Kiğılı

Kiğılı

Son dakika Kiğılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kiğılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kiğılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiğılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiğılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 kiğılı haberi bulunmuştur. Tüm kiğılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Aziz Yıldırım aday olacak mı? Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, sarı lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın haziran ayındaki seçimli genel kurulda aday olma ihtimalini açıkladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı Hayat Holding'in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle, özellikle çocuklarda iklim değişikliği farkındalığına katkıda bulunma, gezegendeki kaynakların kıtlığına dikkat çekme, kaynakları koruma ve bilinçli tüketmeye yönelik davranışları geliştirme hedefiyle hayata geçirdiği Ekolojik Okuryazarlık Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı. 'Hayata İyi Bakarız’ mottosuyla başlatılan projede Türkiye genelinde ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile öğretmen ve velilere ekolojik okuryazarlık düzeylerini artırmak için eğitimler verilecek.
20.01.2023 Eğitim
“Elmas Marka Sertifikası”nın sahibi belli oldu!
“Elmas Marka Sertifikası”nın sahibi belli oldu! Türkiye İtibar Akademisi’nin (TİA) Beykoz Üniversitesi iş birliği ile bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında erkek giyim sektöründe “Elmas Marka Sertifikası”nı Kiğılı aldı. İki yıl üst üste bu sertifikayı alan Kiğılı aynı zamanda “Sembol Marka Tescil Belgesi”nin de sahibi oldu.
10.11.2022 Magazin
Meta dünyasında defile
Meta dünyasında defile Hazır giyim üreticisi Kiğılı, Türkiye’nin ilk canlı meta defilesi ile 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonunu GoArt Metaverse’te tanıttı.
28.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası
Uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası Almanya’daki Düsseldorf Havalimanı’nda yeni mağazasının açılışını gerçekleştiren Kiğılı, bu hamleyle birlikte uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası oldu.
13.04.2022 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı!
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe Kongresi kararı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı.
24.06.2021 Futbol
Araya aracı sokuldu! Sürpriz teklif
Araya aracı sokuldu! Sürpriz teklif Beşiktaş, eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı'yı araya sokarak Abdullah Avcı'ya yeni bir teklifle gitti.
20.10.2020 Beşiktaş
AVM'lerden güzel haber! Yeniden başladı
AVM'lerden güzel haber! Yeniden başladı Pandemi nedeniyle duran turist alışverişleri sınır kapılarının açılmasıyla yeniden başladı. Ağustos itibarıyla geçen yılın yüzde 20’si yakalandı.
24.09.2020 Ekonomi
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer...
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer... AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece...
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde beraber çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.
5.03.2020 Fenerbahçe
Kritik uyarı geldi! 'Satış yüzde 10 düşer'
Kritik uyarı geldi! 'Satış yüzde 10 düşer' Bankalar, Merkez Bankası'nın kredi kartı komisyonuna tavan getirmesinin ardından harekete geçti. Alışverişlerde tüketiciye sundukları ekstra taksitleri kaldırdılar. Perakendeciler , “Satış yüzde 10 düşer” diyor.
19.11.2019 Ekonomi
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi...
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi... Merkez Bankası’nın son indirimiyle gösterge faiz yüzde 14’e geriledi. Ama konut, taşıt, ihtiyaç ve ticari kredi faizleriyle gösterge arasında makas açık.
30.10.2019 Ekonomi
Dostluk için 8 milyon TL yaktı!
Dostluk için 8 milyon TL yaktı! Oktay Kaynarca’ya iki reklam teklifi birden geldi. Kaynarca, bir yatak firmasının 8 milyon liralık cazip teklifini elinin tersiyle itip sahibi dostu olan giyim firmasını seçti.
20.06.2019 Magazin
Seçim meydanlarının yıldızı, bez çanta olacak
Seçim meydanlarının yıldızı, bez çanta olacak Yerel seçimler için geri sayım başladı. Seçim atmosferi piyasaların hareketlenmesi anlamına da geliyor. Her partiden adayın yarıştığı bu seçimde, 15 milyar lira civarında bir ekonomi oluşması bekleniyor. Bu yıl meydanların öne çıkan ürünleri ise bez çanta, atkı ve bereler olacak.
21.01.2019 Siyaset
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor Bakan Albayrak’ın açıkladığı indirim kampanyasına katılanların sayısı bir günde 100’ü aştı. TMSF kendisine bağlı tüm şirketlerle kampanyaya katılırken Kiğılı, Metro ve Torku gibi birçok şirket % 10 indirim taahhüdünde bulundu
11.10.2018 Ekonomi
Tüm Türkiye'den tam destek
Tüm Türkiye'den tam destek ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kampanyasına tüm Türkiye’den tam destek geldi. Minimum yüzde 10 indirim yapanlar çığ gibi büyüdü. Seferberliğe katılan şirket sayısı 1 günde 100’ü geçti.
10.10.2018 Ekonomi
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek hızla büyüyor. Programın tanıtımının yapıldığı "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına katılan firma sayısı bir günde 100'ü aşarken, çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla programa desteklerini ilan etti.
10.10.2018 Ekonomi
Babanıza özel Damat şıklığı
Babanıza özel Damat şıklığı Bu babalar gününde, hediyenizi Damat’ın kusursuz tasarımlarından seçin, hediye çekinizi alın! 17 Haziran’a kadar Damat Tween mağazalarından yapacağınız alışverişlerde, alışveriş tutarınızın yarısı size Damat’tan hediye.
12.06.2018 Magazin
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Abdullah Kiğılı bir restaurantta bir araya geldi.
17.05.2018 Fenerbahçe
AVM denizi de yatırımı da bitti
AVM denizi de yatırımı da bitti Türkiye yatırımlarını tamamladıklarını, AVM denizinin bittiğini söyleyen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, yurt dışına 5 yıl içinde 100 mağaza açacaklarını açıkladı.
7.03.2018 Ekonomi
600 milyon liralık ‘Hayat’ öpücüğü
600 milyon liralık ‘Hayat’ öpücüğü Hayat Kimya, Güney Asya’da güçlenmek için Pakistan’da 600 milyon TL’ye tesis kuruyor. Şirket yükselen yıldız Pakistan’da bebek bezi ile temizlik kağıdı üretecek. Hedef 30 milyon eve girmek
13.02.2018 Ekonomi
Yeni yıl ruhu zirvede!
Yeni yıl ruhu zirvede! ‘500 TL al, 350 TL öde’ kampanyası ile yılbaşı ruhunu zirveye taşıyan D’S Damat, müşterilerine aynı zamanda % 50 indirim fırsatı da sunuyor
22.12.2017 Magazin
Sınırları kaldıran tasarımlar
Sınırları kaldıran tasarımlar Kiğılı, yeni trendleri, konfor ve şıklıkla bir araya getirdiği 2017-2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu tanıttı.
2.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kiğılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiğılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.