Gazete Vatan Logo
Futbol İngiltere'de Aslan alarmı!

İngiltere'de Aslan alarmı!

Cim-Bom'u 30 kadar Türk taraftar karşıladı. Ancak taraftarlar futbolculara yaklaşamadı bile. 20 metre uzaklıkta bir bölgede tutulan taraftarlar büyük hayalkırıklığı yaşadı. Londra'da taraftar çok polisin olması dikkatlerden kaçmadı. 50'inin üzerinde İngiliz polisi geniş güvenlik önlemi aldı

İngiltere'de Aslan alarmı!

Basın mensupları da kurulan özel bölme dışında takıma yaklaştırılmadı. İngilizlerin bu abartılı önlemlerinde geçen sene Manchester'da Galatasaray kafilesi gelirken yaşanan olayların etkili olduğu dile getirildi.

Başkan Aysal tarifeli uçak ile geldi

Başkan Ünal Aysal ile yöneticilerinin aksine Londra'ya takım uçağı ile değil eşi Fani Aysal ile birlikte THY'nin tarifeli uçağı ile geldi.

Galatasaray takımı, Chelsea Pestana Otel'de tarihi maç için kampa girdi. Sarı kırmızılı yöneticiler ise Londra'da Mayfair Otel'de kampa girdi. Galatasaray kafilesi ile Londra'ya gelen yöneticiler ise Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Nas, Şükrü Ergün, Aka Gündüz Özdemir, Necati demirkol, Sedat Doğan, Ebru Köksal, Ahmet Ocaklı, Mete İkiz, Mehmet İpekdokuyan idi.