Acil Tıp Teknisyeni

Acil Tıp Teknisyeni

Son dakika Acil Tıp Teknisyeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acil Tıp Teknisyeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acil Tıp Teknisyeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil Tıp Teknisyeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil tıp teknisyeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 acil tıp teknisyeni haberi bulunmuştur. Tüm acil tıp teknisyeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
Hastaya müdahaleye giden Rabia, merdivenden itildi! 'Yerdeyken vurmaya devam etmiş'
Hastaya müdahaleye giden Rabia, merdivenden itildi! 'Yerdeyken vurmaya devam etmiş' Ankara'nın Keçiören ilçesinde 112 Acil Sağlık Merkezi'nde görevli acil tıp teknisyeni Rabia Kılıç, (30) kalp krizi geçirdiği ihbarı yapılan hastanın evinde, geç geldikleri gerekçisiyle saldırıya uğradı. Hasta yakını S.K.'nin itmesiyle binanın merdiveninden düşen Kılıç'ın, sol bacağında kırık, sol el başparmağı ve el bileğinde ise hareket ve his kaybı meydana geldi.
19.05.2023 Yaşam
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü Acil Tıp Teknisyeni olmak için eğitimini tamamlayarak diploma alan ve sporcu kimliğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Ceyda Cırık, 2 yıl önce İstanbul İtfaiye'sinde görevine başladı. Dünyanın farklı ülkelerinden birçok itfaiyecinin katıldığı uluslararası spor yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Cırık, şimdi İstanbul sokaklarında itfaiye aracının direksiyonuna geçerek görevden göreve koşuyor. Sağlıkçı ve sporcu kimliğiyle de dikkat çeken Cırık, " Türk kadını olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok." diyor.
9.04.2023 Vatan TV
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Acil tıp teknisyeninden büyük fedakarlık: Enkaz altındaki kızını bırakıp görevine devam etti
Acil tıp teknisyeninden büyük fedakarlık: Enkaz altındaki kızını bırakıp görevine devam etti İstanbul’dan Kahramanmaraş'a deprem bölgesine giden Acil Tıp Teknisyeni Osman Gündoğan, enkaz altında kalan kızından haber alamayınca başka depremzedelere yardıma gitti. Zaman zaman enkazın başına gelen ve 84 saat sonra kızının kurtulduğunu gören baba Osman Gündoğan, büyük sevinç yaşadı.
11.02.2023 Gündem
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu?
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğe ne oldu, son durum ne? Pendik'te boş araziye terk edilmiş olarak bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebekten üzücü haber geldi. Nisa Mihriban'ın ise 30 Eylül'de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bebeğini terk eden anneye 5 ay hapis cezası verildi.
13.10.2022 Yaşam
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı Mardin ve Gaziantep'te 35 kişinin hayatını kaybettiği kazalar Türkiye'yi yasa boğdu. Mardin'in Derik ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 20 kişinin cenazesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle defnedildi. Kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in ise 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy'den Mardin'in Derik ilçesine tayin olduğu öğrenildi. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ise olay bölgesinde kazayı yapan TIR şoförünün ifadesini ilk kez canlı yayınında aktardı. Öte yandan kaza sonrası gözaltına alınan iki TIR şoförü tutuklandı.
21.08.2022 Gündem
Komşu, boğazına cisim kaçan bebeği 112 görevlisinin talimatlarıyla kurtardı
Komşu, boğazına cisim kaçan bebeği 112 görevlisinin talimatlarıyla kurtardı Batman'da boğazına yabancı cisim kaçan 10 aylık Dilvin bebek, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görevli acil tıp teknisyeni Sezai Birel'in telefondaki yönlendirmesi ile kurtuldu. Birel'in talimatlarına uyarak, bebeği ters çevirip sırtına 5 defa vurarak cismin çıkmasını sağlayan komşu Yusuf Özdemir, "Söylenenleri uyguladım, cisim çıktı. Çocuk nefes almaya başladı" dedi.
19.07.2022 Yaşam
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber!
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber! Pendik'te boş bir arazide bulunduktan sonra Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Nisa Mihriban bebekten üzen haber geldi. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, Nisa bebeğin son durumuna ilişkin gelişmeleri aktarırken "Oksijensiz kalması nedeniyle dolaşım sisteminde bir bozulma meydana geldi. Doktorlar, Nisa bebeğin gözleriyle ışığa tepki vermediğini tespit etti" dedi.
16.06.2022 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın ATT'si! Ona üç dakika yetiyor
Türkiye'nin ilk kadın ATT'si! Ona üç dakika yetiyor Eskişehir İl Ambulans Servisi’nde görevli, Türkiye’nin tek motosikletli kadın acil tıp teknisyeni (ATT) Sabiha Sözer, 4 yıldır kara ambulanslarının giremediği noktalara ulaşarak hastalara müdahale ediyor.
12.06.2022 Yaşam
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı İstanbul Pendik'te 29 Mart günü ambulans ekibi tarafından bulunan ve Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yapıp Nisa adını vermesiyle Türkiye'nin yüreğine kazınan bebekle ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Kök hücre nakli yapılan ve nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi için süreç başlatılan Nisa bebeğin hikayesiyle ilgili acı dolu yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
16.05.2022 Yaşam
28 kiloya düşen Kübra'nın tedavisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat
28 kiloya düşen Kübra'nın tedavisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat Bursa'da 3 yıl önce yakalandığı ‘Kronik atriyal ve bağırsak disritmi’ (CAID) hastalığı nedeniyle 45 kilodan 28 kiloya kadar düşen Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Kübra Nur Palut (30), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tedavisi için Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 
27.04.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda...
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda... Pendik'te boş bir arazide bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Çocuk bakımevinde ihmal iddiasıyla ifadesi alınan bakıcı D.Y.'nin, "Nisa bebeği besledim ve daha sonra götürüp yatağına bıraktım. Yatağına bıraktığımda herhangi bir sorun yoktu" dediği öğrenildi.
6.04.2022 Yaşam
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa Bebek açıklaması!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa Bebek açıklaması! Türkiye İstanbul'da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın, Pendik'te terk edilmiş halde bulduktan sonra sütannelik yapıp "Nisa Mihriban" ismini verdiği bebeği konuşuyor. Nisa Mihriban bebeğin yoğun bakımda tutulduğu ve sağlık durumu ciddiyetini koruduğu bildirilirken vicdansız annesi ise tutuklandı. Konu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "ATT Büşra’nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz." ifadelerini kullandı.
5.04.2022 Gündem
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı?
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz süt annelik yapmıştı. 'Nisa Mihriban' adı verilen bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Öte yandan 3 aylık bebeğini sokak ortasında terk eden Ebru S. (20) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ebru S.'nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.
5.04.2022 Yaşam
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı İstanbul Pendik'te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki Ebru S.'nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım" dediği öğrenildi. Ebru S. tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği, nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil S. olduğu öğrenildi. Bebeğin ölümüyle ilgili ihmal iddiasıyla inceleme de başlatıldığı kaydedildi.
5.04.2022 Gündem
MSB 173 personel alımı yapacak! MSB personel alımı başvuruları ne zaman?
MSB 173 personel alımı yapacak! MSB personel alımı başvuruları ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Genelkurmay Başkanlığı ile Kuvvet Komutanlıklarına çeşitli unvan ve branşlarda 173 personel alımı yapacak. İşte MSB personel alımı ilanının detayları…
1.01.2022 Personel Alımı
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 40 bin sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2021 Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hemşire, radyolog, anestezi teknikeri, acil tıp teknisyeni ve sağlık memuru gibi branşlarda alım yapılacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını ve branş dağılımını sorgulamaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, 40 bin sağlık personeli alımı şartları, branş dağılımı belli oldu mu?
13.12.2021 Personel Alımı
Sağlık personeli trafik kazasında hayatını kaybetti
Sağlık personeli trafik kazasında hayatını kaybetti Ordu’nun Ünye ilçesinde, otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, acil tıp teknisyeni Muhammet Ali Şahin (30) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
3.12.2021 Yaşam
KPSS şartı aranmıyor! İş fırsatı! İstanbul, Ankara, İzmir...
KPSS şartı aranmıyor! İş fırsatı! İstanbul, Ankara, İzmir... KPSS şartı aranmıyor. Yüz binlerce kişiye İŞKUR iş fırsatı sağladı. Kurum, 1 Ocak-15 Ekim arasında 1 milyon 36 bin kişinin işe yerleştirilmesine aracılık etti. En fazla işe yerleştirmeler; satış danışmanı, turizm ve otelcilik elemanı ile konfeksiyon işçiliği mesleklerinde oldu. İş yerleştirmede İstanbul yaklaşık 170 bin kişiyle ilk sırada yer alırken, İstanbul'u sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Konya, Gaziantep, Antalya, Muğla, Tekirdağ, Mersin ve Samsun izledi.
18.10.2021 Çalışma Hayatı
"Sağlıkta şiddet" raporu açıklandı!
"Sağlıkta şiddet" raporu açıklandı! Sağlık-Sen eylül ayına ilişkin "sağlıkta şiddet" raporunu açıkladı - Rapora göre, geçen ay yaşanan 15 şiddet olayında 24 sağlık çalışanı mağdur oldu - Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş: - "Kamunun hiçbir yerinde sağlık birimlerindeki kadar şiddet olayı yaşanmıyor. Sağlıkta şiddeti önleme amacıyla ekstra uygulamalar devreye sokulmalıdır"
9.10.2021 Sağlık
Memleketine geri dönüp bu işi yapmaya başladı! 250 bin liraya sattı
Memleketine geri dönüp bu işi yapmaya başladı! 250 bin liraya sattı İstanbul'da yüksekokul öğrenimini tamamlayarak acil tıp teknisyeni olan Tayfun Kalaycı (25), Zonguldak'taki köyünde ‘Genç Çiftçi’ projesi hibesiyle 32 koyun ve 2 koç aldı. 3 yıl içerisinde büyüttüğü 120'yi aşkın koyun ve koçları yaklaşık 250 bin liraya satan Tayfun Kalaycı, çiftçilikte işlerini daha da büyütmek istediğini söyledi.
14.07.2021 Ekonomi
Annesini satırla doğradı, kafasını kesip tencereye koydu! İstanbul'da vahşet
Annesini satırla doğradı, kafasını kesip tencereye koydu! İstanbul'da vahşet İstanbul Küçükçekmece’de inanılmaz bir vahşet yaşandı. Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Tuğçe S. annesi Sevilay Palabıyık ile tartışmaya başladı. Cinnet getiren genç kadın, annesini satırla öldürdükten sonra kestiği kafasını tencereye koyarak buzdolabına gizledi. Talihsiz kadının cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, katil zanlısı öz kızı ise yakalanarak gözaltına alındı.
24.05.2021 Gündem
Acil servis ekipleri gece gündüz demeden görev başında
Acil servis ekipleri gece gündüz demeden görev başında Ülke genelinde 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veren acil servis ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde zorlaşan şartlarda görevlerini fedakarca sürdürüyor.
21.03.2021 Sağlık
Yardım için gittiği evde parmağından oluyordu
Yardım için gittiği evde parmağından oluyordu Samsun'da ihbar üzerine ekip arkadaşlarıyla gittiği evde, kendisine zarar verdiği öne sürülen K.A.K.’nın (17), saldırıp parmaklarını ısırdığı Acil Tıp Teknisyeni Büşranur Keskin (28), yaşananları anlattı. Keskin, “Ben ucuz atlattım, parmağımdan olabilirdim. Telafisi asla olmayacak ve gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum" dedi.
14.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Acil Tıp Teknisyeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil tıp teknisyeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.