Afrin Operasyon

Afrin Operasyon

Son dakika Afrin operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afrin operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afrin operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrin Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrin operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 745 afrin operasyon haberi bulunmuştur. Tüm afrin operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular Türk Özel Kuvvetleri’ne (Bordo Berililer) bağlı birlikler ile onlara destek veren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri dün sabaha karşı Zeytin Dalı Harekatı ile PYD/YPG’den temizlenen Afrin’de operasyon başlattı. TSK'nın Afrin'de YPG'ye başlattığı operasyon sonrasında çökertilen suç çeteleri bir bir ÖSO'ya teslim oluyor.
19.11.2018 Gündem
Son dakika: Şehitlerimizi uğurluyoruz
Son dakika: Şehitlerimizi uğurluyoruz Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tank Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da törenle toprağa verildi. Birçok ilde vatandaşlar şehitlerimiz için sokaklara döküldü. İşte bütün detaylar...
5.02.2018 Gündem
Bahçeli'den CHP'ye sert ÖSO tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye sert ÖSO tepkisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'deki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, CHP'ye ÖSO tartışmasıyla ilgili olarak sert tepki gösterdi. Bahçeli, "ÖSO'ya terörist yakıştırması yapan CHP zihniyeti, yakın geçmişte PYD/YPG'nin terör örgütü olmadığını iddia ediyordu" dedi. MHP lideri, TTB'yi de sert sözlerle eleştirdi
4.02.2018 Siyaset
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde PKK//PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek için 'Zeytin Dalı Herakatı' başlattığını duyurdu. Harekat, Türk jetlerinin terör hedeflerini vurmasıyla başladı. TSK 7 bölgede tespit edilen 108 hedefin vurulduğunu, 72 uçağın da üslerine döndüğünü açıkladı. Bölgede an be an önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte dakika dakika Zeytin Dalı Harekatı...
21.01.2018 Gündem
TSK’yı ne bekliyor?
TSK’yı ne bekliyor? Güvenlik uzmanlarının analizine göre Afrin’de silahlı 8 bin YPG’li terörist var. Ellerinde de ABD’nin verdiği Javelin, Milan ve TOW gibi füzeler ile rejimden ele geçirilen zırhlılar ve eski tanklar bulunuyor
17.01.2018 Gündem
ABD'den flaş açıklama
ABD'den flaş açıklama Pentagon, "Suriye Sınır Güvenliği Gücü" konusunda Türkiye'nin kaygılarını anladıklarını, Türkiye ile konuyu görüştüklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Pentagon'dan Afrin açıklaması
Pentagon'dan Afrin açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Afrin'deki PYD/PKK unsurlarını desteklemediklerini ve onları DEAŞ ile mücadele operasyonlarının parçası olarak görmediklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi!
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi! ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Dillon, TSK operasyonuna karşı Afrin'i destekleyip desteklemeyeceklerine yönelik soruya, "Afrin operasyon alanımız değil." şeklinde cevap verdi.
16.01.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afrin operasyonu çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afrin operasyonu çıkışı Partisinin Tokat il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonu ile ilgili "Sınırlarımızdaki en ufak bir taciz atılacak adımın işaret fişeğidir. Önümüzdeki günlerde Güney sınırımızı terörden arındırma operasyonuna Afrin ile devam edeceğiz" dedi. FETÖ elebaşı ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Zannediyor ki Amerika ölene kadar onu koruyacak. Seni biraz daha kullanır kullanır ondan sonra kirli çamaşır olarak kapının önüne atar. Sen millete ihanet ettin, bunun bedelini ağır ödeyeceksin" ifadelerini kullandı.
14.01.2018 Gündem
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle...
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle... Uzun süredir Suriye sınırında operasyon hazırlıkları yapan Mehmetçiğin, sivilleri korumak için İdlib’de hangi alanlara yerleşeceği Astana'daki zirvede netleşti. Harekâta ÖSO unsurlarıyla birlikte katılacak 25 bin askerle Türkiye İdlib'in kuzeyini kontrole alarak terör koridoruna en ağır darbeyi vuracak.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Afrin ve İdlib'e operasyon kapıda
Son dakika: Afrin ve İdlib'e operasyon kapıda Türkiye, Suriye’deki hareketlilik için tedbir almaya devam ediyor. TSK, muhtemel Afrin ve İdlib operasyonu için 2 taburu Suriye sınırına kaydırdı. Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK/YPG'nin alan sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon: PKK/YPG'nin alan sorumlusu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Son olarak MİT, PKK/YPG'nin sözde Suriye ideolojik alan sorumlusu terörist Ali Subaşı'yı, Suriye'nin kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.
17.11.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul’da sansasyonel eylem arayışında oldukları belirlenen 2 PKK'lı teröristin yakalandığı bildirildi.
26.07.2023 Gündem
MİT'ten Münbiç'e operasyon: 40 sivilin katili etkisiz hale getirildi
MİT'ten Münbiç'e operasyon: 40 sivilin katili etkisiz hale getirildi MİT'in Münbiç'teki operasyonunda, 2020'de Afrin'de bomba yüklü tankerle düzenlenen ve 40 sivilin hayatını kaybettiği saldırının sorumlusu Heysem Cuma etkisiz hale getirildi.
15.07.2023 Gündem
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi Suriye Milli Ordusu tarafından yürütülen operasyonda 10 kilogram esrar, 500 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 uyuşturucu taciri tutuklandı.
9.07.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye'de düzenlediği operasyonla DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurmuştu. MİT'in nefes kesen operasyonun detaylar ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında!
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
1.05.2023 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
MİT'ten Gara'ya operasyon! Norşin Afrin öldürüldü
MİT'ten Gara'ya operasyon! Norşin Afrin öldürüldü MİT, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü PKK'nın sözde kadın yapılanması sorumlularından Norşin Afrin ve 4 teröristi etkisiz hale getirdi.
18.11.2022 Gündem
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi?
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi? İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası saldırganın yakalanması için Emniyet güçleri operasyon başlatmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise saldırganın gözaltına alındığını belirtti. Patlama sonrası önce şüpheli kadının kaçış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra terör saldırısına gerçekleştiren kadın teröristin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı. Peki, İstiklal saldırısını kim üstlendi? Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal bombacısı kim? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak?
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da gerçekleştirilen Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı'nda terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunmuş ve Suriye’ye operasyon sinyalini vermişti. Zirve Toplantısı'nda Erdoğan Tel Rıfat ve Münbiç'in terör yatağı haline dönüştüğünü belirterek, "Terör örgütünün sığındığı bu limanları temizlemenin vakti esasen çoktan gelmiştir." İfadelerini kullandı. Suriye’ye operasyon sinyalinin ardından bugün yapılacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısında alınacak kararlar merakla bekleniyor.
21.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrin operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.