Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder için yönetimden açıklama!

Sneijder için yönetimden açıklama!

Galatasaraylı yönetici Adnan Nas, sarı-kırmızılı takımdan ayrılma ihtimali konuşulan Wesley Sneijder hakkında konuştu.

Sneijder için yönetimden açıklama!

Adnan Nas, Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol'a yaptığı açıklamada Sneijder'in ayrılma durumunun söz konusu olmadığını net bir şekilde ifade etti.

Sneijder'in takımda kalacağını belirten Nas, "Gelişmeler olabilir ama durum her bakımdan bizim kontolümüz altındadır. Yani zaten UEFA kuralları gereği bu böyle birer ikişer münferit olaylar değil. Kulüpleri tümüyle mali işleri UEFA'nın kurallarına tabi. Siz bir tane ödemeyi düşünüyorsunuz, biz bin ödemeyi düşünüyoruz. Yani binlerce ödeme var. Gereksiz ayrıntılarla çok uğraşıyorsunuz gibime geliyor. Sneijder meşhur futbolcu diye herhalde onu biraz haber yapmak zorunda kaldınız. Geçmişteki Ribery olayı gibi bir vakanın olmasına meydan vermeyiz, o bakımdan müsterih olun" dedi.

Sarı kırmızılı taraftarlara mesaj gönderen Adnan Nas, "Takımı desteklesinler ve çok fazla onun, bunun gazına gelmesinler. Medyanın gazıan da çok gelmemeleri lazım. medyaya da böyle bir taş atmış olalım. Türk futbolunun durumu zaten ortada. Galatasaray'ın zorlamak istediği şey, bu Türk futbolunun düzeyini yükseltmek. Ancak görüyorsunuz ki Galatasaray'ın tek başına çabası yetmediği gibi Galatasaray'ı da engellemeye çalışıyorlar. Bu hal, bu şekilde nereye gideriz. Bilmiyorum vallahi. Allah kolaylık versin hepimize" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı