Adnan Nas

Adnan Nas

Son dakika Adnan Nas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Nas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Nas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Nas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan nas gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 adnan nas haberi bulunmuştur. Tüm adnan nas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Maliye'den kulüplere rekor ceza
Maliye'den kulüplere rekor ceza Mehmet Şimşek, bazı kulüplere 100 milyon lira vergi borcu çıkarıldığını ve ayrıca ceza kesildiğini söyledi.
12.11.2014 Galatasaray
Sneijder için yönetimden açıklama!
Sneijder için yönetimden açıklama! Galatasaraylı yönetici Adnan Nas, sarı-kırmızılı takımdan ayrılma ihtimali konuşulan Wesley Sneijder hakkında konuştu.
12.10.2014 Galatasaray
G.Saray uçağında duygusal anlar
G.Saray uçağında duygusal anlar G.Saray'ı Londra'ya götüren uçakta duygusal patlama yaşandı.
1.10.2014 Galatasaray
'Daha iyisini bulsunlar, görelim'
'Daha iyisini bulsunlar, görelim' Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, Başkan Ünal Aysal’a seçim kararı aldıran süreci değerlendirdi.
21.09.2014 Galatasaray
Ünal Aysal'dan Melo açıklaması
Ünal Aysal'dan Melo açıklaması Ünal Aysal, PFDK'nın Felipe Melo'ya verdiği 2 maç cezaya çok üzüldüğünü söyledi.
11.09.2014 Galatasaray
Galatasaray'dan TFF'ye ziyaret
Galatasaray'dan TFF'ye ziyaret Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Olcay ile genel sekreter Nas, TFF Başkanı Demirören ile görüştü.
11.09.2014 Galatasaray
Aysal: Aslan’ın dişini görürsen güldüğünü sanma
Aysal: Aslan’ın dişini görürsen güldüğünü sanma "Etik sporun, evrensel ve ahlaki değerlerin peşindeki tüm spor kamuoyunu mücadelemizde takım gözetmeksizin herkesi bize katılmaya davet ediyoruz."
10.09.2014 Galatasaray
İşte G.Saray'ın net borcu!
İşte G.Saray'ın net borcu! Sarı-kırmızılı kulübün net borç alacak farkının 717,8 milyon lira olduğu açıklandı.
10.09.2014 Galatasaray
Kibarca gidin iması
Kibarca gidin iması Üstünel ile görüşmesi kriz yaratan Aysal, yönetime rest çekti
27.06.2014 Galatasaray
G.Saray devletin insafına kaldı
G.Saray devletin insafına kaldı Galatasaray'da 124 milyon liralık vergi cezasının şoku yaşanıyor.
17.04.2014 Futbol
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı Galatasaray Kulübü camiası, Euroleague'de Fenerbahçe'yi 69-58 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olan Galatasaray Odeabank için verilen yemekte bir araya geldi.
15.04.2014 Futbol
TT Arena'da şok detay!
TT Arena'da şok detay! Başkan Aysal'la birlikte Necati Demirkol, Şükrü Ergün, Adnan Nas ve Aka Gündüz Özdemir, Arena'da loca sahibi. Diğer idarecilerin kombinesi bile yok
12.04.2014 Süper Lig
'Emre özünde iyi bir insan'
'Emre özünde iyi bir insan' Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, derbi maçta yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı.
8.04.2014 Futbol
'Kadıköy'e ne zaman gitsek...'
'Kadıköy'e ne zaman gitsek...' Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, Fenerabahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu
7.04.2014 Süper Lig
G.Saray'da istifa depremi!
G.Saray'da istifa depremi! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara istifa etti.
25.03.2014 Futbol
'Yalan mı? Mancini yoktu'
'Yalan mı? Mancini yoktu' Galatasaray'da Mancini'nin "Bu takımı ben kurmadım" açıklaması gündeme oturdu. Basın sözcüsü Ergün, "Yalan mı... Sezon başında kendisi yoktu" dedi. Genel Sekreter Nas ise, "Hocamızın çalışmalarından memnunuz" diye konuştu.
24.03.2014 Futbol
'İskele babası değilim!'
'İskele babası değilim!' Galatasaray’daki iki yönetici Adnan Nas ile Mehmet Cibara arasında Londra’da yaşanan büyük krizin en önemli aktörü Genel Sekreter Adnan Nas, yaşananları ve düşüncelerini anlattı.
22.03.2014 Süper Lig
'Konuşmadık bile'
'Konuşmadık bile' Galatasaraylı yönetici Adnan Nas, Londra dönüşü uçakta herhangi bir kavga yaşanmadığını söyledi.
21.03.2014 Futbol
Galatasaray fena karıştı
Galatasaray fena karıştı Chelsea karşısında sahada güçsüz ve dağınık bir görüntü çizerek elenen Galatasaray'da takımda bölünmüşlük, yönetimde kavga, tribünde tehdit var!
21.03.2014 Futbol
İngiltere'de Aslan alarmı!
İngiltere'de Aslan alarmı! Cim-Bom'u 30 kadar Türk taraftar karşıladı. Ancak taraftarlar futbolculara yaklaşamadı bile. 20 metre uzaklıkta bir bölgede tutulan taraftarlar büyük hayalkırıklığı yaşadı. Londra'da taraftar çok polisin olması dikkatlerden kaçmadı. 50'inin üzerinde İngiliz polisi geniş güvenlik önlemi aldı
17.03.2014 Futbol
G.Saray'dan Drogba açıklaması!
G.Saray'dan Drogba açıklaması! Galatasaraylı yönetici Adnan Nas, sarı-kırmızılıların 6-1'lik Akhisar galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.
10.03.2014 Futbol
'Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi'
'Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi' Galatasaraylı yönetici Nas, rakibine kayarak penaltıya sebebiyet veren Dany için “Bu yeni bir şey değil. Bizde tereddüt oluşturmasının sebebi buydu. O hareketi dışında Beşiktaş defansının en iyisiydi” ifadelerini kullandı
24.02.2014 Süper Lig
G.Saray'ın borcu açıklandı!
G.Saray'ın borcu açıklandı! Galatasaray Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısında gündeme ilişkin konular konuşuldu.
14.11.2013 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Nas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan nas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.