündem
MHK Başkanı Başkanı Serdar Tatlı oldu
MHK Başkanı Başkanı Serdar Tatlı oldu Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Serdar Tatlı oldu.
25.08.2020 Futbol
Yeni MHK kadrosu belli oldu
Yeni MHK kadrosu belli oldu Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından gözler yeni sezondaki Merkez Hakem Kurulu'na çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi yarın toplanarak yeni MHK'yı atayacak.
24.08.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurban bayramı öncesi önemli uyarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurban bayramı öncesi önemli uyarı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da Karacaahmet Mezarlığı'nda anne ve babasının mezarını ziyaret etti. Erdoğan, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Bu yıl Kurban Bayramı öyle bir döneme rastladı ki, aynı zamanda Ayasofya Camii'mizin açılışıyla örtüştü. Bu da bizim için ayrı bir müjde." diyen Erdoğan, "Corona virüs olayına da bu bayramda çok ama çok dikkat edilmesini milletimden rica ediyorum." ifadelerini kullandı.
28.07.2020 Siyaset
Oyun olmayınca kahveler ve kafeler boş kaldı
Oyun olmayınca kahveler ve kafeler boş kaldı Mersin'de 78 gün sonra kapılarını açan kahveler ve kafeler taş ve kağıt oyunlarına izin verilmediği için ilk gün boş kaldı.
1.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan babasının ve annesinin kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan babasının ve annesinin kabrini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da babası Ahmet Erdoğan ile annesi Tenzile Erdoğan'ın kabristanını ziyaret etti.
23.05.2020 Gündem
Eşine verdiği böbreği geri istedi!
Eşine verdiği böbreği geri istedi! ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında ilginç bir olay yaşandı. Aldatıldığı eşine böbreğini veren kadın, canlı yayında böbreğini geri istedi.
7.02.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından anne ve babasının kabrini ziyaret etti.
3.01.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.