Ağlama Krizi

Ağlama Krizi

Son dakika ağlama krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağlama krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağlama krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağlama Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağlama krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 ağlama krizi haberi bulunmuştur. Tüm ağlama krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında yeni gelişme!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında yeni gelişme! Manken Ebru Şallı, araç içinde iş insanı eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü ve ağlama krizi yaşadığını kesin bir dille yalanlarken; olay yerine polis çağıran görgü tanığı canlı yayında her şeyi anlattı.
24.10.2022 Magazin
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan sanık Boz, 4 ay önce şeytanı görmeye başladığını söyleyerek, “Olay günü şeytan bana git dışarda insan öldür dedikten sonra dışarda bulunan bir insanı seçtim” dedi.
25.02.2022 Gündem
Survivor'da bu da oldu! Kriz geçirdi...
Survivor'da bu da oldu! Kriz geçirdi... Survivor'da ödül oyununda Pınar Saka ile çıktığı final oyununu son saniyede kaybeden Survivor Elif, sinirlerine hakim olamadı ve dakikalarca ağladı.
7.04.2017 Magazin
Bahar Candan'ı ağlama krizine sokan yiyecek olay oldu
Bahar Candan'ı ağlama krizine sokan yiyecek olay oldu İşte Benim Stilim yarışmacılarından ağlama krizleri ile ünlü olan Bahar Candan bu seferde kuliste düşürdüğü sandviç'i için ağlama krizine girdi.
21.01.2022 Magazin
Bahar Candan'ın ağlama krizi Hakan Ural'ı dumur etti!
Bahar Candan'ın ağlama krizi Hakan Ural'ı dumur etti! Ekranda en yakın arkadaşının fotoğrafını görünce klasikleşen ağlama krizine giren Bahar Candan'ı gören Hakan Ural şok oldu.Diğer jüri üyelerine gerçekten ağlayıp ağlamadığını soran Hakan Ural şaşkınlığını üzün süre üzerinden atamadı.
21.01.2022 Magazin
İvana Sert ağlama krizine girdi!
İvana Sert ağlama krizine girdi! İvana Sert eğlenmeye çıktığı mekanda sevgilisiyle kavga edip ağlama krizine girdi. İşte Ivana Sert'in o görüntüleri...
13.03.2017 Magazin
Derya Şensoy ağlama krizine girdi
Derya Şensoy ağlama krizine girdi Derya Şensoy Cihangir'de eski sevgilisi Kiralık Aşk'ın Pamir'i Seçkin Özdemir ile karşılaştı. Ancak eski sevgilisinin yüzüne bakmamasına sinirlenen Şensoy ağlama krizine girip mekanı terk etti.
18.01.2017 Magazin
Bakın kadınlar neden ağlıyor?
Bakın kadınlar neden ağlıyor? Kalp kırıklığının neden olduğu ağlama krizlerinin 5 dakikadan az sürdüğü belirlendi...
8.12.2014 Sağlık
'Taciz sahnesinde nefessiz kaldım'
'Taciz sahnesinde nefessiz kaldım' Fotoğraflar: Barış ACARLIBeyazperdede aşk ve romantizmi özlediyseniz, görme engelli Hazal ve aşk yaşadığı Ali’nin hikayesini yani Sadece Sen’i kaçırmayın...
22.03.2014 Arşiv
Kimdir Kim?
Kimdir Kim? Dosta güven veren, düşmana korku salan lider...
11.01.2014 Arşiv
Çağla neden ağladı?
Çağla neden ağladı? Çağla Şıkel eğlenmek için gittiği barda ağlama krizine girdi
30.11.2012 Magazin
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru ‘Madem Baykal taciz etti, niçin yeniden aradınız?’
29.09.2021 Gündem
Dizi setinde ağlama krizi
Dizi setinde ağlama krizi İffet dizisinin başrol oyuncusu Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol’un sette sık sık kavga ettiği ortaya çıktı
23.01.2012 Televizyon
Üçüncü evlat acısı!
Üçüncü evlat acısı! Seren Serengil'in erken doğan kızı Stephanie bu sabah yaşamını yitirdi. Anne Serengil perişan
8.04.2009 Magazin
Psikolog raporu mahkemeyi ağlattı!
Psikolog raporu mahkemeyi ağlattı! Öldürülen kurbanın bir kızı okulda ağlama krizi geçiriyor, oğlu ise ilaç tedavisine başladı
10.06.2008 Yaşam
'Dinmek bilmeyen gözyaşları'
'Dinmek bilmeyen gözyaşları' MALATYA'daki Ağbaba İş Merkezi'ndeki `Zirve Yayınevi'ne geçen yıl baskın yaparak 1'i Alman 3 kişiyi bıçakla öldüren 7 sanıktan 5'i ilk kez aynı duruşmada hakim karşısına çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem
Özay  sinir krizi  geçirdi
Özay sinir krizi geçirdi Dün İstanbul'da gözaltına alınan manken Tuğba Özay, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi?
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. Peki, Burhan Çaçan öldü mü, neden, hastalığı neydi? Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan hayatını kaybetti
Burhan Çaçan hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati!
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati! Ahmet Kaya ölümünün 22’nci yılında anılıyor.  28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı. Peki, Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? 16 Kasım Ahmet Kaya ne oldu?
16.11.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Esenyurt’ta feci olay: 2 yaşındaki çocuk pencereden düşerek öldü! Minik çocuğun feci ölümü kameraya yansıdı
Esenyurt’ta feci olay: 2 yaşındaki çocuk pencereden düşerek öldü! Minik çocuğun feci ölümü kameraya yansıdı Esenyurt’ta annesinin sağlık ocağına gitmek için evde tek bıraktığı 2 yaşındaki çocuk, pencereden düşerek hayatını kaybetti. Çocuğun pencereden düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
16.06.2022 Yaşam
Hamile kadın ve oğlu evlerinde ölü bulundu
Hamile kadın ve oğlu evlerinde ölü bulundu İzmir'in Menemen İlçesinde 5 aylık hamile olduğu iddia edilen Suriye uyruklu bir anne ve oğlu evlerinde ölü bulundu. Soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.
4.02.2020 Gündem
Genç kadın intihar etti! Komşuları sese koştu
Genç kadın intihar etti! Komşuları sese koştu Sivas'ta, 2 çocuk annesi Z.Ş. (21), eşi Y.Ş. tarafından doğalgaz borusuna eşarpla asılı halde ölü bulundu. Olay ise çiftin komşularının ağlayan çocukların sesini duymasıyla ortaya çıktı.
28.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ağlama Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağlama krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.