Affetme

Affetme

Son dakika affetme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan affetme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını affetme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Affetme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan affetme gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 affetme haberi bulunmuştur. Tüm affetme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır!
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır! Oruç tutmanın bireylerde bazı duyguları pekiştirebileceğinin altını çizen Uzman Psikolog Fatmanur Taşkın, “Oruç tutmak bazı ihtiyaçlara geçici olarak veda etmeyi gerektirir, bu da sabır duygusunu geliştirebilir. Oruç tutan kişi kendini kontrol etme, yaptığı ve yapacağı tüm işlerde kendisini hesaba çekme, problemlere karşı sabretme alışkanlığını kazanır. Bu nedenle oruç, öfke kontrolü için de güzel bir araçtır” dedi.
20.03.2024 Sağlık
Affetmek İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Affetmek İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Affetmek İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Affetmek İle İlgili Hadisi Şerifleri... Peygamberimizin affetmek ile ilgili pek çok hadisi bulunmaktadır. Bu hadisler genellikle affetmenin önemini vurgulamaktadır. Affetmek ile ilgili hadisler, barışmanın ve affediciliğin ne kadar önemli olduğuna değinir. 
6.02.2024 Dini Bilgiler
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Beyhan Hanım, Damla'ya kendisini affetmesi için dil döküyor!
Beyhan Hanım, Damla'ya kendisini affetmesi için dil döküyor! Gelinim Mutfakta 955. bölüm fragmanı yayında!
16.06.2022 Televizyon
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı!
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı! Cem Belevi ile ilişkisi olaylı biten ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi.
13.06.2022 Magazin
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor?
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık son dönemlerde sık sık ihanet haberleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, magazin gündeminde sıklıkla konuşulan isimler arasında yer almıştı. Kibariye ile yaş farkı evlendiği dönemde çok konuşulan Ali Küçükbalçık, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Küçükbalçık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? İşte detaylar…
1.09.2021 Gündem
Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye uyarı geldi!
Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye uyarı geldi! Kibariye, Kuşadası'nda sahne aldığı sırada rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Kocası Ali Küçükbalçık ise Kibariye'nin uçuşan eteğinden rahatsız oldu. Ünlü şarkıcı eşinin isteği üzerine beline masa örtüsünü bağladı.
8.08.2021 Magazin
İran'ın dini lideri Hamaney'den flaş hamle! Onlar için af çıkardı
İran'ın dini lideri Hamaney'den flaş hamle! Onlar için af çıkardı İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in onayıyla 2 bin 825 mahkumdan bazılarına af çıkarıldığı, bir kısmının ise cezalarında indirim yapıldığı belirtildi.
31.07.2021 Dünya
Kibariye'den aldatma açıklaması! 'Gözümle görürsem inanırım'
Kibariye'den aldatma açıklaması! 'Gözümle görürsem inanırım' Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler ardından Kibariye'den aldatma açıklaması geldi.
9.06.2021 Magazin
İşte infaz indirimiyle ilgili son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kırmızı çizgisi
İşte infaz indirimiyle ilgili son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kırmızı çizgisi On binlerce mahkum gözünü yeni çıkacak olan infaz yasasına çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan infaz indirimiyle ilgili, "Terör, kadına ve çocuğa cinsel istismar ve kadına şiddet, adam öldürme ile uyuşturucu kesinlikle kapsam dışında tutulacak" ifadelerini kullandı.
26.03.2020 Siyaset
"Trump’ı asla affetmeyeceğim"
"Trump’ı asla affetmeyeceğim" ABD’nin eski First Lady’si Michelle Obama bugün satışa sunulan anı kitabında ABD Başkanı Trump’a ağır eleştiriler yöneltirken özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri de anlatıyor.
14.11.2018 Dünya
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine yanıt
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine yanıt Af tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız imalarla konuşmayı sevmez. İma yollu MHP'yi ifade ettiğini söylemek Cumhurbaşkanımızı yeterince tanımamaktır. Cumhurbaşkanımız istese MHP'yi zikrederek konuşurdu. Baştan aşağı yanlış bir değerlendirmedir" dedi.
22.10.2018 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Cemal Kaşıkçı açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Cemal Kaşıkçı açıklaması! AK Parti'nin MYK toplantısı sonrası, Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Çelik, Cemal Kaşıkçı'yla ilgili, "bütün kurumlarımız olayın aydınlatılması için etkili bir çalışma yürütüyor." dedi
16.10.2018 Siyaset
AK Parti'den yerel seçim açıklaması
AK Parti'den yerel seçim açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, MHP'nin İstanbul'da aday çıkarmamasıyla ilgili, "Cumhur ittifakına çok önem veriyoruz. Biz her bölgede adayımızı çıkaracak şekilde çalışıyoruz." dedi.
21.09.2018 Siyaset
Affetmek bir tercihtir
Affetmek bir tercihtir “Affetmek büyüklüktür” sözü gücenmiş insanları barıştırmak için en çok kullandığımız ifadelerden biridir.
13.06.2018 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Yani bu konularda kimse bize farklı yaklaşım göstermesin." dedi.
9.06.2018 Siyaset
Trump, Kardashian'ın af talebini kabul etti
Trump, Kardashian'ın af talebini kabul etti Uyuşturucu suçundan ömür boyu hapis yatan 63 yaşındaki Alice Johnson, serbest kalıyor.
7.06.2018 Dünya
Trump’ın avukatı: 'Başkan kendini de affetme yetkisine sahip'
Trump’ın avukatı: 'Başkan kendini de affetme yetkisine sahip' ABD Başkanı Donald Trump’ın avukatı Rudy Giuliani, ABD'de bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Başkanın federal soruşturmalara karşı “sonsuz” bir gücü olduğunu ve herhangi bir durumda kendisini de affetme yetkisi bulunduğunu söyledi
3.06.2018 Dünya
Sırtındaki yükü bırakmak: Affetmek
Sırtındaki yükü bırakmak: Affetmek Dr. Babak Khriziad’ın, affetme bilinci ve tecrübelerinin insanların manevi yaşamlarıyla ne tür bir ilişki içinde olduğunu ele aldığı tez çalışmasında, affetmenin “kişiyi değil, süreci affetmeyi içerdiği” sonucuna ulaşılmıştır. Burada yaşantıların anlamlandırılması önem kazanmaktadır.
27.05.2018 Ramazan
Mümin bildiğinin öğretmeni bilmediğinin öğrencisidir
Mümin bildiğinin öğretmeni bilmediğinin öğrencisidir Psikoloji insanın duygu, düşünce ve davranışlarının araştırılmasını konu edinirken, din psikolojisi dini, manevi duygu, düşünce ve davranışların araştırılmasını konu edinmiştir. Olayları ön kabullerden uzak bir şekilde bilimsel bir metotla araştırıp psikolojik sağlığı destekleyici çıkarımlar sunar.
17.05.2018 Ramazan
Sudan yüzlerce Etiyopyalı mahkumu serbest bıraktı
Sudan yüzlerce Etiyopyalı mahkumu serbest bıraktı Sudan'ın ülkedeki farklı hapishanelerde tutuklu bulunan yaklaşık bin 400 Etiyopyalı mahkumu serbest bıraktığı bildirildi
10.05.2018 Dünya
Ozan Tufan'a sürpriz talip! Bir hafta içinde...
Ozan Tufan'a sürpriz talip! Bir hafta içinde... Fenerbahçe'de Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'a talip çıktı.
15.02.2018 Fenerbahçe
‘Obama’nın hindilerini kesmeme izin vermediler’
‘Obama’nın hindilerini kesmeme izin vermediler’ Şükran Günü öncesinde ilk kez hindi affeden Trump, Obama’nın affettiği hindileri kesmesine izin verilmediğini söyledi
22.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Affetme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki affetme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.