Gazete Vatan Logo
Galatasaray Seçim yok değişim var

Seçim yok değişim var

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, camianın ve muhalefetin kongre talebini giderecek formülü buldu.

Seçim yok değişim var

BU sezon hem ekonomik hem de sportif olarak büyük sıkıntılar yaşayan ve katılmaya hak kazanması durumunda Avrupa’dan men cezasını çekmek için en az 1 sezon daha bekleyecek olan G.Saray’da Dursun Özbek camiadan gelen seçim baskısına çözümü buldu. Önümüzdeki ay başkanlık koltuğundaki 1. yılını dolduracak olan Özbek olağanüstü genel kurul kararı alması için yapılan presi Sportif A.Ş.’yi değiştirerek gidermeyi hedefliyor.

ALBAYRAK TARZI İSİMLER

SPORTİF A.Ş. bünyesinde değişim için seçime gitmesine gerek olmayan Özbek genel kurul kararı almadan A.Ş.’de kan değişikliğine gidecek. Sportif A.Ş.’ye futboldan anlayan isimler getirilecek. Bu isimler eski başkanlar ve camianın ağır toplarıyla görüşülerek ortak mutabakata varılıp seçilecek. Sportif A.Ş.’nin başında ise başkan Dursun Özbek olacak.

BAŞKANIN aklındaki isimler net olsa da kulislerde görev yaptığı her dönemde hem futbolcuların hem de taraftarların sevgilisi olan Abdurrahim Albayrak gibi daha önce kulüpte görev yaptığı dönemde başarılı işleri imza atan Haldun Üstünel gibi isimler aranıyor.

Haberin Devamı

BİR TAŞLA 2 KUŞ VURACAK

BAŞKAN Dursun Özbek bu operasyonla bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılıların Hem muhalefetin hem de camianın seçim numarası isteğinin önünü geçecek hem de öneriler yönetime girmesi istenen isimleri Sportif A.Ş. getirmiş olacak. Ayrıca bu isimlerin tecrübesi ve yeteneklerinden yararlanarak futbol takımının özlenen başarılara ulaşması sağlanacak.