Agi Asgari Ücrete Dahil Mi

Agi Asgari Ücrete Dahil Mi

Son dakika agi asgari ücrete dahil mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan agi asgari ücrete dahil mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını agi asgari ücrete dahil mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agi Asgari Ücrete Dahil Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agi asgari ücrete dahil mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 agi asgari ücrete dahil mi haberi bulunmuştur. Tüm agi asgari ücrete dahil mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AGİ asgari ücrete dahil mi hariç mi? AGİ asgari ücretin içinde mi dışında mı?
AGİ asgari ücrete dahil mi hariç mi? AGİ asgari ücretin içinde mi dışında mı? Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında dördüncü ve son toplantısını bugün yaptı ve milyonlarca çalışanı ilgilendiren rakamı açıklandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada asgari ücret 2021 yılı için brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlendiği aktarıldı. Asgari ücret açıklamasının ardından belirlenen yeni rakama AGİ’nin dahil olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Peki, AGİ asgari ücrete dahi mi? AGİ asgari ücretin içinde mi?
28.12.2020 Çalışan Hakları
AGİ 2020 oranları (Bekar, evli eşi çalışan, evli eşi çalışmayan, çocuklu işçilerin yeni AGİ ücretleri)
AGİ 2020 oranları (Bekar, evli eşi çalışan, evli eşi çalışmayan, çocuklu işçilerin yeni AGİ ücretleri) Maaş zam oranlarının belli olmasının ardından çalışanlar ne kadar zam oranı aldığını hesaplayabilmek için yeni AGİ oranlarını araştırmaya başladı. Asgari ücrete yapılan yüzde 15.3 oranındaki zam sonrası asgari geçim indirim oranlarını araştırıyor. Yeni yıl zamlarını alan çalışanlar, bekar, evli eşi çalışan, evli eşi çalışmayana göre değişen yeni AGİ ücretlerini sorguluyor. İşte AGİ 2020 oranları…
Asgari ücretliler ne kadar AGİ alabilir?
Asgari ücretliler ne kadar AGİ alabilir? Asgari ücretli çalışanlar, Asgari Geçim İndirimi (AGİ) ödemeleri konusunda bazı noktaları merak ediyor. Asgari ücretli bir çalışan ekstra AGİ ödemesi alabilir mi, AGİ asgari ücretin içinde midir, asgari ücretlilerin AGİ farkı ne kadardır? İşte merak edilen sorulara cevaplar!
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) asgari ücretin içinde midir?
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) asgari ücretin içinde midir? 2019 yılıyla birlikte hem asgari ücret hem de ona bağlı olarak Asgari Geçim İndirimi (AGİ) zamlandı. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar ise AGİ'nin maaşlarına dahil olup olmadığını merak ediyor. Asgari ücretle çalışanlar ayrıca AGİ alır mı? İşte cevabı...
14.03.2019 Uzmana Sor
Asgari ücrete AGİ dahil mi? AGi asgari ücretin içinde midir?
Asgari ücrete AGİ dahil mi? AGi asgari ücretin içinde midir? 2019 yılı asgari ücret tutarı geçtiğimiz günlerde belli olurken, buna bağlı olarak çalışanların ne kadar asgari geçim indirimi (AGİ) alacakları da ortaya çıkmış oldu. Yeni zamlarla en düşük AGİ 191,88 TL olurken, bu rakam çalışanın evli ya da bekar, çocuklu ya da çocuksuz olmasına göre değişiyor. Peki asgari ücretli çalışanlar ayrıca AGİ alacaklar mı, asgari ücret miktarına AGİ de dahil mi?
Asgari ücrete ikinci zam ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi! 850 lira...
Asgari ücrete ikinci zam ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi! 850 lira... Asgari ücrete ikinci zam yapılmasıyla ilgili flaş açıklama. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Bakan Bilgin asgari ücret için aralık ayını işaret etti. Öte yandan AK Partili Cahit Özkan tarafından yapılan açıklamalar asgari ücrete ikinci bir zam beklentisini güçlendirmişti. Uzmanlar asgari ücrete ikinci zam yapılması halinde yapılacak olan zammın 850 liraları bulacağını ifade etmişti. Bunun yanında AK partili isimlerden gelen açıklamalar ikinci asgari ücret zammı için haziran ayında gerçekleşeceği sinyalini vermişti. İşte ikinci asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Çalışan Hakları
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl...
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yeni sistem için harekete geçti. 81 ilde uygulanacak. MEB'in resmen duyurduğu karar bütün okullarda uygulanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, okullarda kalite güvence sisteminin aktif hâle getirilmesi amacıyla dev bir adım daha atarak yeni bir teftiş sistemi kurdu. Uygulamaya alınan yeni Kalite Güvence Sistemi'yle okullar kendi öz değerlendirme raporlarını kendileri hazırlayacak. Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm illerimizde eğitim müfettişleri başkanlıkları kuruyoruz. İllerimizde eğitim müfettiş ihtiyacını karşılamak için 750 eğitim müfettiş yardımcısı alım sürecini başlattık" dedi.

Öte yandan Bakan Özer katıldığı televizyon yayınında da "Öğretmen atamaları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.3 bin anaokulu yaptık, 40 bin ana sınıfı açtık. Yeni atamalarda anaokulu öğretmen istihdamı ağırlığımız olacak" dedi. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetinin günlük süresi, merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 4, mahalli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 2 ders saatinden az, 8 ders saatinden fazla olamayacak. Beş gün olarak planlanan ve yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinin süresi 25 ders saatinden az, 40 ders saatinden fazla uygulanamayacak. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bir ders saati süresi 50 dakika, blok ders saati süresi ise 90 dakika olacak.
12.03.2022 Eğitim
Ek ödeme alanlar dikkat! Milyonlarca çalışanı kapsıyor, ikramiye, fazla mesai ücreti, sosyal yardım...
Ek ödeme alanlar dikkat! Milyonlarca çalışanı kapsıyor, ikramiye, fazla mesai ücreti, sosyal yardım... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. 2022 ile birlikte çalışma hayatında önemli değişiklikler oldu. Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam ile birlikte vergi istisnasının da devreye alınması sadece asgari ücretlileri değil yüksek maaş alan çalışanları da etkiledi. Özellikle fazla mesai ücreti, sosyal yardım, ikramiye gibi ek ücret alan çalışanlar kendi durumlarının ne olacağını, vergi kesintisi olup olmayacağını merak ediyor. Çalışanların ücret gelirinin, asgari ücretin brüt tutarı kadar olması hâlinde, brüt tutardan, işçi sosyal güvenlik kurumu primi ve işsizlik sigorta primi kesintisi yapılacak, gelir vergisi ve damga vergisi kesintisi yapılmayacak. Bir de birden fazla işverenden ücret alan çalışanlar var. Birden fazla işverenden ücret alınması halinde, istisna uygulamasının sadece en yüksek ücretin elde edildiği işveren tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Söz konusu işverene bu durumu bildirme yükümlülüğü ise çalışana ait.
16.02.2022 Çalışan Hakları
AGİ kalktı mı, asgari ücretin üzerinde maaş alanlardan da AGİ kaldırıldı mı? AGİ 2022 Şubat maaşına yansıyacak mı?
AGİ kalktı mı, asgari ücretin üzerinde maaş alanlardan da AGİ kaldırıldı mı? AGİ 2022 Şubat maaşına yansıyacak mı? AGİ kaldırıldı mı? Ocak ayında yapılan zammın ardından bu ay ilk maaşlar yatacak. Asgari ücrette vergi kesintisinin kaldırılması ise beraberinde birçok soru işaretini getirdi. İş kanunun 62. Maddesinin AGİ kesintisini yapılmasını mümkün görmediğini ifade eden Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kanun ‘Bu kesintiyi yapamaz’ diyor. Siz brüt değil net maaş üzerinden alıyorsunuz. İşvereniniz yanlış yapıyor, ‘ücretler geriye gidemez’ diyor. Brüt maaş alsaydınız size o parayı vereceklerdi, şu anda yapılan işlem yanlış. Hukuka aykırı. İşverenleriniz o uygulamayı yapamaz. Sizin maaşlarınız geriye gitmez. Yanlış hesaplama yapıyorlar, kanun çok açık" açıklamasında bulundu. Peki, AGİ şubat maaşına yansıyacak mı?
1.02.2022 Çalışma Hayatı
AGİ kalktı mı, AGİ maaşlara yansıyacak mı? Şubat maaşına AGİ dahil mi, kimler AGİ alacak, asgari ücretin üstünde maaş alanlara AGİ verilecek mi?
AGİ kalktı mı, AGİ maaşlara yansıyacak mı? Şubat maaşına AGİ dahil mi, kimler AGİ alacak, asgari ücretin üstünde maaş alanlara AGİ verilecek mi? AGİ kalktı mı, kaldırıldı mı? Şubat ayının ilk günüyle maaşların yatmasıyla AGİ 2022 için yapılan aramalar arttı. Yeni yılda asgari ücrete zam gelmiş, vergi muafiyeti getirilmişti. Şubat ayında zamlı maaşlarını alacaklar AGİ detaylarını sorguluyor, “AGİ şubat ayında zamlı maaşlara yansıyacak?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, asgari ücretin üstünde maaş alanlara AGİ verilecek mi?
Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması! Ek ödemeler belli oldu! 4.608 lira! Yol ve yemek ücreti...
Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması! Ek ödemeler belli oldu! 4.608 lira! Yol ve yemek ücreti... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette ek ödeme tutarları belli oldu. En düşük yol ve yemek ücretleri ortaya çıktı. Maaş bordalarında gerçekleşecek olan değişimin hesabı yapıldı. Söz konusu tebliğde, aynı zamanda işverenler tarafından çalışanlara yemek verilmek suretiyle sağlanan menfaatlere ilişkin istisna tutarı, 2022 takvim yılı için 34 TL ve çalışanların işyerine gidip gelmesi için sağlanan menfaatlere ilişkin istisna tutarı da 17 TL olarak belirlendi. Şu an 5.500 TL brüt ücret alan bir çalışan, yeni destekle birlikte 2022 yılının ocak ayında 4 bin 608 lira para geçecek. İşte asgari ücret ile ilgili tüm detaylar...
24.12.2021 Çalışan Hakları
Maaşlarla ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor resmen değişti...
Maaşlarla ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor resmen değişti... İşçi, memur milyonlar bekliyordu ve maaşlarla ilgili karar verildi. TBMM Genel Kurulu'nda, çalışanların maaşlarının asgari ücret kadar Gelir ve Damga Vergisi'nden muaf olmasını içeren kanun teklifi kabul edildi. Ayrıca, çalışanlara ödenen ücretlerin aylık brüt asgari ücrete isabet eden kısmı üzerinden Damga Vergisi alınmaması yönünde de düzenleme hayata geçirildi.  
23.12.2021 Memur
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, gelir ve damga vergisi...
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, gelir ve damga vergisi... Tüm çalışanlardan asgari ücret kadar gelir ve damga vergisinin alınmamasını da içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM çalışmalarına 4 Ocak 2022'ye kadar ara verdi.
22.12.2021 Ekonomi
Asgari ücret 2022 AGİ dahil mi? AGİ dahil asgari ücret 2022!
Asgari ücret 2022 AGİ dahil mi? AGİ dahil asgari ücret 2022! 2022 asgari ücret AGİ dahil mi? Asgari ücretin 4 bin 254,5 TL olarak açıklanmasının ardından AGİ oranları araştırılmaya, asgari ücrete AGİ’nin dahil olup olmadığı sorgulanmaya başlanmıştı. Vatandaşlar asgari ücrete AGİ’nin dahil olup olmadığının yanıtını ararken merak edilen cevap Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte AGİ dahil asgari ücret 2022…
20.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili flaş detay! Ve ortaya çıktı, sabit kalıyor, maaşın tamamı...
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili flaş detay! Ve ortaya çıktı, sabit kalıyor, maaşın tamamı... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. AGİ ile ilgili o detay ortaya çıktı. Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Asgari ücret 2022 zammı açıklandı. Yeni asgari ücret rakamı yüzde 50'lik zamla 4.253 TL oldu. Asgari ücretten kesilen gelir ve damga vergisi de kalktı. Öte yandan; asgari ücretin açıklanmasının ardından milyonlarca çalışan da konuyla ilgili detaylara ulaşmak istiyor. Yeni yılda asgari ücret ne kadar oldu? Asgari geçim indirimi (AGİ) devam ediyor mu? AGİ hesaplaması nasıl olacak? Yeni vergi dilimleri nasıl olacak? Asgari ücret alanlar için AGİ kaldırılırken, daha üst gelir gruplarının alıp almayacağı merak konusu oldu. İşte asgari ücret ve AGİ ile ilgili kritik detaylar...
17.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır'
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır' Asgari ücretle ilgili art arda açıklamalar geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni rakamları duyurmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den de açıklama geldi. "Asgari ücret hayırlı uğurlu olsun” diyen Bakan Nebati, “Asgari ücretliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik. 19 yıldır ezdirmedik şimdi de ezdirmiyoruz. Enflasyonun üzerinde değil çok çok üstünde yüzde 50'lik net artışla asgari ücreti açıkladı Sayın Cumhurbaşkanı... 2022 yılında 4.250 lira net olarak uygulanacaktır” dedi.
16.12.2021 Ekonomi
AGİ ile beraber asgari ücret ne kadar 2022? Asgari ücrette AGİ dahil mi?
AGİ ile beraber asgari ücret ne kadar 2022? Asgari ücrette AGİ dahil mi? AGİ’ den kaynaklı çalışana ödenecek yıllık tutar; yıllık asgari ücretin yarısına, yüzde 15 oranı uygulanarak bulunuyor. 2022 asgari ücret ve AGİ ücretleri belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından önerilen rakamlardan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılı için belirlenen rakamı kamuoyu ile paylaştı. Asgari ücret 4250 TL'ye yükseldi. Peki, Asgari ücrete AGİ dahil mi? AGİ ile beraber asgari ücret ne kadar 2022?
16.12.2021 Çalışma Hayatı
2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi?
2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi?  Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret 2022 açıklamasını yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücreti her yılın aralık ayında bakanlığımızın nezaretinde çalışan ve işverenler tarafından belirlenmelidir. Önümüzdeki yılın aralık ayında yine işçi ve işveren bir araya gelecek ve yeni zammı belirleyecek. Bugünkü toplantılarla nihai karar verildi. 4 bin TL’nin üzerinde olması gerektiği yönünde komisyon kararı bildirildi.” ifadelerini kullanarak asgari ücret miktarını açıkladı. Peki, 2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi? 
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL... Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zam oranlarına çevrildi. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. 2022 asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık'ta düzenlendi. 2022 asgari ücretinin belirlenmesi ile ilgili kritik haftaya girildi. İkinci toplantı 7 Aralık Salı günü, üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü yapılacak. Asgari ücret belirlenirken vergi ve desteğin de artırılması gündemde. Sadece asgari ücretliler değil tüm çalışanlar için de vergi desteği ihtimali ortaya çıktı. İşçi sendikalarının masaya getirdikleri 'tüm maaşların içindeki asgari ücret kadar kısım vergiden muaf olsun' teklifi eğer kabul görürse bütün çalışanlar için bir vergi avantajı doğmuş olacak. 2021 asgari ücret rakamına göre damga vergisi ve gelir vergisi olarak kesilen 483.83 liralık kesinti tüm çalışanlar için iade edilecek. Asgari ücret zam sonrası 3.500 TL olur ve alınan vergi çalışana ödenirse işçinin eline 4.025 lira geçer. Bu rakam 3.750 liralık asgari ücrette 4.312 liraya kadar çıkıyor. İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
5.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak?
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? 2022 yılında asgari ücretin belirlenmesi amacıyla süreç devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlık ettği ilk toplantıyla başladı. 2022 asgari ücretin belli olacağı toplantıda işveren tarafını TİSK, işçi tarafını Türk-İş temsil ediyor. Asgari ücret Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarının ardından 2022 yılında yapılacak zam da belli olacak. Asgari Geçim İndirimi'ne (AGİ) yapılacak zam da, asgari ücret artışıyla birlikte netlik kazanacak. Peki, Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? İşte AGİ zammı ile ilgili detaylar...
Asgari ücrete zam 3 bin 500 lira! Milyonları ilgilendiriyor...
Asgari ücrete zam 3 bin 500 lira! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlar merakla asgari ücrete gelecek zammı merakla bekliyor. İlk rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Asgari ücretteki net artış aralık sonunda belli olacak. Ancak genel beklenti 3 bin 500 lira civarında yoğunlaşmış durumda. Bu da yüzde 25 zam anlamına geliyor. Bu durumda brüt asgari ücret 4 bin 520 liraya çıkacak. Pazarlığa göre zammın yüzde 30’a çıkması durumunda net asgari ücret 3 bin 672 liraya yükselirse, brüt tutar da 4 bin 820 liraya çıkacak.
2021 Asgari Geçim İndirimi (AGİ) zam oranları belli oldu! 2021 AGİ ne kadar oldu? İşte Yeni AGİ tutarı
2021 Asgari Geçim İndirimi (AGİ) zam oranları belli oldu! 2021 AGİ ne kadar oldu? İşte Yeni AGİ tutarı Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2021 asgari ücreti ve AGİ (asgari geçim indirimi) zam oranı belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklama yaptı. Peki, 2021 AGİ zammı ne kadar? 2021 AGİ ne kadar oldu? Asgari ücret ve 2021 AGİ zam oranları...
28.12.2020 Ekonomi
Asgari ücrete zam! 3 bin 159 lira…
Asgari ücrete zam! 3 bin 159 lira… Milyonların güzü orada ve beklenen gün geldi. Cuma günü asgari ücret masası kuruluyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Herkes bu sorunun yanıtı merak ediyor. Geçen yıl asgari ücret brüt 2 bin 943 lira, net 2 bin 324 lira 70 kuruş olarak açıklanmıştı. Böylelikle 2019 yılına göre net asgari ücret yüzde 15,03 oranında artmış oldu. Bu yılda asgari ücrette bu oranlarda bir artış bekleniyor. Asgari ücret için üç rakam konuşuluyor en yüksek 3 bin 159 lira..
AGİ maaşa dahil mi 2020? Asgari geçim indirimi nasıl alınır?
AGİ maaşa dahil mi 2020? Asgari geçim indirimi nasıl alınır? Asgari ücret Komisyonu toplantısının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücret zammını açıkladı. Asgari ücret zammının açıklanmasıyla AGİ zam oranı da belli oldu. Asgari ücret ve AGİ zam oranlarının belli olmasının ardında, birçok vatandaş ‘’AGİ maaşa dahil mi 2020?’’ sorusunu araştırmaya başladı. İşte asgari ücrete AGİ dahil mi? sorusunun detayları…
27.12.2019 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Agi Asgari Ücrete Dahil Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agi asgari ücrete dahil mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.