Açık Arttırma

Açık Arttırma

Son dakika açık arttırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık arttırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık arttırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık Arttırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık arttırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 açık arttırma haberi bulunmuştur. Tüm açık arttırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu!
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu! Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu'nun depremzedeler için Rafael Nadal’ın raketini, ünlü şarkıcı Shakira’nın gitarını ve efsane futbolcu Popescu'nun 'UEFA Kupası' kramponlarını açık artırmaya sunması büyük alkış topladı.
13.03.2023 Futbol
Riskli binalarla ilgili flaş gelişme! Riske bak dönüştür ya da güçlendir
Riskli binalarla ilgili flaş gelişme! Riske bak dönüştür ya da güçlendir Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce binanın çökmesi, yaklaşık 105 bin binanın da hasar alması, Türkiye’de yeniden yapı güvenliğini sorgulattı. Yeni yapılan binalar dahi yıkılırken, yalnızca mevzuata ve tekniğe uygun yapılar ayakta kalabildi. Bu yaşananlar bir kez daha “deprem değil, bina öldürür” dedirtti.
20.02.2023 Gündem
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için Galatasaray kaptanı Işıl Alben'den destek geldi. Alben, Avrupa Şampiyonluğunu kazandığı maçta giydiği formayı satışa çıkardı
12.02.2023 Basketbol
Hazine taşınmazları üzerinde lisansız elektrik üretimi yapılabilecek! Kimlerin yararlanacağı belli oldu
Hazine taşınmazları üzerinde lisansız elektrik üretimi yapılabilecek! Kimlerin yararlanacağı belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hazırlanan, “Milli Emlak Genel Tebliği” Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Milli Emlak Genel Müdürlüğünce belirlenecek hazine taşınmazları üzerinde güneş enerjisi, rüzgar enerjisi başta olmak üzere yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretimi yapılması amacıyla 29 yıla kadar irtifak hakkı tesis edileceği bildirildi.
12.09.2022 Ekonomi
Bir kilo balın satış fiyatı herkesi şaşırttı!
Bir kilo balın satış fiyatı herkesi şaşırttı! Artvin’de düzenlenen bal festivalinde, coğrafi işaretli Hatila balı açık arttırma usulü ile 17 bin liraya satıldı.
23.08.2022 Ekonomi
TOKİ ihaleleri! 20 ilde 204 iş yeri açık arttırma ile satılacak!
TOKİ ihaleleri! 20 ilde 204 iş yeri açık arttırma ile satılacak! TOKİ 204 iş yerini vadeli olarak açık arttırma ile satışa sundu. Trabzon, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunan iş yerleri ihale ile satılacak. Peki, TOKİ ihale başvurusu nasıl yapılır? TOKİ açık arttırma ile satış için başvuru şartları ne? TOKİ iş yeri açık arttırma tarihi ne zaman? İşte detaylar…
16.08.2022 Ekonomi
İETT otobüslerinde unutulan eşyalar satışa çıkıyor! Unutulan eşya satışı ne zaman, nerede yapılacak?
İETT otobüslerinde unutulan eşyalar satışa çıkıyor! Unutulan eşya satışı ne zaman, nerede yapılacak? İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü duyurdu! İETT otobüslerinde unutulan eşya açık artırmayla satılacak! Laptop, cep telefonu, kamera gibi İETT otobüslerinde bulunan ve muhafaza süreleri dolan eşyanın satışına ilişkin duyuru yayınladı. Peki, Unutulan eşya satışı nerede yapılacak? Unutulan eşyalar nasıl satın alınır? Otobüslerde unutulan eşyalar nerede satılıyor? Otobüslerde unutulan eşya satışı ne zaman? İşte detaylar…
26.04.2022 Yaşam
Ev ve arsa alımında büyük fırsat! Bakanlık açıkladı: 24 bin TL... İstanbul, Ankara ve birçok şehirde...
Ev ve arsa alımında büyük fırsat! Bakanlık açıkladı: 24 bin TL... İstanbul, Ankara ve birçok şehirde... Ev ve arsa alacakları yakından ilgilendiriyor. Bakanlık son dakika açıkladı. Büyük yatırım fırsatı. İstanbul, Ankara ve birçok şehirde satışa çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 28 ilde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkarıyor. Açık arttırma usulüyle yapılacak satışlar 5, 6 ve 7 Nisan’da yapılacak. İşte son dakika haberinin detayları...
25.03.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar... Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık ev ve aidat fiyatlarında büyük kriz. Pandemi ile birlikte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Emlakçılar evleri açık arttırma usulü ile kiralamaya başladı. 3500 liraya kiralanan evler yüzde 100 den fazla zamlanarak 10.000 liraları buldu. Önümüzdeki yıllarda ise eğer önlem alınmazsa kiralık ev krizi patlat vermesi olası. Öte yandan aidat fiyatları da yükselişe geçti. Bazı bölgelerde aidatlar kira fiyatlarıyla yarışmaya başladı. Yüksek aidatlar, verilen güvenlik, temizlik, kapalı havuz, spor salonu, sosyal alanlar gibi hizmetlerden kaynaklanıyor. 7/24 güvenliği olan bu hizmetlerin tümünü sunan sitelerde aidatlar yükseldi. Asgari ücrete yüzde 50, elektriğe, doğalgaza ve tüm fiyatlara önemli oranlarda zam geldi. Sonuçta site sakinleri aldıkları hizmetin bedelini ödüyorlar. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre verilen hizmetler ve ortak harcamalar arsa payına bölünüp aidat olarak toplanıyor. Düşük aidat isteyen site sakinleri genel kurullarında bu hizmetlerden bir kısmını almak istemedikleri şeklinde karar alarak, daha az aidat ödeme yoluna gidebilirler.
7.03.2022 Ekonomi
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'ndan anlamlı yürüyüş!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'ndan anlamlı yürüyüş! Kanal D'de pazar akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen 'Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi kapsamında podyuma çıkacak.
4.03.2022 Magazin
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı...
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı... Araba almak isteyenler kritik uyarı! Arabalar piyasanın yarı fiyatına satılıyor. Hafta içi 09.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor, artık çok kolay bir hale geldi. İkinci el araba almaktan daha avantajlı, satış şartnamesinde yazanın haricinde bir durum varsa satış iptal ediliyor. Yüzde 20’lik teminat bekletiliyor, hapis cezasına kadar uzanan ağır cezalar var. İkinci el araç piyasasındaki artışlar sonrasında, vatandaşların araç sahibi olabilmek için yöneldiği icra ihalelerine yöneldi. Uzman isim ucuz araba almanın detaylarını anlattı.
28.01.2022 Otomobil
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı Müzayede evi Sotheby’s, aralarında Osmanlı padişahları ve Timur İmparatorluğu’nun kurucusu Timur’un bulunduğu 17. yüzyıl porteleri açık arttırmaya çıkartıldı. Müzayede evi, 20 Ocak’ta satılacak portrelerin Giovio Serisi’ndeki tablolara dayanarak yapıldığını belirtti.
13.01.2022 Dünya
Kira fiyatlarında ara zam oyunu! Yüz binleri kapsıyor
Kira fiyatlarında ara zam oyunu! Yüz binleri kapsıyor Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası kimi mülk sahipleri fırsatçılık peşine düştü. Yılda bir kere zam yapılabildiği halde ‘ara zam’ isteyenler, ya da ‘yasal oranın üzerinde kira artışı’ yapanlar arttı. Eğer kiracı 5 yılı geçtiyse, bu defa ‘Kiran bölge ortalamasının altında kaldı, kira tespit davası açarım’ tehdidi ile karşılaşıyor. Hukukçular ise uyarıyor; “Zam kontrat yenileme tarihinde yılda bir kez olur. Artışlarda üst sınır ise TÜFE’nin 12 ay ortalaması. Kira tespit davalarında da ev sahibinin talebi aynen geçerli olmaz, kiracılar korunur.”
5.12.2021 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Açık arttırma ile...
Kiralık evde yeni dönem! Açık arttırma ile... Kiralık ev arayanları kapsıyor. Aşırı göç ve kentsel dönüşüm Türkiye’de gayrimenkul satış ve kiralama fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul’da arz sıkıntısının yaşandığı bölgelerde daha çok yabancılara yönelik kiralık ev talebinin karşılanması için emlakçılar açık artırma yöntemine başvuruyor.
7.10.2021 Gündem
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 18 erkek safkan Arap koşu tayının açık artırma usulüyle teker teker satışını gerçekleştirecek.
16.09.2021 Ekonomi
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı ABD’nin California eyaletinde Elvis Presley’e ait bir kavanoz saçın, açık arttırma ile 605 bin TL’ye (72,500 dolar) satıldığı ortaya çıktı. Presley’in sahnede giydiği tulum ve pelerin de dudak uçuklatan fiyattan alıcı buldu.
7.09.2021 Dünya
Atatürk'e ait olduğu öne sürülen baston kayıtlarda çıkmadı
Atatürk'e ait olduğu öne sürülen baston kayıtlarda çıkmadı Mustafa Kemal Atatürk'e ait olduğu belirtilerek satışa sunulacağı açıklanan baston kayıtlarda çıkmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı inceleme başlatırken müzayedeyi düzenleyecek şirket, bastonun Atatürk'e ait olduğu yönündeki ifadeleri internet sitesindeki duyurudan kaldırdı.
13.08.2021 Gündem
Ev, araba alacakları ilgilendiriyor! Şartlar resmen değişti, artık...
Ev, araba alacakları ilgilendiriyor! Şartlar resmen değişti, artık... Ev, araba almak isteyenler için önemli bir değişiklik yapıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hacizli malların elektronik ortamda satılması için düzenleme yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre, hacizli malların elektronik ortamda satılması için satış ilanı yapılacak. Elektronik ortamda satılamayan menkul malların satışı pazarlık usulüyle fiziki veya elektronik ortamda yapılabilecek.
9.06.2021 Ekonomi
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı!
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu. TOKİ arsa satışı yapacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 278 arsayı satışa, Ankara Çankaya'da bulunan iki meskeni de kiraya sunacak.
25.05.2021 Ekonomi
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor. Ceketin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.
14.04.2021 Gündem
Güney Kıbrıs'tan skandal hareket! Interpol devreye girdi
Güney Kıbrıs'tan skandal hareket! Interpol devreye girdi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) topraklarında bulunan Gazimağusa kentindeki Salamis Harabeleri'ne ait mermer parçaları Rum Kesimi'nde internette açık arttırma usulüyle satışa çıkarıldı. Interpol’un bilgilendirilmesinin ardından söz konusu parçanın satışının internet sitesinden kaldırıldığı öğrenildi.
25.02.2021 Dünya
Halkbank'tan ucuz araba satışı!
Halkbank'tan ucuz araba satışı! Halkbank yayımladı. Vatandaşlara ucuz araba fırsatı. Halkbank resmi sitesinden yapmış olduğu güncelleme ile çok sayıda araç satışı için ilan yayımladı. Vatandaşlar öncelikle Halkbank'ın şubelerinden yada internet bankacılığından ihale için başvuruda bulunacaklar. Başvurularını tamamlayanlar bankanın yine internet bankacılık hizmetlerinden yada şubelerinden tekliflerini sunacaklar. En yüksek teklifi veren katılımcı aracı almaya hak kazanacak. Devir teslim işlemleri ise Halkbank şubesinden tamamlanacak.
22.02.2021 Ekonomi
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı!
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri açık artırma ile satılacak. Müzayede, 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ açık artırma satış nasıl yapılır? TOKİ satılık konut ve işyerleri
2.12.2020 Ekonomi
Binlerce vatandaş bekliyordu! 11 Ağustos'ta satışa çıkarılıyor
Binlerce vatandaş bekliyordu! 11 Ağustos'ta satışa çıkarılıyor Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan onlarca konut ve işyeri açık arttırma ile satışa çıkıyor.
6.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Açık Arttırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık arttırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.