Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kibarca gidin iması

Kibarca gidin iması

Üstünel ile görüşmesi kriz yaratan Aysal, yönetime rest çekti

Kibarca gidin iması

G.SARAY'DA bir yandan oyuncu bir yandan da teknik adam transferi konuşulurken esas fırtına ise yönetimde kopuyor.

Başkan Ünal Aysal, ilk döneminde çalıştığı isimleri pasifize ederek yeni bir ekip ile yola devam ederken bu yönetimde de istediğini bulamadı. Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu toplantısına kısa bir süre katılan Aysal ardından da eski yöneticilerden Haldun Üstünel ile 1.5 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.

6 YÖNETİCİ?KATILDI!

ANCAK odada kalan diğer yöneticiler arasında ise büyük bir tartışma başladı. Herkes özellikle futbol takımı ile ilgili olarak kimseye bilgi verilmemesini eleştirirken tepkilerin odağında ise başkan Aysal vardı. Toplantı sırasında gerilen ortamı yumuşatmak için 2. başkan Özkan Olcay büyük çaba sarfederken daha sonra ise soluğu diğer yöneticilerle birlikte başkanın yanında aldı.

AYSAL, yanına gelen yöneticilere ise ağzındaki baklayı çıkardı ve, "Beni rahatlatacak bir karar almanız gerekiyor. En kısa sürede toplanın" sözleriyle istifa etmeleri imasında bulundu. Daha önce yakın çevresine "Artık anladım ki bu yönetimle olmuyor. Evet hepsini ben tercih ettim ancak işler yürümüyor" diyen Aysal yeni bir yönetim için de çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

BAŞKANIN bu sözlerinin ardından 2. başkan Özkan Olcay'ın isteği ile yapılan toplantıya sadece 6 yönetici katılırken Özkan Olcay, Sedat Doğan, Mehmet Karlı, Ebru Köksal, Mehmet Cibara ve Adnan Nas, yaptıkları konuşmanın ardından istifa kararı almazken daha çok çalışılması konusunda fikirbirliğine varıp başkana ilettiler.

ANCAK bu kararın ardından başkan Ünal Aysal'ın küplere bindiği ve hem yeni yönetim kurulu çalışmalarına hız verdiği hem de daha etkili çalışacak isimlerle devam etmek için arayışta olduğu öğrenildi.