Açıköğretim Sınavları

Açıköğretim Sınavları

Son dakika açıköğretim sınavları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıköğretim sınavları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıköğretim sınavları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıköğretim Sınavları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıköğretim sınavları gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 açıköğretim sınavları haberi bulunmuştur. Tüm açıköğretim sınavları haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi?
Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi? 9 Aralık 2022 tarihinde başlayan Açık Lise 1. dönem online sınavları devam ederken, kopya iddiaları gündeme geldi. Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) kayıtlı olan 1 milyon 207 bin 930 öğrenciden yaklaşık 600 bini sınavlara girdi. Peki, Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi?
17.12.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler...
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler... MEB resmen duyurdu. Tarih belli oldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Temmuz ayında yapılacak. Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları için heyecan başladı. Öğrenciler ilk iki dönemin sınavlarını tamamladı. Açık liseden okuyan öğrenciler, AÖL 3. dönem sınav tarihleri hakkında araştırmalarını arttırdı. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak, online mı olacak? İşte detaylar...
5.05.2022 Eğitim
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sonuçları bugün açıklanacak mı, ne zaman?
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sonuçları bugün açıklanacak mı, ne zaman? ATA AÖF final sonuçları açıklandı mı, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF güz dönemi final sınavını olan adaylar ATA AÖF sonuçları için araştırma yapamaya başladı. Değerlendirmelerin yapılmasının ardından sınav sonuçları açıklanacak. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı, ne zaman?
6.01.2022 Eğitim
Açıköğretim sınavları online mı 2022, AÖF sınavları nasıl olacak?
Açıköğretim sınavları online mı 2022, AÖF sınavları nasıl olacak? AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi olacak? Açıköğretim Fakültesi öğrencileri final sınavı hazırlıklarını yaparken, bir yandan da final sınavlarının online olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Açıköğretim sınavları nasıl olacak, online mı?
4.01.2022 Eğitim
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı?
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı? AÖF sınav tarihleri ne zaman, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF sınav giriş yerleri araştırması yoğunlaştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayınca, merakla AÖF sınav tarihlerine kilitlendi. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı, AÖF sınavları online mı olacak?
16.11.2021 Eğitim
AÖF'den sınav açıklaması! Açıköğretim sınavları nasıl olacak?
AÖF'den sınav açıklaması! Açıköğretim sınavları nasıl olacak? Anadolu Üniviersitesi duyurdu! Yaz okulu takvimi belli oldu. YÖK yaz okullarının uzaktan yapılabileceğini paylaşmıştı. Açıköğretim Fakültesi sınav tarihini 4 Eylül olarak belirlemişti. Üniversite yaz okulu sınavları ile ilgili önemli bir karar aldı. Peki, Açıköğretim sınavları nasıl olacak? Açıköğretim sınavları online mı, yüz yüze mi olacak? İşte AÖF sınavları ile ilgili açıklama...
21.07.2021 Eğitim
Açıköğretim yaz okulu sınavları online mı olacak? AÖF yaz okulu sınavları nasıl olacak? AÖF kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu sınav tarihleri!
Açıköğretim yaz okulu sınavları online mı olacak? AÖF yaz okulu sınavları nasıl olacak? AÖF kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu sınav tarihleri! Üniversiteyi açıktan okuyan binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yaz okulu sınavları ile ilgili önemlli karar! AÖF'ye kayıtlı öğrenciler 'Açıköğretim yaz okulu sınavları online mı olacak?' sorusunu araştırıyordu. Üniversiteden açıklama geldi. Anadolu Üniversitesi, örgün eğitimlerde yaz okulu sınavları ile ilgili önemli bir karar verdi. Üniversite, Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarının yüz yüze yapılacağını duyurdu. Peki, AÖF Yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okulu sınavları nasıl olacak? Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihleri ve AÖF kayıt tarihi!
16.07.2021 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih!
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih! AÖF sınav sonuçları 2021 için bekleyiş devam ediyor. 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan 2021 tarihleri arasında AÖF vize sınavları gerçekleştirilmişti. 22 Nisan Perşembe günü sınav itirazlarının sona ermesi sonrası sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih merak konusu oldu. AÖF sınav sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Binlerce öğrencinin gözü AÖF sınav sonuçlarına çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı? AÖF sınav sonuçları 2021 ile ilgili detaylar...
26.04.2021 Eğitim
Açık Öğretim sınavı ne zaman 2020? AÖL sınav girişi nasıl yapılır? Açık lise online sınav giriş ekranı!
Açık Öğretim sınavı ne zaman 2020? AÖL sınav girişi nasıl yapılır? Açık lise online sınav giriş ekranı! Lise eğitimlerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) devam eden öğrenciler için 26-27 Aralık tarihleri arasında sınav yapılacak. AÖL sınavlarına katılım sağlayacak adaylar açık lise online sınav giriş ekranı üzerinden giriş yaparak sınavlarını tamamlayabilecek. Peki, Açık Öğretim sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖL sınav girişi nasıl yapılır? İşte açık lise online sınav giriş ekranı!
26.12.2020 Eğitim
Açıköğretim sınavları ne zaman? AÖL 1. dönem sınav tarihleri!
Açıköğretim sınavları ne zaman? AÖL 1. dönem sınav tarihleri! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme işlemleri geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Lise eğitimlerini Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açıköğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinde devam eden binlerce aday açık lise sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, Açıköğretim sınavları ne zaman? Açık lise sınavları nasıl yapılacak? İşte AÖL 1. dönem güz dönemi sınavları tarihleri ve merak edilenler...
25.10.2020 Eğitim
Açıköğretim sınavları ile ilgili flaş karar!
Açıköğretim sınavları ile ilgili flaş karar! Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz'da internet üzerinden yapılacağı bildirildi.
15.05.2020 Eğitim
Anadolu Üniversitesi açıköğretim sınavları internetten yapılacak
Anadolu Üniversitesi açıköğretim sınavları internetten yapılacak Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2019-2020 öğretim yılı bahar dönemi ara sınavlarının 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerinde 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır. Açıköğretim sınavları ilk defa internet ortamında kişiye özel olarak gerçekleştirilecektir. Sınava katılan her öğrenci eş değer farklı sorularla karşılaşacaktır. Öğrenciler istedikleri gün ve saatte bulundukları yerden sınav sistemine internet erişimi üzerinden giriş yapabilecektir" ifadelerini kullandı.
30.03.2020 Eğitim
Online sınav nasıl yapılır? (Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları online yapılacak)
Online sınav nasıl yapılır? (Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları online yapılacak) Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda yapılacak. Açıköğretim hakkında yapılan son dakika açıklamasından sonra online sınav nasıl yapılır? sorularında da artış yaşandı. Online sınav ile ilgili detaylar paylaşıldı mı?
30.03.2020 Eğitim
Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi 2020? Online Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak?
Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi 2020? Online Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak? Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi? Açıköğretim sınavları ertelendi mi 2020? Açıköğretim bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Corona virüsü salgını sebebiyle ÖSYM 2020 takviminde değişiklikler yaşanırken AUZEF ve AÖF sınav tarihleri de merak konusu oldu. Öğrenciler Açık Öğretim ve AUZEF sınavlarının ertelenip ertelenmediğini soruyor, ‘’ AUZEF ve AÖF sınavları ertelendi mi, ne zaman yapılacak?’’ sorularına yanıt aranıyor. 2019-2020 İÜ AUZEF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu'na göre Bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinde değişiklik yaşandı. Öte yandan Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları internet ortamında yapılacak. Peki AUZEF ve AÖF sınavları zaman yapılacak? Online Açıköğretim sınavı nasıl yapılır? 2020 Açık Öğretim Üniversitesi sınav tarihleri...
30.03.2020 Eğitim
Açıköğretim sınavında kimlik şartı
Açıköğretim sınavında kimlik şartı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, 13-14 Ocak tarihinde yapılacak olan İktisat ve İşletme Fakültesi derslerinin güz dönem sonu sınavlarına girecek öğrencilerin nüfus cüzdanı haricindeki kimliklerinin kabul edilmeyeceği bilgisini verdi.
11.01.2018 Eğitim
AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖF sınavı için önemli duyuru...
AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖF sınavı için önemli duyuru... AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. AÖF sınavı ile ilgili önemli bir duyuru da yayınlandı ve öğrencilerin sınava girmeden önce yapması gerekenler paylaşıldı. İşte AÖF sınavına dair tüm merak edilenler...
9.01.2018 Gündem
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş yeri sorgulama
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş yeri sorgulama AÖF sınavlarına sayılı günler kaldı. AÖF sınavlarına girecek olan öğrenciler sınav giriş yerlerini merak ediyorlardı. Ve beklenen cevap geldi. AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF sınav giriş belgelerine ise...
29.09.2021 Gündem
İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır?
İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Dönem sınavı(İSG) ile Açıköğretim sınavları, gerçekleştirile referandumdan dolayı ertelenmişti. Sınavlar aynı günlerde yapılacak. Geçtiğimiz günlerde İSG sınav giriş yerleri, ÖSYM tarafından açıklandı. İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
AÖF Final sınav sonuçları açıklandı! (14-15 Ocak 2017 Açıköğretim sınavları)
AÖF Final sınav sonuçları açıklandı! (14-15 Ocak 2017 Açıköğretim sınavları) AÖF sınav sonuçları için meraklı bekleyiş son erdi. Milyonlarca öğrenci tarafından yaklaşık 2 haftadır beklenen AÖF sonuçları açıklandı. 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen sınav sonuçlarına haberimizden kolay ulaşabilirsiniz. Öğrencilerin güz dönemi sonuçları ile beraber bir dönemi geride bıraktılar şimdi akıllardaki soru ise AÖF kayıt yenilemelerinin ne zaman yapılacağı oldu...
29.09.2021 Gündem
AÖF final sınav sonuçları açıklanıyor mu? (Açıköğretim sınavları) 14-15 Ocak
AÖF final sınav sonuçları açıklanıyor mu? (Açıköğretim sınavları) 14-15 Ocak On binlerce AÖF öğrencisi, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde AÖF güz dönemi final sınavlarına girmişti. AÖF final sınavları ve final soruları ile ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
AÖL sınav soruları açıklandı mı?
AÖL sınav soruları açıklandı mı? Açıköğretim Lisesi sınav soruları henüz açıklanmadı. AÖL sınav sorularının bu haftaiçinde açıklanması bekleniyor. AÖL sınav sorularına nereden erişim sağlayacağınızın bilgisi haberimizde.
25.03.2016 Eğitim
2015 AÖF 24-25 Ocak sınav sonuçları açıklandı - TIKLA ÖĞREN
2015 AÖF 24-25 Ocak sınav sonuçları açıklandı - TIKLA ÖĞREN Merakla beklenen 'AÖF' Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları açıklandı. 24-25 Ocak 2015 tarihinde yapılan AÖF güz dönemi final sonuçları http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden sorgulama yapabilir sınava sonucunuzu öğrenebilirsiniz...
29.09.2021 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açıköğretim Sınavları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıköğretim sınavları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.