Haldun Üstünel

Haldun Üstünel

Son dakika Haldun Üstünel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haldun Üstünel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haldun Üstünel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haldun Üstünel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haldun üstünel gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 haldun üstünel haberi bulunmuştur. Tüm haldun üstünel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'i bitiren hamle
Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'i bitiren hamle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Mayıs'taki seçimlere adaylığını koydu.
3.05.2021 Galatasaray
Transfer sihirbazı Galatasaray'a dönüyor
Transfer sihirbazı Galatasaray'a dönüyor Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından sürprizler arka arkaya gelmeye başladı.
22.01.2018 Galatasaray
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi Başkan Dursun Özbek ekibinde büyük değişime gidecek. Muhalefette heyecan yaratan isim ise Burak Elmas!..
22.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da Haldun Üstünel de imza verdi!
Galatasaray'da Haldun Üstünel de imza verdi! Galatasaray’da muhalif hareketin başlattığı imza kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
14.05.2017 Galatasaray
Haldun Üstünel resmen açıkladı!
Haldun Üstünel resmen açıkladı! Galatasaray'da çalıştığı dönemde bitirdiği transferlerle taraftarların gözdesi olan Haldun Üstünel, atanmayla değil, seçimle görev yapacağını söyleyerek Nazifoğlu'na gönderme yaptı.
2.04.2017 Galatasaray
Galatasaray, 'sihirbaz'ı getiriyor!
Galatasaray, 'sihirbaz'ı getiriyor! Dursun Özbek; Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu’nun istifalarıyla boşalan futbol şubesine, bir dönem yaptığı flaş transferlerle ‘sihirbaz’ lakabıyla anılan Haldun Üstünel’i getirmek istiyor.
1.04.2017 Galatasaray
G.Saray, Haldun Üstünel'e teklif götürecek!
G.Saray, Haldun Üstünel'e teklif götürecek! Sezon başında Sportif AŞ yönetiminin içerisinde yer almayan transfer sihirbazı Haldun Üstünel bu sefer Galatasaray kulübüne geri dönüyor. Başkan Dursun Özbek, Üstünel için Adnan Polat'ı devreye soktu.
21.03.2017 Galatasaray
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e ağır eleştiri!
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e ağır eleştiri! Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formasını giymiş olan eski milli futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaptığı hatayla penaltıya neden olan Serdar Aziz'i eleştirerek "Çok acemi bir hataydı" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Alp Yalman'a sürpriz teklif
Dursun Özbek'ten Alp Yalman'a sürpriz teklif Galatasaray Başkanı Özbek’in, Sportif A.Ş.’deki yeni yapılanma konusunda eski başkanlar Adnan Polat ve Alp Yalman’la sürekli fikir alışverişinde bulunduğu, Yalman’a yönetime girmesi için teklif bile yaptığı ortaya çıktı
4.05.2016 Galatasaray
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...'
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...' Dursun Özbek'in Sportif A.Ş.'de değişime gidileceği ve yeni yöneticilerin alınacağını açıklamasının ardından gözler Haldun Üstünel'e çevridi.
29.04.2016 Galatasaray
‘Sihirpaz’ geri dönüyor!
‘Sihirpaz’ geri dönüyor! Dursun Özbek, yönetimde değişime gitmeye hazırlanırken, Haldun Üstünel'i göreve getirmeyi planlıyor. İşte Dursun Özbek'in planının detayları...
28.04.2016 Galatasaray
Seçim yok değişim var
Seçim yok değişim var Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, camianın ve muhalefetin kongre talebini giderecek formülü buldu.
27.04.2016 Galatasaray
Baba kız keyfi!
Baba kız keyfi! Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Haldun Üstünel, kızı ile beraber geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı...
10.08.2015 Magazin
Üstünel'den yönetim açıklaması
Üstünel'den yönetim açıklaması Galatasaray'da yapılacak seçim öncesinde herhangi bir adayın listesinde olup olmayacağı merak edilen Haldun Üstünel, Beyaz TV'ye konuştu.
30.09.2014 Galatasaray
'G.Saray ile anlaştım ama...'
'G.Saray ile anlaştım ama...' Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri mücadelede 1 gol atan Balıkersirsporlu Gökhan Ünal, Lig Radyo'ya açıklamalarda bulundu.
24.09.2014 Futbol
'Kimse dünyaca ünlü isim beklemesin'
'Kimse dünyaca ünlü isim beklemesin' Başkan Aysal, teknik direktör konusundaki hassasiyetini açıkladı.
29.06.2014 Galatasaray
'Kadıköy'e bayrağı dikerim!'
'Kadıköy'e bayrağı dikerim!' Moyes'ten Ünal Aysal'a büyük vaat...
28.06.2014 Galatasaray
Kibarca gidin iması
Kibarca gidin iması Üstünel ile görüşmesi kriz yaratan Aysal, yönetime rest çekti
27.06.2014 Galatasaray
'Başkanın danışmanlığını yapmam söz konusu değil'
'Başkanın danışmanlığını yapmam söz konusu değil' Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, başkan Ünal Aysal'ın danışmanlığını yapmasının söz konusu olmadığını açıkladı.
27.06.2014 Galatasaray
Moyes'i Haldun Üstünel mi getirdi?
Moyes'i Haldun Üstünel mi getirdi? Ünal Aysal-Haldun Üstünel buluşmasından David Moyes çıktı.
27.06.2014 Galatasaray
Ünal Aysal açıkladı: 'Moyes ile görüştük...'
Ünal Aysal açıkladı: 'Moyes ile görüştük...' Galatasaraay için İstanbul'a gelen İskoç teknik adam David Moyes, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile bir araya geldi.
27.06.2014 Galatasaray
'Biz galiba boş adamız'
'Biz galiba boş adamız' G.Saraylı yöneticiler Ünal Aysal'a tepkili. Nedeni ise...
27.06.2014 Galatasaray
Üstünel dönüyor mu?
Üstünel dönüyor mu? Polat döneminde yaptığı transferlerle Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran Haldun Üstünel, Başkan Aysal'la bir araya geldi
26.06.2014 Galatasaray
Kesenin ağzı Löw'e açılacak
Kesenin ağzı Löw'e açılacak Aysal, Panzerler’in patronunu ikna etmek için MALİ planlarında değişime gidecek
26.06.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Haldun Üstünel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haldun üstünel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.