Abdullah Kiğılı

Abdullah Kiğılı

Son dakika Abdullah Kiğılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdullah Kiğılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdullah Kiğılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Kiğılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah kiğılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 abdullah kiğılı haberi bulunmuştur. Tüm abdullah kiğılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Aziz Yıldırım aday olacak mı? Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, sarı lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın haziran ayındaki seçimli genel kurulda aday olma ihtimalini açıkladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı!
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı.
24.06.2021 Futbol
Araya aracı sokuldu! Sürpriz teklif
Araya aracı sokuldu! Sürpriz teklif Beşiktaş, eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı'yı araya sokarak Abdullah Avcı'ya yeni bir teklifle gitti.
20.10.2020 Beşiktaş
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer...
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer... AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece...
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde beraber çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.
5.03.2020 Fenerbahçe
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi...
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi... Merkez Bankası’nın son indirimiyle gösterge faiz yüzde 14’e geriledi. Ama konut, taşıt, ihtiyaç ve ticari kredi faizleriyle gösterge arasında makas açık.
30.10.2019 Ekonomi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Abdullah Kiğılı bir restaurantta bir araya geldi.
17.05.2018 Fenerbahçe
AVM denizi de yatırımı da bitti
AVM denizi de yatırımı da bitti Türkiye yatırımlarını tamamladıklarını, AVM denizinin bittiğini söyleyen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, yurt dışına 5 yıl içinde 100 mağaza açacaklarını açıkladı.
7.03.2018 Ekonomi
Sınırları kaldıran tasarımlar
Sınırları kaldıran tasarımlar Kiğılı, yeni trendleri, konfor ve şıklıkla bir araya getirdiği 2017-2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu tanıttı.
2.10.2017 Magazin
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi!
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi! Ali Koç’un adaylığı sürecinin taraftarlardan büyük destek bulması Başkan Aziz Yıldırım’a da kolları sıvattırdı…
20.09.2017 Fenerbahçe
Daha fazla istihdam için kolları sıvamalıyız
Daha fazla istihdam için kolları sıvamalıyız İstihdam seferberliği ilan eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iş dünyasına seslendi: Madem fevkalade durumla karşı karşıyayız öyleyse kolları sıvama zamanıdır
7.02.2017 Ekonomi
Tasarım yarışmasına ünlü akını
Tasarım yarışmasına ünlü akını İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen dünyanın en önde gelen uluslararası kumaş tasarım yarışmaları arasında yerini alan 11...
3.11.2016 Magazin
Aziz’im artık Koç var!
Aziz’im artık Koç var! enerbahçe’de Ali Koç’un yapılacak ilk kongrede aday olacağını açıklaması camiada olumlu tepkilere yol açtı. Ali Şen, “Ali Koç Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapar” dedi. Abdullah Kığılı ise, “Gerçek Fenerbahçeli böyle olmalı. Koç seçimi yüzde 100 kazanır” açıklamasında bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Caner'den 2,6 milyon TL'lik flaş hamle
Caner'den 2,6 milyon TL'lik flaş hamle Caner Erkin 2.6 milyon liralık hisse aldı
4.03.2016 Fenerbahçe
Yaz borcu tahtaya al 14 ay sonra!
Yaz borcu tahtaya al 14 ay sonra! Hazır giyimden ipliğe hemen her sektörde ciddi tahsilat sorunu yaşanıyor. Aralarında dev markaların olduğu şirketler ödemede vadeleri katladı. Eskiden piyasada 5-6 ay olan vade iplikte 8-9 aya, hazır giyimde 10-12 aya, ev tekstilinde ise 14 aya kadar yükseldi.
24.02.2016 Ekonomi
Caroline Koç, Mustafa Koç'u Sevgililer Günü'nde yalnız bırakmadı
Caroline Koç, Mustafa Koç'u Sevgililer Günü'nde yalnız bırakmadı Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
2016 zor olacak ama 50 bin kişiyi işe alırız
2016 zor olacak ama 50 bin kişiyi işe alırız TAMPF Başkanı Zafer Kurşun, “2016 toz pembe olmayacak. Komşu ülkelerle sorunlar, Körfez’deki talep düşüşü, euronun dolar karşısındaki değer kaybı ve artan şiddet olaylarının olumsuz yansımalarını hissedeceğiz. Ancak olumsuzluklara rağmen % 11-12 büyüyerek 50 bin kişiye istihdam yaratacağız” dedi.
28.01.2016 Ekonomi
Yeni konseptte buluştular
Yeni konseptte buluştular MUDO Collection, yeni sezon kadın koleksiyonunu Gamze Saraçoğlu’nun kreatif direktörlüğünde önceki akşam moda severlere tanıttı...
3.09.2015 Magazin
Erken seçim zaman kaybı
Erken seçim zaman kaybı Son dönemde artan terör ve şiddet olaylarıyla, siyasal cephede yaşanan ‘uzlaşmama’ kültürü olası koalisyon ihtimalini zayıflatırken, piyasalarda erken seçim yönündeki beklentilerin de artmasına yol açıyor.
31.07.2015 Ekonomi
Türk futbolu başkanını seçiyor
Türk futbolu başkanını seçiyor 249 ıslak imza ile seçime giren Yıldırım Demirören, gövde gösterisine hazırlanıyor
24.06.2015 Futbol
Yapma, açma dedim!
Yapma, açma dedim! Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM’lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek’e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı’dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı
14.03.2015 Ekonomi
4. Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor
4. Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl Nef sponsorluğunda gerçekleşecek
9.03.2015 Arşiv
Türkiye'ye üç Fair Play ödülü
Türkiye'ye üç Fair Play ödülü Dünya Fair Play Konseyi'nden Türkiye'ye 3 ödül...
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Kiğılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah kiğılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.